اتفاقا خرید الانش اشتباهه،این تکنولوژی هنوز تکامل نیافته،برای چی از الان شروع به خریدش کنیم؟ من که میزارم تلویزیون های بدن عینک بیاد و پولم رو الکی دور نمیریزم.دوستان بنده یه led 3d سامسونگ خریدم واقعآ راضی هستم کنتراست بسیار عالی داره تبدیل 2d به 3d هم روی bluray avatar و 2012 تست کردم واقعآ عالی بود و واقعآ باور نکردنی بود!! صدای سری جدید سامسونگ واقعآ عالی شده اما در مورد سونی الکی واسه سونی صبر نکنید که سونی مثل همیشه تبلیغ می کنه بعد آخرش گند می زنه چون این سونی اون سونی قدیم نیست که بهترین باشه!! در هر صورت بازم سلیقه ای هست اگه می خواهید صبر کنید چند سال صبر کنید که 3d های بدون عینک بیاد چون صبر کردن الان واسه 3d بهتر بی خودی هستش!!
فعلا نه فیلمهای 3D ژیادی هست،نه گیم های 3D پس عقل حکم میکنه 2 -3 سالی صبر کنیم که تکنولوژی پیشرفت کنه و بدون عینک بیاد تا همه مواقع بشه از 3D لذت برد.تو مهمونی 15 نفره که رفقام خونمون میان ،بریم 20 تا عینک بخریم؟کلا عقل من جواب نمیده اینجور کاری رو -ترجیح میدم منطقی جلو برم تا اینکه بخوام جو زده برخورد کنم.
چون پول پاش دادای دلیل نمیشه که بیای بگی این عالیه،همه بخرید و نخرید ضضره،شما پول دادی من هرگز این کارو نمیکنم- پریروز داییم رفته بو بانه میخواست بخره-من منصرفش کردم.کلا الان 2 سالی با 3D ،اصله داریم.
البته مبارکت باشه انشاا... سال دیگه از بازی های عالی 3D لذت میبری.