تبادل بازي بين اعضاي سايت بازي سنتر !

Metal Gear Solid

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام دوستان
نمي توانم حدس بزنم كه از چه سني بازي با PC , PS2 , Xbox يا كنسولهاي ديگر را شروع كرديد ، اما من اگر دروغ نگفته باشم از 7 سالگي شروع به بازي كردم.يادش بخير...اون موقع خونه ي يكي از فاميل ها آتاري 2600 و ميكرو ( NES ) ديدم و مي دانيد كه بچه هر چيزي چشمش را گرفت هر چقدر هم كه نصيحتش كني آخرش با زور مجبورت مي كنه اون چيز رو برايش بخري.خلاصه با شروع تابستان آن سال و گرفتن كارنامه ؛ براي پدرم در يك تكه كاغذ نوشتم كه لطفا" برايم يك ميكروب بخر ! :) آخه فكر مي كردم اون ميكروب كه در علوم تجربي خواندم و اين ميكرو يكي هستند.
به هر حال من با نوارهاي ( الان بهش ميگن كارتريج ) ميكرو مانند Super Mario Bros ، Ninja Turtles ، فوتباليست ها ، Donkey Kong ، Tetris و هزار تا بازي ديگر كه در حافظه ي NES ام بود بزرگ شدم تا اينكه پس از سال دوم دبيرستان يك كامپيوتر خريدم كه زمينه را فراهم كرده تا در جمع بهترين گيمرهاي ايران حضور پيدا كنم و افتخار مي كنم كه مي توانم همصحبت نه چندان بدي براشون باشم.
البته من بين اين وقفه زماني 10 ساله از كنسولهاي ديگر غافل نبودم و اكثرا در كلوپ ها يا منزل فك و فاميل با آتاري 2600 ، Genesis ، PSone توانستم شاهكارهايي مانند River Raid ، الون 3 ، شورش در شهر 1 و 2 ، ورلد ساكر را تجربه كنم.شايان ذكر است من اوايل سال تحصيلي پيش دانشگاهي يك PS2 هم خريدم ولي متاسفانه حدود دو هفته پيش بر اثر ضعيف و قوي شدت ولتاژ برق ، ظاهرا" سوخت و ديگر كار نمي كند.
اميدوارم خسته نشده باشيد ولي من همه ي اين حرفها را براي اين زدم كه يك پيش درآمد باشد بر دليل وجود اين توپيك . ماحصل حرفم هم اينست كه شما هر چقدر هم تجربه تان در زمينه ي بازيخوري زياد باشد ، شايد باز هم بعضي بازيهاي شاهكار وجود داشته باشند كه تابحال به دلايل متفاوتي نظير ناشناخته بودن اين بازي در ايران ، دسترسي سخت به بازيهاي كامپيوتري در سالهاي پيش بخاطر كم بودن عرضه كننده هاي ايراني و دلايل ديگر ؛ موفق نشده ايد آنها را امتحان كنيد و به هر آرشيوي هم كه سر زديد نتوانستيد آن بازي را پيدا كنيد.براي مثال باز هم خودم را انتخاب مي كنم.من [ احمق ] تا چند وقت پيش فرصت نكرده بودم اين چند بازي را انجام بدهم :
Tomb Raider 1 & 2 - Monkey Island 1 - Escape From Monkey Island - Broken Sword 3 - MGS 1 - Devil May Cry 1 - Viewtiful Joe 1 & 2 - Dark Cloud 2 و ...
آرزو مي كنم مديران با دلايل من موافق باشند. كار اين توپيك مانند كار توپيك تبادل DvD بين اعضاي بازي سنتر باشد و براي همين نام آن هم تاحدودي وامدار آن توپيك مي باشد.
اگر مديران عزيز مخالفتي نداشتند ، دوستاني كه مايل به تبادل بازي ( چه قديمي و چه جديد ) هستند آرشيو Game خود در زمينه هاي PC ، PS2 ، PSone ، Xbox و كنسولهاي ديگر بصورت يك Text Documents ذكر كنند.چون آرشيو من كاملا" در ذهنم نيست ، آنرا در ارسال بعدي ام ذكر مي كنم.
در پايان به 3 اصل اساسي اين توپيك اشاره مي كنم :
1- اين توپيك صرفا" براي تبادل بازي بين اعضاي سايت بازي سنتر شكل گرفته است.پس در مورد فروش بازي به همديگر فقط و فقط از طريق ارسال پيام خصوصي اقدام كنيد.
2- مديران سايت بازي سنتر هيچ مسئوليتي در زمينه ي بازيهاي مبادله شده ندارند.
3- بازیهایی که مورد مبادله قرار می گیرند باید توسط تحویل دهنده تست شوند و مشخصات سیستم اجرایی مورد نیاز بازی قبلا از سوی تحویل دهنده به شخص تحویل گیرنده اعلام شده باشد.
موفق باشید ;)

من فقط دو تا بازی از این سری را دارم که فرار از جزیره ی میمون ها و نفرین جزیره میمون ها هستند.یکی شون دو CD و دیگری تک CD است.دنبال اون دو تا هم هستم.
میگم این هم نداری ؟
Sam & Max

نه اونم ندارم:cheesygri اینا واسه پی اسه دیگه کلا از لحاظ پی سی تعطیلم حتما سیستمت توپه چون بازی هایی که توی لیستت واسه پی اس دیدم خفن بودن

نه اونم ندارم
تو انگار هیچ بازی روی PC نداری ؟ نه ؟
یادم افتاد داخل آرشیو PC ام بازی بی نظیر Star Wars Republic Commando را یادم رفته ذکر کنم که دارمش.
اینا واسه پی اسه دیگه کلا از لحاظ پی سی تعطیلم حتما سیستمت توپه چون بازی هایی که توی لیستت واسه پی اس دیدم خفن بودن
انگار عادت داری PC را بگویی PS فکر کنم.نه ؟
سیستم من اونقدرها هم توپ نیست.الان روی اجرای پری ، گاست ریکون ، آبلیویون ، هیتمن 4 و چندتا بازی دیگر کم آورده...

بابا چرا قاطی میکنی حالا یبار پی اس رو گفتیم پی اسا:confused:
اگه میشه مشخصات سیستمت اینجا بزار
واسه من:
VGA:Geforce 128 FX
CPU:2.2 Ghz
RAM:512
:cheesygri بدرد سطل آشغال میخوره:cheesygri

گرچه اینجا جایی نیست که مشخصات سیستم را قرار داد ولی به هر حال...
سیستم من از لحاظ گرافیک و رم مثل تو است ولی Cpu من 2.8 فول کش هستش.
-------------------------------------------------------------------------------------------
مهرداد یک فکری برایم بکن ، چون دارم افسرده میشم.هیچ کس غیر از ما سه نفر اینجا نمیاد و شاید دیدی از دست رفتم ها...
بنظرت چیکار کنیم اعضاء متمایل به تبادل بازی بشوند ؟ من نمی دونم چیکار باید می کردم که نکردم تا بچه های سایت مثل توپیک تبادل Dvd اینجا هم سر بزنند.یه فکری بکن...

نوشته شده توسط حامد:
مهرداد یک فکری برایم بکن ، چون دارم افسرده میشم.هیچ کس غیر از ما سه نفر اینجا نمیاد و شاید دیدی از دست رفتم ها...
بنظرت چیکار کنیم اعضاء متمایل به تبادل بازی بشوند ؟ من نمی دونم چیکار باید می کردم که نکردم تا بچه های سایت مثل توپیک تبادل Dvd اینجا هم سر بزنند.یه فکری بکن...
بابا واسه اینجا فکر کردم با بروبچ صحبت کردم گفتم تا فردا میان همین یکیشون به من گفت تا فردا میاد اینجا واسه تبادل بازی لیستشم گفت میزاره.بچه های بازی سنتر به کسی که تازه اومده باشه زیاد همیت نمی دن فقط یه گروه از قدیمی ها هستن که واسه خودشون میانو و با هم می رن دیگه کاری به کسی ندارن;)

ایول مهرداد جون !
میگم این بر و بچ مال محل تان هستند یا همین بر و بچز سایت را میگی ؟
راستی من یکبار داخل پارکی که دو تا شیر سنگی جلویش هستند و توی شهرتون هست خوابیدم.:) البته داشتیم می رفتیم مسافرت شما بین راه به شب برخوردیم .

نه این بروبچ که میگم واسه اینترنت هستن توی سایتا یه مختلف باحاشون آشنا شدم یکی شون قول داده فردا میاد
ایول بابا پس شهر مام اومدی!:D شهر کلی تغییرات کرده بازم اینورا بیاخوشحال میشیم:cheesygri

آقا من یه بازی ONIMUSHA 4 پی اس 2 دارم که فقط یه بار گزاشتمش تو دستگاه [چون دسته ی DUALSHOCK2 ندارم که بازی کنم] حالا میخوام با یه بازی عوضش کنم [ یا بازی BLACK یا بازی METAL SLUG پی اس 2 ] هر کی پایس پیغام خصوصی بده :love:

نوشته شده توسط حامد:
بهتر است در این تاپیک تخته بشود،چون زیاد استقبال نشد.
از مدیران انجمن درخواست قفل کردن این تاپیک را دارم.
بابا چی میگی حامد من هستم اون دوستم لعنتی نیومد حالشو میگیرم:cheesygri
آهان راستی اون دی وی دیا رو فرستادی چی کار می کنی بابا:D

خب شما باشید و من ... اونوقت هی آرشیو بزاریم برای کی ؟ اعضاء از این تاپیک خوششون نیومده،پس بهتره تعطیل بشه...
در مورد DvD هایت بگم که هنوز رایت شون نکردم.تازه بزار اون بازیها که می خواستی حامد کونامی برایم بفرستد بعدش برات می فرستم که دیگه دو دفعه نشه و هزینه اش هم کمتر باشه.حامد که فعلا" سرش شلوغه و وقت نمیکنه به سایت هم سر بزند.خدا میدونه کی برام بازی ها و DvD E3 2006 را میفرسته.من که نصفه عمر شدم ولی خبری ازش نیست.خب میگی چکار کنم؟بازم باید منتظر بمونم.

حالا یه بنده خدایی یه چیزی خواست شاید
اون بنده خدا فعلا در دسترس نیست.شاید موبایل اش آنتن نمیدهد ، شاید هم ...
راستی شما بودی سایلنت هیل 2 و 3 را می خواستید دیگه ؟ فردا میرم می گیرمشون چون خودم هم دنبالشون بودم و داخل یه آرشیو پیداشون کردم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or