تبادل بازي بين اعضاي سايت بازي سنتر !

Metal Gear Solid

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام دوستان
نمي توانم حدس بزنم كه از چه سني بازي با PC , PS2 , Xbox يا كنسولهاي ديگر را شروع كرديد ، اما من اگر دروغ نگفته باشم از 7 سالگي شروع به بازي كردم.يادش بخير...اون موقع خونه ي يكي از فاميل ها آتاري 2600 و ميكرو ( NES ) ديدم و مي دانيد كه بچه هر چيزي چشمش را گرفت هر چقدر هم كه نصيحتش كني آخرش با زور مجبورت مي كنه اون چيز رو برايش بخري.خلاصه با شروع تابستان آن سال و گرفتن كارنامه ؛ براي پدرم در يك تكه كاغذ نوشتم كه لطفا" برايم يك ميكروب بخر ! :) آخه فكر مي كردم اون ميكروب كه در علوم تجربي خواندم و اين ميكرو يكي هستند.
به هر حال من با نوارهاي ( الان بهش ميگن كارتريج ) ميكرو مانند Super Mario Bros ، Ninja Turtles ، فوتباليست ها ، Donkey Kong ، Tetris و هزار تا بازي ديگر كه در حافظه ي NES ام بود بزرگ شدم تا اينكه پس از سال دوم دبيرستان يك كامپيوتر خريدم كه زمينه را فراهم كرده تا در جمع بهترين گيمرهاي ايران حضور پيدا كنم و افتخار مي كنم كه مي توانم همصحبت نه چندان بدي براشون باشم.
البته من بين اين وقفه زماني 10 ساله از كنسولهاي ديگر غافل نبودم و اكثرا در كلوپ ها يا منزل فك و فاميل با آتاري 2600 ، Genesis ، PSone توانستم شاهكارهايي مانند River Raid ، الون 3 ، شورش در شهر 1 و 2 ، ورلد ساكر را تجربه كنم.شايان ذكر است من اوايل سال تحصيلي پيش دانشگاهي يك PS2 هم خريدم ولي متاسفانه حدود دو هفته پيش بر اثر ضعيف و قوي شدت ولتاژ برق ، ظاهرا" سوخت و ديگر كار نمي كند.
اميدوارم خسته نشده باشيد ولي من همه ي اين حرفها را براي اين زدم كه يك پيش درآمد باشد بر دليل وجود اين توپيك . ماحصل حرفم هم اينست كه شما هر چقدر هم تجربه تان در زمينه ي بازيخوري زياد باشد ، شايد باز هم بعضي بازيهاي شاهكار وجود داشته باشند كه تابحال به دلايل متفاوتي نظير ناشناخته بودن اين بازي در ايران ، دسترسي سخت به بازيهاي كامپيوتري در سالهاي پيش بخاطر كم بودن عرضه كننده هاي ايراني و دلايل ديگر ؛ موفق نشده ايد آنها را امتحان كنيد و به هر آرشيوي هم كه سر زديد نتوانستيد آن بازي را پيدا كنيد.براي مثال باز هم خودم را انتخاب مي كنم.من [ احمق ] تا چند وقت پيش فرصت نكرده بودم اين چند بازي را انجام بدهم :
Tomb Raider 1 & 2 - Monkey Island 1 - Escape From Monkey Island - Broken Sword 3 - MGS 1 - Devil May Cry 1 - Viewtiful Joe 1 & 2 - Dark Cloud 2 و ...
آرزو مي كنم مديران با دلايل من موافق باشند. كار اين توپيك مانند كار توپيك تبادل DvD بين اعضاي بازي سنتر باشد و براي همين نام آن هم تاحدودي وامدار آن توپيك مي باشد.
اگر مديران عزيز مخالفتي نداشتند ، دوستاني كه مايل به تبادل بازي ( چه قديمي و چه جديد ) هستند آرشيو Game خود در زمينه هاي PC ، PS2 ، PSone ، Xbox و كنسولهاي ديگر بصورت يك Text Documents ذكر كنند.چون آرشيو من كاملا" در ذهنم نيست ، آنرا در ارسال بعدي ام ذكر مي كنم.
در پايان به 3 اصل اساسي اين توپيك اشاره مي كنم :
1- اين توپيك صرفا" براي تبادل بازي بين اعضاي سايت بازي سنتر شكل گرفته است.پس در مورد فروش بازي به همديگر فقط و فقط از طريق ارسال پيام خصوصي اقدام كنيد.
2- مديران سايت بازي سنتر هيچ مسئوليتي در زمينه ي بازيهاي مبادله شده ندارند.
3- بازیهایی که مورد مبادله قرار می گیرند باید توسط تحویل دهنده تست شوند و مشخصات سیستم اجرایی مورد نیاز بازی قبلا از سوی تحویل دهنده به شخص تحویل گیرنده اعلام شده باشد.
موفق باشید ;)

کیمیا چرا غاطی می کنی فکر کردم دیگه نمیای:-" اسمم مرداده از دیدن خوشحالم. در مورد پایان SH 2 خیلی بد تموم شد بابا اون Yuri خنگ باز تو فکر Alice بود به اون Karin بی بیچاره هیچ محل نمی ذاشت من اگه جای یوری بودم پیشه کارین می موندم ولی می دونی که سر نوشت یوری و کارین باهم در آمیخته بود و کارین در آخر به وسیله زمان به عقب بر میگرده با پدر یوری آشنا میشه و بعد میشه مادرش;) حالا بگذریم من نظرم در مورد اون بازی های قبلی که گفتم می خوام عوض شد .فعلا اگه SH 1 و ُآ 3 رو بدی عالیه البته اگه نسخه انگلیسی هر دو رو داری بگو تا با یه قیمت مناسب ازت بگیرم

راست میگی ها... کار رو سخت کردم فقط :)
اینها داخلشون تازه هستند :
Ape Escape 3
Kingdom Hearts II
Forbiden Siren 2
Shin Megami,s Tensei
Shin Megami,s Digital Devil Saga
یک نکته بگم در مورد خودم و اینکه شاید فکر کنید من مخم تاب دارد الکی دارم بازی Ps2 جمع می کنم و الان نزدیک 150 تا بازی اش رو دارم و بازم دارم می گیرم.من Ps2 داشتم ولی بر اثر اتصالی کردن داغون شد و در حال حاضر بهش میشه گفت زاغارت :D ولی صبر می کنم تا بعد از اینکه PS3 و Wii اومد و قیمت Ps2 خورد توی سرش ، اونوقت یه مدل ژاپنی خوبش رو می گیرم.اگر الان هم به بازار سر بزنید می بینید که هر مغازه ای که این کنسول را قبلا" با قیمت بالاتر انبار کرده است روی در و دیوارش عناوینی چون « فروش Ps2 با چک کارمندی » ، « فروش نقدی و قسطی پلی استیشن 2 » و ... رو آویزان کرده تا از مهلکه ای که درونش هست بوسیله ی سودهایی که روی قسط ها می کشد رهایی یابد و ... ولی من صبر می کنم به احتمال زیاد تا تابستان بعدی که میخوام X360 مدچیپ خور ، Wii مدچیپ خور و یک PS2 خیلی خوب بگیرم.;)
البته شاید هم حق داشته باشید و من واقعا" مخم تاب داشته باشه...:-"

بابا حامد من یه چی گفتم تا عید تو چرا جدی گرفتی سریع تر بده که میخوام غافلگیرت کنم اون Front Mission 4 رو می خوام با باکس شات و دی وی دی خودش بهت بدم حال کنی.فقط بازی های ما رو ردیف کن.
من که جدی نگرفتم.باهات شوخی کردم.نگرفتی ها...:)
این 4-5 روز که توی اهواز هستم DvD رایتر می خرم و برات ردیفش می کنم.تا آخر شهریور حتما برایت می فرستمش.
راستی تو اینقدر از Front Mision 4 بدت میاد که میخوای همه چیزش رو بندازی به من ...:)

shadow hearts 3 اومده ولی نه به این عنوان بلکه به اسمه shaodw hearts:from the new world که من انگلیسی ان را دارم.(قابل توجه metal gear عزیز!).در ضمن من توی پست کوچولوی بعده لیستم گفتم که همش RPG نیست
خوب من که علاف نیستم بشینم ببینم کدوم بازی انگلیسی اش اومده...توی شهر ما هم بازی RPG را نمیشه گیر آورد چونکه همه ی مغازه دارها به این گونه بازیها توجهی نمی کنند.
گفتید همش RPG نیست و این رو میدونم.برای اینکه تعداد غیر RPG ها مشخص شود اون مورد رو ذکر کردم.

ولی باکسش رو ببینید این هادی چه قدر مرموزه رفته اسم چه بازیهایی رو یاد رفته:
وای...امین یه کاری بکن...این هادی از دست رفت دیگه....:)
گفتیم حالا سیستمش ذغالی است سراغ بازی بد بد نمیره ! حالا نگاه کن چی ها را پیدا کرده !!! :eek:
میگم ببندیمش به تخت شاید ترک کند...:-"

وای...امین یه کاری بکن...این هادی از دست رفت دیگه....:)
گفتیم حالا سیستمش ذغالی است سراغ بازی بد بد نمیره ! حالا نگاه کن چی ها را پیدا کرده !!! :eek:
میگم ببندیمش به تخت شاید ترک کند...:-"

:):)
جالب اینجاست همشون رو هم سره کار میبره بازی میکنه :eek:
تو یه جای فرهنگی چه چیزها که بازی نمیکنه
81.gif
39.gif

با سلام خدمت بچه ها.
من تقريبا همه بازي هاي pc رو از زمان داس تا آخر سال 2003 دارم (البته بازي هاي بدرد بخور و اكثرا كمياب).
به دليل اينكه ديگه pc بازي نميكنم، هركي هرچي خواست بگه.
ولي زماني كه بازي ها با pc من ميومد، واقعا همشونو خورده بودم، باور نميكنيد من MGS1 رو چند بار تموم كردم، ياد او روزا كه ميوفتم .... بگذريم.
مثلا من Torment رو دارم، يا Jagged Alliance 2 و اكثر بازي هايي كه خيلي سخت پيداشون كردم.
ليست من وحشتناك زياده، پس هرچي خواستين بگين اگه داشتم كه ميدم بهتون.

يه سري از بازي هاي ps2 رو بسسسسسسسسسيار سخت پيدا كردم، مثل Resident evil Veronice يا Fatal Frame 1!!! ولي چنتاش واقعا نيست.
يه چنتا بازي ps2 ميخواستم، اگه كسي داشت ترجيحا بخرم يا معاوضه يا هرچي كه طرف بخواد:
Fatal Frame2
Tenchu Wrath of Heaven
Devil May Cry 1
Burnout 3
Blood Rayne 2
Psychonauts
Turtles 1
Blood : The First & Last Volume
Silent hill 3
من تو ياهو با آدرس sic_z هستم. اگه كسي مايل بود چيزي باهم معامله كنيم يا چيزي خواست، بهم pm بزنه.
مرسي دوستان.

سلام از بین بازی هایی که می خواستی من
Tenchu Wrath of Heaven
Burnout 3
Turtles 1
رو دارم این سه تا بازی رو تو لیست بازی های پی اس توم که توی چند سفحه اول همین تاپیکه هم گذاشته بودم اگه بازی های دیگه ای هم از بازیام می خوای می تونی اون لیستو ببینی.
واسه این سه تا بازیم من واسه فروش شون آمادم (دی وی دی اصلی بازی همراه با باکس شات) اگه خواستی بگو

سلام آقاي اسنيك.دمت گرم من تو كف يه هفت هشت تا بازي هستم و بايد اول آخر اونارو پدا كنم.اگه كسي اونارو داره حتما خبر بده....
بازيها از اين قرارند:
1-neverwinter nights
2-1,2diablo
3- شماره هفم final fantasy
4-icewind dale
5-Rayman:arena
6- شماره هشت و نهمfinal fantasy

سلام.
dvdها سالم هستند؟ از نظر خش چطور هستند؟ به هر حال با تشكر از جوابتون، اگه منو تو ياهو add كنيد، ميتونيم مذاكره كنيم. در ضمن، شما بازي pc قديمي چيزي نميخواي؟!!

احمد جان
من FF8 و ديابلو 1و 2و expansion رو دارم، يه neverwinter nights هم دارم كه 4سي دي است.
اگه rpg حال ميكني، Baldures Gate هم دارم.
اگه خواستي منو تو ياهو add كن تا باهم صحبت كنيم.
مرسي دوستان.

metal وقتی RPG باز شدی باید علاف بشی :cheesygri چون حق با توئه این بازی ها خیلی سخت پیدا میشه حتی توی تهران! این بازی ها اگر ورژن انگلیسی نباشه به درده لای جرز هم نمی خوره بخاطره همین همیشه چند تایی از ژاپنی هاش رو دسته فروشنده میمونه!!

واقعا هيچي RPG نميشه، هنوز يادم نميره حسي كه تو FF VIII رو داشتم ..
وسط اون جنگ و هياهو ...
با يه Sniper ...

آقا يكي جواب مارو هم بده در مورد بازي هايي كه ميخوام.مرسي.

من نميدونم چرا هر وقت ميخوام پست بزنم اولن دومندم ميگيره نتيجتا:
اولا: از همه خيلي ممنون;)
دوما: از كيميا خيلي معذرت فكر نميكردم انقده ناراحت بشي.:blushing:
سوما: امين و حامد: خيلي دمتون گرم؛ هر چي كه باشه از پلي بوي كه بدتر نيست حامد خان:-" در ضمن قبلا هم گفتم فقط خاطرس وگرنه بازيش اصلا ارزش نداره:( به امين جان هم بگم همونطور كه قبلا گفتم بهت من سره كار با سرور 2003 كار ميكنم كارت گرافيك 16 و بدون كارت صدا:eek: و دايركت ايكس 6:(( فقط تو خونه بازي ميكنم:cheesygri
چهارما: كيميا خانم من اين بازي رو چطور ازت بگيرم
پنجما: در حاله تهيه يه ليست هستم. از بازيهاي ميكرو گرفته تا پي اس 1 با شبيه ساز. حالا تا بعد:love:

metal وقتی RPG باز شدی باید علاف بشی چون حق با توئه این بازی ها خیلی سخت پیدا میشه حتی توی تهران! این بازی ها اگر ورژن انگلیسی نباشه به درده لای جرز هم نمی خوره بخاطره همین همیشه چند تایی از ژاپنی هاش رو دسته فروشنده میمونه!!
اتفاقا" علاف هم هستم در حال حاضر سر فاینال فانتزی 8 ....
من در تلاش هستم تا زبان ژاپنی رو یاد بگیرم که دیگه نیاز نباشد تا آمدن نسخه انگلیسی صبر کنم و حرص بخورم.:)

خيلي دمتون گرم؛ هر چي كه باشه از پلي بوي كه بدتر نيست حامد خان
اولا" من که پلی بوی رو هنوز نگرفتمش :-" که از حالا گیر دادن رو شروع کردید...
اون بازیه هم بعدا" ازت می گیرم چون خیلی تعریف ازش پیش دوستانم شنیدم.;)
اینجا هوا شرجی است و دم و بازدم رو نمیشه درست و حسابی بصورت اساسی انجام داد.:-"
راستی عکسهای پلی بوی جدیده را حامد داخل وبلاگ والپیپر اش دانلود کرده...بروید ببینیدش...اونقدر واقعی است که فکر می کنید این لذت واقعی خواهد بود.......:-" :-" :-"
www.GameWallpapers.MihanBlog.com
این امین هم ببخش که یادش رفته.خودت که میدونی چند وقت دیگه قراره بابا بزرگ بشود...:-"

در حاله تهيه يه ليست هستم. از بازيهاي ميكرو گرفته تا پي اس 1 با شبيه ساز
بازی میکرو چی داری هادی :) میگم چجوری میخوای از روشون کپی بزنی...:D

حامد راجع به پلي بوي فكر نميكنم بازي همچين گرافيكي داشته باشه. داستانش هم طوري نيست كه بخواد لذت واقعي داشته باشه! داستانش رو كه ميدوني؟ تو عكاسي بيش نيستي:cheesygri
در مورد بازيهاي ميكرو و بقيه كنسولهاي قديمي بازيهاش همه دانلودي هستش به همراه امولاتور.
يعني پوستم كنده شده تقريبا هر چي بازي بدرد بخوره ميكرو بوده گير آوردم دانلود كردم با امولاتور حالا ليست ميكنم برات;)

نميدونم چرا
هيچي حال اون بازيا رو نداره.
اونا خيلي بازي بودن، ميدونين منظورم چيه؟ بازياي الان اصرار دارن كه واقعي باشن.
الان من turtles2 رو خريدم، واقعا لذت ميبرم، احساس ميكنم دارم بازي ميكنم، ولي مثلا Rainbow Six Lockdown رو هم خيلي دوست دارم ولي اونا سعي دارن واقعي باشن.
نگين بازيكن نيستم كه سخت در اشتباهيد!
ولي ...
ولي تازهگيها احساس ميكنم آدم يه مدت كوتاهي بازي كنه، نميدونم، حس جالب تري داره.
واسه همين هنوز بازي هاي سگا و ميكرو حتي بين شما ها هم طرفدار داره، نه فقط واسه اينكه خاطره هستن، من حتي بازي هايي كه جديدا تو سگا شناختم رو هم دوست دارم.
اونا يه جورايي خيلي بازي بودن!
ميدونستي كه تو مثلا Contra يا Turtle نيستي و فقط داري نقشش رو بازي ميكني ولي وقتي Sam Fisher ميشي، همش فكر ميكني اوني.
(نگين splinter باز نيستما !! من فقط واسه Splinter Cell1 رفتم كارت گرافيك خريدم(قديما)).
خوش باشيم دوستان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or