دوستان بنده یه led 3d سامسونگ خریدم واقعآ راضی هستم کنتراست بسیار عالی داره تبدیل 2d به 3d هم روی bluray avatar و 2012 تست کردم واقعآ عالی بود و واقعآ باور نکردنی بود!! صدای سری جدید سامسونگ واقعآ عالی شده اما در مورد سونی الکی واسه سونی صبر نکنید که سونی مثل همیشه تبلیغ می کنه بعد آخرش گند می زنه چون این سونی اون سونی قدیم نیست که بهترین باشه!! در هر صورت بازم سلیقه ای هست اگه می خواهید صبر کنید چند سال صبر کنید که 3d های بدون عینک بیاد چون صبر کردن الان واسه 3d بهتر بی خودی هستش!!
خوب همه جلوی تلویزیون دراز میکشن. این یه ایراد بزرگه!!!!!!!
میتونم بدونم چند خریدین؟
چند اینچ هستش؟؟
الان LG تو میلاد نور تلویزیون 3 بعدی گزاشه حتما برید ببینید ولی فعلا اون مدل رو عرضه نکردن
یعنی شما همیشه مثل مجسمه جلوی tv خونتون میشینی؟
کسی نبود جواب بده؟دوستان من دیروز تو مغازه ی نمایندگی سامسونگ بودم ازشون پرسیدم گفتن که 32 اینچ نداریم این درسته؟
فعلا تلویزیون های 3 بعدی فقط در سایز های بالا عرضه شده دوست عزیزکسی نبود جواب بده؟
به جای g20 مدل v20 وارد میشه که خصوصیات تصویرش مثل g20 ولی از کابینت v20 استفاده شده استاین پلاسمای g20 پاناسونیک ایران اومده قیمتش چنده کسی اطلاعی داره لطف کنه یک توضیح بده
به جای g20 مدل v20 وارد میشه که خصوصیات تصویرش مثل g20 ولی از کابینت v20 استفاده شده است
زمان ورودش هم فکر کنم حدود یک ماه دیگه باشه
در مورد قیمتش هم دقیق معلوم نیست ولی 42 اینچش باید بین1.500 تا 1.700 باشه