ترسناک ترین بازی؟؟

به نظر من اول از همه silent hill و dead space چون اين دو بازي هم از لحاظ ارتباط صدايي خيلي قوي بودن هم قدرت بازي.
البته obscure و jericho و hell gate london هم واقعا كمي از اين دو بازي نميارنb-)
كلا نظر سنجي جالبي بود:d

به نظر من اول از همه silent hill و dead space چون اين دو بازي هم از لحاظ ارتباط صدايي خيلي قوي بودن هم قدرت بازي.
البته obscure و jericho و hell gate london هم واقعا كمي از اين دو بازي نميارنb-)
كلا نظر سنجي جالبي بود:d

خیلی وقت بود دیگه اسم obscure رو نشنیده بودم... خیلی بازی باحال و ترسناکی بود :x مخصوصا اینکه سیوش محدود بود و باید واسه سیو سی دی پیدا میکردیم و همین باعث میشد بازی یه ترسناکی خاصی داشته باشه! :-s کاش شماره 3ش یه روزی تایید بشه! :(

خیلی وقت بود دیگه اسم obscure رو نشنیده بودم... خیلی بازی باحال و ترسناکی بود :x مخصوصا اینکه سیوش محدود بود و باید واسه سیو سی دی پیدا میکردیم و همین باعث میشد بازی یه ترسناکی خاصی داشته باشه! :-s کاش شماره 3ش یه روزی تایید بشه! :(

دقيقا من هم هميشه دوست داشتم شماره 3 اين بازي (obscure) ساخته بشه:((:((
من هم هميشه مواظب سي دي هام بودم اخه بعضي جاها خيلي نياز داشتي بايد چند تا ميداشتي تا كارت راه بيفته:-s
من كه خيلي با اين بازي حال كردم

اينايي كه تو پست اول بود درست!
ولي نبايد از بازي slender man گذشت!
من خودم بازيش نكردم ولي از خيليا شنيدم به قدري ترسناك بوده بازي رو نيمه كاره رها كردن

dead space

شکی نیست که بقیه ی بازی های ترسناک جلویه این بازی خود را خیس می کنند می گید نه ادامه ی مطلب را بخوانید...

در یکی از عکس هایی که در اینترنت فاش شده کارکتر یکی از بازی های ترسناک(کریس در رزیدنت اویل)اعتراف کرده از این بازی می ترسد نکته ی جالب اینجاست که خود او عمری با زامبی های رزیدنت اویل در افتاده ولی به اندازه ی نکروف از ان ها نترسیده است.

این لینک را باز کنید تا تصویر را ببینید...
deadspace.png

خوب بازی هایی که امروزه حرفی برای گفتن دارن silent hill و dead space است.
ولی قبلا Resident Evil نیز بود ولی شماره های اخیری که برای کنسول های رایج امدن اصلا چیزی از ترس به ارث نبرده بودن:(

اينايي كه تو پست اول بود درست!
ولي نبايد از بازي slender man گذشت!
من خودم بازيش نكردم ولي از خيليا شنيدم به قدري ترسناك بوده بازي رو نيمه كاره رها كردن
واقعا نميدونم كجاش ترسناكه والا من بيشتر از اين كه از بازي بترسم از اون چيز هايي كه اين و اون بهم گفتن مي ترسيدم ولي ايدش خيلي خوب بود...
منخودم ليستم:
Silent hill origins
re survivor (بچه بودم به شكل عجيبي ميترسيدم از اين)
Dead space
Obscure
fatal frame البته اينو عكساشو ديدم
يه بازي قديمي هم بود كه طرف يه صليب دستش بود خيلي ترسناك بود ولي اسمشو نميدونم oskide

اگر توی این نسل بخوایم حساب کنیم ترسناک ترین بازی ها اینا بودن
siren blood curse
Condemned 2
اگه این دوتارو برین دی
دیگه به دد اسپیس نمیگین ترسناک!
نسل قبل سری سایلنت هیل و نسخه قبلی همین بازی Siren بهترین بودن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or