ترجمه بازی The Witcher 2 Enhanced Edition

آیا موافق ترجمه بازی The Witcher 2 به فارسی هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    273
مرسی دوست من ،
اما مزیت مهم ویچر اینه که خود شرکت قرار بود که از ما حمایت کنه و فارسی به طور رسمی به بازی اضافه بشه ، اما شرکت های دیگه تا به حال چنین قصدی برای اضافه کردن زبان های دیگه به بازی نداشتن ،
و کار ما توی ویچر فقط ترجمه بود ، الان بازی مثل کال آف رو ترجمه کنیم یه سری باید اونو وارد بازی کنن ، چون مطمئنن اکتیویژن هم نمیاد زبان فارسی رو اضافه کنه!!
برای همین تنها موقعیتی که بود همین ویچر بود که اونم فعلا منتفی شده !! حالا بازم تلاش می کنیم ببینیم چی می شه:|

می گن که نمی تونن زبان فارسی که راست به چپ هست رو ساپورت کنن!!:|

خيلي مسخرس!!
خودشون بازي رو توليد كردن حالا نمي تونن فارسي بهش اضافه كنن!!
پس آخه اين ديوونه ها همون اول همه رو سر كار گذاشتن!؟؟ خوب همون اول مي گفتن كه نمي تونن نه حالا كه همه تو سرشون افتاده كه چنين بازي اي مي خواد فارسي شه و ...!!!

دستت درد نکنه دوست عزیز .doostanehsoft

اقا ارمین خداییش پیگیر اون 3 تا سوالم شو .

برای کارای بعدی شرکت و اون اسکریپت . چون فکر کنم موتورشون برای خودشون منبع بازه ! در واقع کد منبعش رو دارن . پس میشه با یه اسکریپت همه چی رو ردیف کرد .

این رو پیگیر شو ببین چی میگن .

ضمن اینکه
m2relax هم درست میگه . بالاخره ما تا اینجای کار یه استارت زدیم . به نظرم بهتره که تو فروم بازی های بزرگ هم این مورد رو با مسوالای سایتاشون یا لیدرشون در میان بذاریم و ببینیم که جوابشون چیه . و بگیم که گروه داریم برای این کار .

خدارو چه دیدی ، شاید ییهو ! call of مثلا زیر نویس فارسی شد !! بازی به این بزرگی !! اون وقت راحت تر میشه با بقیه شرکت ها هم صحبت کرد . تازه باید از خداشون هم باشه . رایگان زبان فارسی به بازیشون اضافه میشه .

من میگم با مسولای بازی fifa برای نسخه بعد صحبت کنیم . چون یادمه قرار بود لیگ خلیج فارس اضافه بشه به سری فیفا ، اما نشد . شاید بشه تمام محیطش رو فارسی کرد !!
زبان هلندی رو داره ، چرا فارسی نداشته باشه ؟!

اقا ارمین خداییش پیگیر اون 3 تا سوالم شو .

برای کارای بعدی شرکت و اون اسکریپت . چون فکر کنم موتورشون برای خودشون منبع بازه ! در واقع کد منبعش رو دارن . پس میشه با یه اسکریپت همه چی رو ردیف کرد .

این رو پیگیر شو ببین چی میگن .

ضمن اینکه
m2relax هم درست میگه . بالاخره ما تا اینجای کار یه استارت زدیم . به نظرم بهتره که تو فروم بازی های بزرگ هم این مورد رو با مسوالای سایتاشون یا لیدرشون در میان بذاریم و ببینیم که جوابشون چیه . و بگیم که گروه داریم برای این کار .

خدارو چه دیدی ، شاید ییهو ! call of مثلا زیر نویس فارسی شد !! بازی به این بزرگی !! اون وقت راحت تر میشه با بقیه شرکت ها هم صحبت کرد . تازه باید از خداشون هم باشه . رایگان زبان فارسی به بازیشون اضافه میشه .

من میگم با مسولای بازی fifa برای نسخه بعد صحبت کنیم . چون یادمه قرار بود لیگ خلیج فارس اضافه بشه به سری فیفا ، اما نشد . شاید بشه تمام محیطش رو فارسی کرد !!
زبان هلندی رو داره ، چرا فارسی نداشته باشه ؟!

حسين جان، كال اف داره به دست دارينوس دوبله و فارسي سازي مي شه و 30 درصدش هم پيش رفته!
به نظرم بريد سراغ يه بازي ديگه!
ولي دارينوس هم خيلي فروش نداره و از بس بازي هاشو گرون مي فروشه كسي نمي خره :d
حالا هر جور مايليد

سلام دوستان
من بازی رو تمام کردم اما متاسفانه به دلیل ضعف در زبان نتونستم بهره کافی رو از داستان ببرم ، متوجه نشدم شاه چرا بدست letho کشته شد ؟ هدف philipa از درست کردن اژدها چی بود ؟
اگه بشه کسانی که داستان رو به خوبی متوجه شدن همکاری کنن که داستان رو به صورت داستان کوتاه در قالب فایل pdf دربیارن ، دیگران هم میتونن از داستان بازی بهره ببرن و کسانی که نسخه جدید رو بخوان از اول شروع کنن راحتتر داستان رو درک می کنن و بازی رو لذت بخش تر میکنه .

سلام دوستان
من بازی رو تمام کردم اما متاسفانه به دلیل ضعف در زبان نتونستم بهره کافی رو از داستان ببرم ، متوجه نشدم شاه چرا بدست letho کشته شد ؟ هدف philipa از درست کردن اژدها چی بود ؟
اگه بشه کسانی که داستان رو به خوبی متوجه شدن همکاری کنن که داستان رو به صورت داستان کوتاه در قالب فایل pdf دربیارن ، دیگران هم میتونن از داستان بازی بهره ببرن و کسانی که نسخه جدید رو بخوان از اول شروع کنن راحتتر داستان رو درک می کنن و بازی رو لذت بخش تر میکنه .

اقا دستت درد نکنه کل بازی رو که اسپویل کردی:((.حداقل از اسپویلر استفاده میکردین:(.

اقا دستت درد نکنه کل بازی رو که اسپویل کردی:((.حداقل از اسپویلر استفاده میکردین:(.

دوست عزیز نگران نباش چیز خاصی نگفتن!!
اون کشته شدن شاه که همون اول بازی نشون میده و مشخص میشه کار کی بوده!!
اون تیکه دوم هم کسی اژدها رو درست نمیکنه,این دوستمون یکم بد داستان رو متوجه شدن!!
خود ساسکیا اژدها هست,فقط فیلیپا به عنوان سلاح واسه خودش ازش استفاده میکنه!!

خوب دوستان فکر نکنم دیگه بخواد جوابی بده!!:(
اگه نظر دوستان موافقه یه تاپیک توی فروم خود ویچر درست کنیم ، اگه نه هم که دیگه نمی دونم والا!!:|

اگه نظر دوستان موافقه یه تاپیک توی فروم خود ویچر درست کنیم ، اگه نه هم که دیگه نمی دونم والا!!:|

بابا درست کن.ما هم میایم به صورت ناشناس از این حرکت حمایت می کنیم. :دی فکر همه مشکلی بودم که بهش برخورد کنیم جز ساپورت نکردن بازی از راست به چپ بودن فارسی :|

ایده ی خوبیه حتما این کارو بکن ما هم ساپورتت میکنیم:d

---------- نوشته در 07:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:51 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز نگران نباش چیز خاصی نگفتن!!
اون کشته شدن شاه که همون اول بازی نشون میده و مشخص میشه کار کی بوده!!
اون تیکه دوم هم کسی اژدها رو درست نمیکنه,این دوستمون یکم بد داستان رو متوجه شدن!!
خود ساسکیا اژدها هست,فقط فیلیپا به عنوان سلاح واسه خودش ازش استفاده میکنه!!

یه قسمت هم خودش یه قسمته:((

آرمین جان من که گفتم مخالفم با ادامه ی کار واسه ویچر b-) به نظر من انرژی تون رو بذارین واسه یه پروژه ی دیگه که سبک تر هم باشه!

فکر بدی نیست . اما اگه جوابی نگرفتیم باز چی ؟
همون ایمیل بهترین راهه . فکر کنم بادی منتظر باشیم . بعد چند ماه یه تایپیک تو فرومشون بزنیم خوبیه .

آرمین جان من که گفتم مخالفم با ادامه ی کار واسه ویچر b-) به نظر من انرژی تون رو بذارین واسه یه پروژه ی دیگه که سبک تر هم باشه!

لطفا دوستان نظرشون رو در این مورد بگن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or