تجربه ی لذت واقعی بازی در 360 با صدای دالبی

اصولا توي سيستم ديجيتال چيزي به نام كيفيت يا نويز و ... وجود نداره. مگر اينكه توي كابلهاي بي كيفيت اتفاقي به نام data lose وجود داشته باشه كه بعيد ميدونم اينطور باشه.

اصولا توي سيستم ديجيتال چيزي به نام كيفيت يا نويز و ... وجود نداره
نزنید این حرفا رو.....
سالها مخابرات دیجیتال و تئوری اطلاعات رو تو نصف خط زیر سوال بردید.
مگر اينكه توي كابلهاي بي كيفيت اتفاقي به نام data lose وجود داشته باشه كه بعيد ميدونم اينطور باشه.
data lose ماهیت مستقلی نداره. توی یه محیط انتقال مثل همین کابل خیلی پدیده ها و عوامل باعث میشه که اطلاعات از بین بره. اونوقت به این ازدست رفتن داده ها بر اثر این عوامل میگن data lose . در ضمن این عوامل هم بشدت به کیفیت کابل وابسته هستن .

اصولا توي سيستم ديجيتال چيزي به نام كيفيت يا نويز و ... وجود نداره. مگر اينكه توي كابلهاي بي كيفيت اتفاقي به نام data lose وجود داشته باشه كه بعيد ميدونم اينطور باشه.
این مشکل اسمش jitter هست و یک مبحث خیلی مهمیه توی Digital Audio برای خودش مخصوصا برای کسایی که transporter های خوب برای انتقال bitstream به DAC هاشون میخوان. موقعی هم پیش میاد که کلاک bitstream که داره منتقل میشه بهم بخوره.

شما یکم سوالتو واضح تر بپرس

اینجا منظورت از AV چیه. یکم توضیح بیشتر بده میخوای چیکار کنی.
دوست عزیز
من با کابل vga دارم از مانیتور تصویر می گیرم...حالا من تبدیل یا روشی را می خواهم که دو فیش صدا رو به speaker که ورودی نداره بزنم( با تبدیل و...)

دوست عزیز
من با کابل vga دارم از مانیتور تصویر می گیرم...حالا من تبدیل یا روشی را می خواهم که دو فیش صدا رو به speaker که ورودی نداره بزنم( با تبدیل و...)

تو بازار به اسم تبدیل 2 به 1 صدا میشناسن!
البته اسم درستش تبدیل نر به نر Stereo به 3.5mm هست...
این هم تصویرش :

3.5MM-RCA-1M2F-ADPT.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or