マスター.ミラー
کاربر سایت
من فکر میکنم میلر(به علت خشم زیاد از سایفر) و اسلات بدون اطلاع بیگ باس میخوان کاری بکنند(یه متال گیر دیگه بسازن؟
) و به خاطر همینه که دارن Huey رو شکنجه میکنن.
و احتمالا با خبر شدن بیگ باس از تحقیقات سایفر(Patriots) توی افریقا نقشه سایفر هست برای به دام انداختن بیگ باس یا برای اینکه کاری براشون انجام بده.(مثل جریان MGS 2 که کلا نقشه Patriots بود)
حدس من اینه که کل داستان به اسلات مربوط میشه وگرنه هیچ دلیلی نداره که بیاد و بیگ باس رو از بیمارستان نجات بده.(درسته که بیگ باس براش یه افسانه است و با احترام بهش نگاه میکنه اما این دلایل برای خیانت به سایفر کافی نیست.)
--------------------------------
این کسی هم که عکس اواتار من هستش کاملا مشخص هست که میلر هست.
اگر توجه کنید عینک افتابی داره . تا جایی که من یادم میاد کس دیگه ای تو دنیای متال گیر عینک افتابی نمیزنه.
(بجز Liquid Ocelot)
) و به خاطر همینه که دارن Huey رو شکنجه میکنن.و احتمالا با خبر شدن بیگ باس از تحقیقات سایفر(Patriots) توی افریقا نقشه سایفر هست برای به دام انداختن بیگ باس یا برای اینکه کاری براشون انجام بده.(مثل جریان MGS 2 که کلا نقشه Patriots بود)
حدس من اینه که کل داستان به اسلات مربوط میشه وگرنه هیچ دلیلی نداره که بیاد و بیگ باس رو از بیمارستان نجات بده.(درسته که بیگ باس براش یه افسانه است و با احترام بهش نگاه میکنه اما این دلایل برای خیانت به سایفر کافی نیست.)
--------------------------------
این کسی هم که عکس اواتار من هستش کاملا مشخص هست که میلر هست.
اگر توجه کنید عینک افتابی داره . تا جایی که من یادم میاد کس دیگه ای تو دنیای متال گیر عینک افتابی نمیزنه.
(بجز Liquid Ocelot)
آخرین ویرایش:

تصور MGS بدون آهنگ های ایشون خیلی سخته.
بگم خود تو بهم گیر میدی :-l :d