نوشته شده توسط stonecold![]()
ببین این چطوره
http://www.oradoshop.com/Shopping/item.aspx?i=2593
شما برو مطمئن شو این ورودی اپتیک (DBS) داره... اگه داشت چیزه خوبیه نسبت به قیمتش...
چی شد دوست عزیز !
یه نگاهی انداختید ؟ ببینید داره یا نه ؟
به نظر من هم چیر جالبی هست (حداقل خوشگله)
اگه ورودی اپتیکال داشته باشه خیلی عالی میشه حتما میگیرم !
کابل اپتیک رو وقتی وصل میکنم تا آخر نمیره تو- فقط همون سرش بند میشه تا هم یه ذره بکشی در میاد. همش همینجور هست؟
ببین اصولا نباید انتظار زیادی از اسپیکر TV داشته باشی! Audio Controller هایی که در تلویزیون ها بکار میره معمولا توانایی Decode کردن Dolby رو ندارند! حتی شما اگر از یک Decoder خارجی هم استفاده کنی باز به اون کیفیت نمیرسی ، چرا که در نهایت باید signal ها از این Audio Controller عبور کنن! مطمئن باش اگر اسپیکر هات توانایی پخش Dolby رو داشته باشن الآن هم تو دفترچه تلویزیون این موضوع ذکر شده ، هم رو جعبه تلویزیون لوگوی Dolby وجود داره و هم یجایی رو تلویزیونت که در اینصورت فقط کافیه که در کنسول این قابلیت رو فعال کنی! اینم حواست باشه که برای گرفتن صدای دالبی از کنسول باید TVـت ورودی اپتیکال داشته باشه ، چون صدای دالبی XBox فقط از خروجی اپتیکش قابل دریافته! در کل بهتره دنبال این قضیه نباشی!
دوست عزیز من اصلنم مدعی نیستم.بالا هم بهتون گفتم مود ماتریکس صدای L و R استریو رو به باندهای عقب هم منتقل می کنه(صدای باند راست به عقب راست و باند چپ به عقب چپ).اما فلسفه صدای دالبی یا DTS اینه که هر 5 باند برای خودشون صدای مجزا داشته باشند.اگه داری خودت می تونی امتحان کنی.من که با شما دشمنی ندارم.
مدل های ارزون قيمتش به همين صورت هستش

شما یخوده بیشتر فشار بده میره تا ته تو... برای من هم همینطوری یخوده سفت می رفت تو1- منظور مدلهای ارزون قیمت کابل اپتیک هست؟ آیا کیفیت صداش با بقیه فرق میکنه؟
2- از کجا میشه بفهمی مثلا الان که داری بازی میکنی صدا رو داری به بهترین حالت دالبی ساراند دریافت میکنی?
... 
دوستان اگه امتحان نکردند لطفاً اطلاعات غلط ندند1- منظور مدلهای ارزون قیمت کابل اپتیک هست؟ آیا کیفیت صداش با بقیه فرق میکنه؟
2- از کجا میشه بفهمی مثلا الان که داری بازی میکنی صدا رو داری به بهترین حالت دالبی ساراند دریافت میکنی?