Fenris Wolf
کاربر سایت
بارهاوبارها خودمون رو تیکه پاره کردیم تا به دوستان بگیم فقط 4ش انحصاری بود....ديگه اين بازي ارزش نداره ارزشش فقط در انحصاري بودنش بود كه اونم مولتي شد فقط 1-2-3-4- اگه صدتا ازش بسازن مفتم نمي يه رزه لعنت به اين ماكروسافت پول پرست كه گند زد به همه بازيها
هرجور حساب کنی نمیتوتی بفهمی آهن چرا و کی تو سرش رفته.... دستش تو اسکنها از ساق قطع شده... بنده خدا
با دیدن این ویدئو مطمئن شدم امکان این قضیه تقریبا صفره:نه من دقت کددم بهوش میاد زیر باندپیچی هست.
ویدیوی 17 دقیقه ای دوستمون که بالا گذاشته رو دیشب دیدم. تقریبا همش منطقی بود.میگه ایشماییل همون بیگباس غیر واقعیه.میگه باس هیچوقت دم اسبی مو نمیبنده.مثلا میگه چرا ساترلند صدای دونفرو اجرا کرد چون هیتر دوبلور اسنیک واقعیه.چشماشم که میگه سبزه.بعد اینم بدونید که چشم بند جدید که یه بند اضافه هم داره (برخلاف چشمبندای بیگ باس اصلی ) و باناکیولاررو همون چشم بندشه.اونجایی که میخواد از رو سقف بپره دقت کنید چقدر دستش سمت چشماش میره.بازو مکانیکیه هم یه چشمک ابی میزنه...بابا اینا خدان.میگن فرنکی 1970 نجات داده شده.باس 74 به کما میره.یعنی فرانکی قبل کمای باس نجات داده شده.پس احتمالش که اشمایل فرنک باشه زیاده ( رو پاهات بایست سرباز کل این مکان داره پایین میاد ) و میگه این یارو اشماییل رو با فیس کمو یا جراحی پلاستیک ( همونجاییکه میلر میگه what about him ) شبیه اسنیک کردنش.و اینکه گری فاکس یه ویروس تروجان بوده....اسکال فیسم میگه Trojan horses in ....دیگه یارو لقمه رو پیچونده کرده تو دهنش اخرشم یه هکس از کوجیما در حال لبخند نشون میده با اهنگ شکست خوردن در بازی یعنی همش تقصیر اینه
خوب این کمایی که بیگ باس توش میره زمانی اتفاق افتادنش بعد از پیس والکر هست که میشه 1974 که 9 سال کماش میشه 1983 ! که این تناقض هست با :
زمانی که بیگ باس برای سومین بار داره فرانک رو نجات میده در زمان جنگ های داحلی موزامبیک در سال 1977 !
و عکس یا همون آرت تصویری فرانک توی بازی MGMSX2 باندپیچی بوده یکم از صورتش !
سلام !
دوستانی که میگن رئیس بزرگ از بعد از کما نمیتونه سیگار بکشه , در نتیجه باید سیگار الکتریکی بکشه ! برن اون ویدئویی رو که قبل از E3 منتشر شد رو ببینند ؛ در آخر اون تریلر هنگامی که بیگ باس سوار موتور هست داره سگار برگ معمولی میکشه !
میگم دوستان انقدر نظریه دادید گیج شدم
گری فاکس با بیگ باس بوده یا علیه بیگ باس؟؟
بعد میگم آسلات توی تمام قسمتا دشمن ما بوده ولی حالا با بیگ باسه!!آخر خوبه یا بده؟؟