تجربه ی لذت واقعی بازی در 360 با صدای دالبی

بچه ها یه سوال اگه اسپیکر دالبی ورودی اپتیک نداشته باشه پس چطور میشه 360 رو بهش متصل کرد ؟ و دیگه اینکه نداشتن ورودی اپتیک نقص به حساب میاد ؟

با خوندن این مطالب تو پست 146 به این نتیجه رسیدم که استفاده از اسپیکرهای دالبی که ورودی اپتیکال ندارن رو میشه برای 360 به کار برد و صدای Surround گرفت. بخونید.

Dolby Surround is the consumer version of the original Dolby multichannel analog film sound format (Dolby analog and Dolby SR [Spectral Recording]). When a Dolby Surround soundtrack is produced, four channels of audio information—Left, Center, Right, and Mono surround—are matrix-encoded onto two audio tracks. These two tracks are then carried on stereo program sources such as videotapes and TV broadcasts into the home, where they can be decoded by Dolby Pro Logic® to recreate the original four-channel surround sound experience.

A result of Dolby's expertise in matrix surround processing, Dolby Pro Logic was the foundation for multichannel home theater, and was the reference decoder for creating the surround sound audio tracks in thousands of commercially available videocassettes, laser discs, DVDs, and television programs.

With the introduction of the Dolby Digital multichannel film sound format, Dolby Digital has replaced Dolby Surround as the preferred technology to deliver multichannel audio to consumers via DVD-Video, digital television, and games. However, every Dolby Digital decoder also provides a Dolby Pro Logic-compatible stereo signal on its analog outputs. See Dolby Digital for additional details

Dolby Surround نسخه مصرف کننده فرمت صدای فیلم چند کاناله دالبی هستش. (Dolby analog and Dolby SR [Spectral Recording]). وقتی که صدای Dolby Surround تولید می شه چهار کانال داده های آدیو
-Left, Center, Right, and Mono surround- به دو ترک آدیو به صورت ماتریکس کد گذاری میشوند. این دو ترک به سورس های برنامه استریو نظیر نوار ویدیو و پخش برنامه های TV به خانه منتقل می شوند که می تونه توسط Dolby Pro Logic دکود بشه تا بتونه تجربه چهار کانال اصلی صدای فراگیر (surround) رو دوباره خلق کنه.

نتیجه ای از مهارت دالبی در فرآیند صدای فراگیر ماتریکس در Dolby Pro Logic ، پایه ای بود برای سینمای خانگی چند کاناله و دکودری مرجع برای خلق آدیو ترک های صدای فراگیر در هزاران ویدو کست ها، دیسک های لیزی، دی وی دی ها و برنامه های تلوزیونی.

با معرفی فرمت صدای فیلم چند کاناله دالبی دیجیتال، Dolby Digital جایگزین Dolby Surround شده به عنوان فن آوری قابل ترجیح برای تولید صدای چند کاناله برای مصرف کنندگان از طریق DVD-Video، تلوزیون دیجیتالی و بازی ها. با این وجود هر دکودر دالبی دیجیتال توانایی تولید سیگنال استریوی سازگار با Dolby Pro Logic را در خروجی های آنالوگ خود دارا می باشد.

Dolby Pro Logic II

Dolby® Pro Logic® II technology processes any high quality stereo (two-channel) movie and music audio into five playback channels of full-bandwidth surround sound. A matrix surround decoding technology, Dolby Pro Logic II detects the directional cues that occur naturally in stereo content and uses these elements to create a five-channel surround sound playback experience. It's ideally suited for home theater systems, PCs, game consoles, and multichannel in-car audio systems (as Dolby Pro Logic II Surround).

PLII-process-flow.gif

Dolby Pro Logic II is fully compatible with all Dolby Pro Logic technologies. It provides optimal audio for playback in a 5.1-channel home theater system for the thousands of videocassettes and TV programs encoded in four-channel Dolby Surround (the encoding counterpart to Dolby Pro Logic's decoding technology. Dolby Pro Logic II also enables video game consoles to encode five-channel surround sound information into a stereo signal with virtually no impact on the console's CPU, which means all this extra audio won't slow your game down.

Dolby Pro Logic II can bring new life to your CD collection. Play your music through your home theater system, and you'll hear seamless, natural sound with new depth and detail – it's almost like hearing a newly remastered CD.

In addition to enhancing playback, Dolby Pro Logic II can be used to encode TV programming to deliver a surround sound experience for viewers with stereo TV systems​

تکنولوژی Dolby® Pro Logic® II هر آدیوی موزیک یا فیلم استریوی با کیفیت (دو کاناله) رو به پنج کانال بازنواخت با پهنای باند کامل صدای فراگیر تبدیل می کند. تکنولوژی دکودینگ صدای فراگیر ماتریکس درDolby Pro Logic II خطوط موازی و جهت داری که به طور طبیعی در محتوی استریو به وقوع می پیوندد را شناسایی و از این عوامل برای خلق تجربه بازنواخت صدای فراگیر پنج کاناله استفاده میکند.

PLII-process-flow.gif

Dolby Pro Logic II به طور کامل سازگار با تمام تکنولوژی های Dolby Pro Logic می باشد. Pro Logic II توانایی تولید صدای بهینه برای بازنواخت در سیستم سینمای خانگی 5.1 کاناله برای هزاران ویدیو کست ها و برنامه های تلوزیونی کد گذاری شده در صدای فراگیر دالبی چهار کاناله را دارا می باشد. همچنین کنسول های بازی را قادر می سازد تا داده های صدای فراگیر 5 کاناله را به سیگنال استریو کدگذاری کنند بدون اینکه تاثیری در CPU ی کنسول داشته باشند به این معنی که این آدیو های اضافی باعث کند شدن بازی شما نمی شوند.

Dolby Pro Logic II زندگی تازه ای برای کلکشن های سی دی تون به ارمغان میاره. موزیک تون رو از طریق سینمای خانگی پخش کنید و صدایی یکپارچه و طبیعی با جزئیات و عمقی خاص بشنوید. مثل این می مونه که سی دی جدیدی رو تصاحب کرده باشین.

به علاوه ی بازنواخت ویژه ، Dolby Pro Logic II می تونه برای کدگذاری کردن برنامه TV و همچنین تولید تجربه صدای فراگیر برای بینندگان سیستم های TV استریو به کار بره.

حالا من یه سوال دارم.....
من می خوام یه X-540 بخرم.. می خوام بدونم که آیا از تکنولوژی Dolby Pro Logic II بهره می بره ؟
راستی سیمش به قدر کافی بلند هست که او دو تا سپیکر پشتی رو تو جای مناسب بذارم ؟

آقا من یه یه مشکل افتضاح خوردم .:(
من یه مانیتور 22 گرفتم و Xbox رو با Hdmi وصل کردم .
الان با Hdmi چه جوری speaker داشته باشم . 5 کاناله .
یعنی با چه کابلی؟

خیلی ببخشید . جایه دیگه برای مطرح کردن پرسشم پیدا نکردم.
من یه اسپیکر logitech x-530 گرفتم. وقتی صدای ولوم رو می بندم یا در بالاترین حد میذارم صدای نویز بدی میده. البته وقتی در حال پخش باشه در بالاترین حد مشکلی نداره . ولی وقتی بی صداست نویز داره.
متشکرم میشم اگه کسی کمکم کنه.

من یه lcd و یه سینما خانگی samsung دارم.با کابل component دستگاه رو به lcd وصل کردم.اما نمیدونم چطور کاری کنم صدا از سینما خانگی بیاد...لطفا راهنماییم کنید...

من یه lcd و یه سینما خانگی samsung دارم.با کابل component دستگاه رو به lcd وصل کردم.اما نمیدونم چطور کاری کنم صدا از سینما خانگی بیاد...لطفا راهنماییم کنید...

من پیشنهاد میکنم که اگر سینمای خانگی شما ورودی Optical Cable رو داشته باشه حتما از اپتیکال کابل استفاده کنید.

ممنون.

سلام دوستان من میخوام
Logitech - X-530

بخرم.صدای دالبی میده؟کیفیت خوبی داره؟

دوستان . اسپیکر فقط Logitech z 5500 . شک نکنید . من خریدم حالشو می برم . اگر واقعا دنبال صدای خوب و واقعی میگردید . محشره . فقط این اسپیکر خواسته شما رو برآورده میکنه . با یک کارت صدای creative x-fi elite pro . . محشره . من هم ایکس باکس رو وصل کردم و هم ps3 , وهم pc . خود فروشنده هم Creative g 750 داشت و هم اینو . خودش گفت z5500 رو بخر . اون اسپیکر که های اند کریتیوه آنالوگه که باید جدا براش دیکودر بخری اونم 200 تومانه به تنهایی .
شک نکنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or