تجربه ی لذت واقعی بازی در 360 با صدای دالبی

نوشته شده توسط stonecold
ببین این چطوره

http://www.oradoshop.com/Shopping/item.aspx?i=2593

شما برو مطمئن شو این ورودی اپتیک (DBS) داره... اگه داشت چیزه خوبیه نسبت به قیمتش...

چی شد دوست عزیز !
یه نگاهی انداختید ؟ ببینید داره یا نه ؟ :دی
به نظر من هم چیر جالبی هست (حداقل خوشگله :دی)
اگه ورودی اپتیکال داشته باشه خیلی عالی میشه حتما میگیرم !

سلام . از دوستان کسی میدونه این هدست رو کجا میتونم پیدا کنم چون صدای دالبی رو پشتیبانی میکنه و 360 هم بهش وصل میشه
astro's a 40 gaming headset
اینم توضیحی در باره این هدست از مجله بازی رایانه :
برای بازیبازهای حرفه ای صدای خوب به اندازه گرافیک بالا اهمیت دارد . به خصوص در بازی های تحت شبکه که کوچکترین صداها می تواند نتیجه بازی را تغییر دهد . یکی از شرکتهایی که در عرضه وسایل صوتی از اعتبار بالایی برخوردار است شرکت Astro است . این شرکت اخیرا مدل جدیدی از هدستهای حرفه ای بازی را با اسم A40 برای حرفه ای ها عرضه کرده است . این هدست که همراه با یک میکسر قدرتمند عرضه می شود قابلیت اتصال به XBOX360 را نیز داراست پشتیبانی کامل از سیستم 1.5 و دالبی دیجیتال و صدایی با وضوح بسیار بالا از مشخصات بارز این هدست است . قیمت آن هم با میکسر 249 دلار و بدون آن 199 دلار اعلام شده است .

astro-gaming_a40.jpg

ببین اصولا نباید انتظار زیادی از اسپیکر TV داشته باشی! Audio Controller هایی که در تلویزیون ها بکار میره معمولا توانایی Decode کردن Dolby رو ندارند! حتی شما اگر از یک Decoder خارجی هم استفاده کنی باز به اون کیفیت نمیرسی ، چرا که در نهایت باید signal ها از این Audio Controller عبور کنن! مطمئن باش اگر اسپیکر هات توانایی پخش Dolby رو داشته باشن الآن هم تو دفترچه تلویزیون این موضوع ذکر شده ، هم رو جعبه تلویزیون لوگوی Dolby وجود داره و هم یجایی رو تلویزیونت که در اینصورت فقط کافیه که در کنسول این قابلیت رو فعال کنی! اینم حواست باشه که برای گرفتن صدای دالبی از کنسول باید TVـت ورودی اپتیکال داشته باشه ، چون صدای دالبی XBox فقط از خروجی اپتیکش قابل دریافته! در کل بهتره دنبال این قضیه نباشی!

بیشتر HDTV ها چون تیونرATSC هم دارند میتونن فرمت دالبی رو دکود کنن (البته فقط به دو چنل به خاطر اینکه تیوی دو تا اسپیکر بیشتر نداره) و چون فرمت صدایی هم که توی ATSC استفاده میشه دالبی هست
البته این دالبی دکودینگ فقط روی broadcast کار میکنه چون تیوی ها معمولا ورودی اپتیکال ندارن و اگر هم داشته باشن با داشتن دو تا اسپیکر کار خاصی انجام نمیدن.

دوست عزیز من اصلنم مدعی نیستم.بالا هم بهتون گفتم مود ماتریکس صدای L و R استریو رو به باندهای عقب هم منتقل می کنه(صدای باند راست به عقب راست و باند چپ به عقب چپ).اما فلسفه صدای دالبی یا DTS اینه که هر 5 باند برای خودشون صدای مجزا داشته باشند.اگه داری خودت می تونی امتحان کنی.من که با شما دشمنی ندارم.

ماتریکس اصلا به این روشی که شما میگی کار نمیکنه. ماتریکس دکودینگ الان حدود بیشت ساله که داره استفاده میشه (توسط تکنولوژی Dolby Pro Logic ). تکنولوژی به این صورت کار میکنه که برمیداره با استفاده از الگوریتم خودش صدایی رو که برای چنل های عقب بین دو تا چنل جلو انکود شده رو بیرون میکشه و پخش میکنه. اون ترک هم برای استفاده اپتیمال از Dolby Pro Logic باید Dolby Surround باشه که صداهای عقب بین دو تا چنل جلو انکود شده باشن.

سلام . از دوستان کسی میدونه این هدست رو کجا میتونم پیدا کنم چون صدای دالبی رو پشتیبانی میکنه و 360 هم بهش وصل میشه
astro's a 40 gaming headset
اینم توضیحی در باره این هدست از مجله بازی رایانه :
برای بازیبازهای حرفه ای صدای خوب به اندازه گرافیک بالا اهمیت دارد . به خصوص در بازی های تحت شبکه که کوچکترین صداها می تواند نتیجه بازی را تغییر دهد . یکی از شرکتهایی که در عرضه وسایل صوتی از اعتبار بالایی برخوردار است شرکت Astro است . این شرکت اخیرا مدل جدیدی از هدستهای حرفه ای بازی را با اسم A40 برای حرفه ای ها عرضه کرده است . این هدست که همراه با یک میکسر قدرتمند عرضه می شود قابلیت اتصال به XBOX360 را نیز داراست پشتیبانی کامل از سیستم 1.5 و دالبی دیجیتال و صدایی با وضوح بسیار بالا از مشخصات بارز این هدست است . قیمت آن هم با میکسر 249 دلار و بدون آن 199 دلار اعلام شده است .
astro-gaming_a40.jpg

مدل های ارزون قيمتش به همين صورت هستش

1- منظور مدلهای ارزون قیمت کابل اپتیک هست؟ آیا کیفیت صداش با بقیه فرق میکنه؟

2- از کجا میشه بفهمی مثلا الان که داری بازی میکنی صدا رو داری به بهترین حالت دالبی ساراند دریافت میکنی?

249 دلار که یعنی اندازه یه 360 قیمت داره... :biggrin1: ... فکر نکنم جایی داشته باشی مگر اینکه سفارش بدی برات بیارن... :-"
پ.ن: ولی خدایی عجب چیزه باکلاس و خوشگلیه... :blink1:

2- از کجا میشه بفهمی مثلا الان که داری بازی میکنی صدا رو داری به بهترین حالت دالبی ساراند دریافت میکنی?

شما یخوده بیشتر فشار بده میره تا ته تو... برای من هم همینطوری یخوده سفت می رفت تو ;) ...
در مورد کیفیت کابل هم 100% روی کیفیت صدا تاثیر داره... :yes:

دوستان اگه امتحان نکردند لطفاً اطلاعات غلط ندند

1.آره منظورم مدل های ارزون قيمت هستش که فکر کنم پايين ترينش 2500 باشه.من هم از مدل های ارزون استف زدم هم اين گروناش تو کيفيت فرقی ندارند

2.خو وقتی داری دالبی دريافت ميکنی يعنی به بهترين حالات هست ديگه.حالا ممکنه خوده فيلم يا بازی صدای جالبی نداشته باشه.الان تو بازی ها اين MGS از نظر صدا فوق العاده هستش

دوستان اگه امتحان نکردند لطفاً اطلاعات غلط ندند
با منی دیگه؟...
1- آفرین به شما که تو کاره کابل اپتیکال هستی...
2- یعنی شما میگی بین یه کابل با کیفیت و بی کیفیت هیچ فرقی نیست؟... باشه
3- من هیچ وقت به خودم اجازه نمی دم تو زمینه ای که چیزی بارم نیست اظهار نظر کنم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or