تبادل بازي بين اعضاي سايت بازي سنتر !

Metal Gear Solid

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام دوستان
نمي توانم حدس بزنم كه از چه سني بازي با PC , PS2 , Xbox يا كنسولهاي ديگر را شروع كرديد ، اما من اگر دروغ نگفته باشم از 7 سالگي شروع به بازي كردم.يادش بخير...اون موقع خونه ي يكي از فاميل ها آتاري 2600 و ميكرو ( NES ) ديدم و مي دانيد كه بچه هر چيزي چشمش را گرفت هر چقدر هم كه نصيحتش كني آخرش با زور مجبورت مي كنه اون چيز رو برايش بخري.خلاصه با شروع تابستان آن سال و گرفتن كارنامه ؛ براي پدرم در يك تكه كاغذ نوشتم كه لطفا" برايم يك ميكروب بخر ! :) آخه فكر مي كردم اون ميكروب كه در علوم تجربي خواندم و اين ميكرو يكي هستند.
به هر حال من با نوارهاي ( الان بهش ميگن كارتريج ) ميكرو مانند Super Mario Bros ، Ninja Turtles ، فوتباليست ها ، Donkey Kong ، Tetris و هزار تا بازي ديگر كه در حافظه ي NES ام بود بزرگ شدم تا اينكه پس از سال دوم دبيرستان يك كامپيوتر خريدم كه زمينه را فراهم كرده تا در جمع بهترين گيمرهاي ايران حضور پيدا كنم و افتخار مي كنم كه مي توانم همصحبت نه چندان بدي براشون باشم.
البته من بين اين وقفه زماني 10 ساله از كنسولهاي ديگر غافل نبودم و اكثرا در كلوپ ها يا منزل فك و فاميل با آتاري 2600 ، Genesis ، PSone توانستم شاهكارهايي مانند River Raid ، الون 3 ، شورش در شهر 1 و 2 ، ورلد ساكر را تجربه كنم.شايان ذكر است من اوايل سال تحصيلي پيش دانشگاهي يك PS2 هم خريدم ولي متاسفانه حدود دو هفته پيش بر اثر ضعيف و قوي شدت ولتاژ برق ، ظاهرا" سوخت و ديگر كار نمي كند.
اميدوارم خسته نشده باشيد ولي من همه ي اين حرفها را براي اين زدم كه يك پيش درآمد باشد بر دليل وجود اين توپيك . ماحصل حرفم هم اينست كه شما هر چقدر هم تجربه تان در زمينه ي بازيخوري زياد باشد ، شايد باز هم بعضي بازيهاي شاهكار وجود داشته باشند كه تابحال به دلايل متفاوتي نظير ناشناخته بودن اين بازي در ايران ، دسترسي سخت به بازيهاي كامپيوتري در سالهاي پيش بخاطر كم بودن عرضه كننده هاي ايراني و دلايل ديگر ؛ موفق نشده ايد آنها را امتحان كنيد و به هر آرشيوي هم كه سر زديد نتوانستيد آن بازي را پيدا كنيد.براي مثال باز هم خودم را انتخاب مي كنم.من [ احمق ] تا چند وقت پيش فرصت نكرده بودم اين چند بازي را انجام بدهم :
Tomb Raider 1 & 2 - Monkey Island 1 - Escape From Monkey Island - Broken Sword 3 - MGS 1 - Devil May Cry 1 - Viewtiful Joe 1 & 2 - Dark Cloud 2 و ...
آرزو مي كنم مديران با دلايل من موافق باشند. كار اين توپيك مانند كار توپيك تبادل DvD بين اعضاي بازي سنتر باشد و براي همين نام آن هم تاحدودي وامدار آن توپيك مي باشد.
اگر مديران عزيز مخالفتي نداشتند ، دوستاني كه مايل به تبادل بازي ( چه قديمي و چه جديد ) هستند آرشيو Game خود در زمينه هاي PC ، PS2 ، PSone ، Xbox و كنسولهاي ديگر بصورت يك Text Documents ذكر كنند.چون آرشيو من كاملا" در ذهنم نيست ، آنرا در ارسال بعدي ام ذكر مي كنم.
در پايان به 3 اصل اساسي اين توپيك اشاره مي كنم :
1- اين توپيك صرفا" براي تبادل بازي بين اعضاي سايت بازي سنتر شكل گرفته است.پس در مورد فروش بازي به همديگر فقط و فقط از طريق ارسال پيام خصوصي اقدام كنيد.
2- مديران سايت بازي سنتر هيچ مسئوليتي در زمينه ي بازيهاي مبادله شده ندارند.
3- بازیهایی که مورد مبادله قرار می گیرند باید توسط تحویل دهنده تست شوند و مشخصات سیستم اجرایی مورد نیاز بازی قبلا از سوی تحویل دهنده به شخص تحویل گیرنده اعلام شده باشد.
موفق باشید ;)

حامد جان از نظر من از لحاظ داشتن کنسولها خیلی خیلی خوش شانسی.
من تا سه سال پیش هنوز میکرو داشتم .شک ندارم اگه درسم را خوب نمی کردم ،هیچ وقتpsp,ps2,xboxو...نداشتم.البته بهتر بود نداشته باشم چون تاحالا یکیشون سوخته و دوتای دیگر دکمه هاشون خراب شده!
ببخشید به عنوان یک تازه وارد زیاد صحبت کردم.

حامد جان از نظر من از لحاظ داشتن کنسولها خیلی خیلی خوش شانسی.
ممنون که صفت خوش شانس را بهم نسبت می دهی ولی بهتر است بدانی که موقعی که کنکور را دادم به سرم زد بیاد عصرهای 8-9 سالگی ام سوپر ماریو بازی کنم و از لوبیای سحر آمیز مخفی داخل بازی اش بالا بروم.:) اما افسوس که آنتن رابط بین کنسول و TV خراب بود.فردایش رفتم و به زور توانستم یک مغازه داخل پاساژ نخل پیدا کنم که ابزار یدکی میکرو داشته باشد.جالب اینجاست که این مغازه را کسی که همیشه برای بازیها PS2 سراغش می روم نشونم داد و گفت : عتیقه فروشی ه ! خلاصه من دو تا دسته جدید و یک رابط خریدم.شانس من این رابط هم مشکل داشت.البته فکر کنم مشکل از TV باشد چون مال 15 سال پیش است و بعضی وقتها که فیلم رویش نگاه کنی فکر می کنی الان دهه ی 30-40 میلادی است که تازه داخل غرب آمریکا راه آهن کشیده اند !:cheesygri قضیه PS2 هم گفتم.پس با این حساب تا حدود زیادی شبیه بهم هستیم.
شک ندارم اگه درسم را خوب نمی کردم ،هیچ وقتpsp,ps2,xboxو...نداشتم.البته بهتر بود نداشته باشم چون تاحالا یکیشون سوخته و دوتای دیگر دکمه هاشون خراب شده!
بدبختی من همینجاست ! من اول راهنمایی شاگرد اول کلاس ، دوم راهنمایی شاگرد پنجم کلاس ( بقیه خرخون تر از من بودند ) ، سوم راهنمایی شاگرد اول ، اول دبیرستان شاگرد اول یا دوم ( رقیبم هیچوقت معدلش را بهم نگفت ! ) ، دوم دبیرستان شاگرد اول و سوم دبیرستان شاگرد دوم شده بودم ، اما سخاوت پدرت از پدر من بیشتر است.در ضمن چرا این اتفاق افتاده است ؟ خیلی خیلی بزبیار هستی البته نه به اندازه ی من ;)
ببخشید به عنوان یک تازه وارد زیاد صحبت کردم.
از کی تا حالا برای یک خط و نیم ارسال دادن ، عذرخواهی می کنند ؟
در این سایت مقدار حرف زدن ملاک نیست ؛ اطلاعات در زمینه ی بازی و سخت افزار و فیلم است که حرف اول را می زنند.سعی کن که در این چند زمینه از اخبار روز دنیا عقب نیفتی ، آن هنگام است که یکی از ما شده ای و Bazicenter مانند پدر بزرگوارش Bazidot قسمتی از زندگی روزانه ات می شود ، همانگونه که برای اعضای سایت اینگونه است.
ورودت به بازی سنتر را تبریک می گویم.
-------------------------------------------------------------
شرمنده ! ظهر یادم رفت سراغ آرشیوم بروم.فردا صبح خروس خوان که بیدار شدم کارم را شروع می کنم و تا فردا عصری هم آرشیو بازیهای PC و هم PS2 یم را در این توپیک قرار می دهم.

از حرف هایی که زدی خیلی خیلی ممنونم:)
دلیل این هم که نوشتم ببخشید زیاد صحبت کردم این بود که یک بار در یک سایت دیگر به همی اندازه یا کمتر حرف زده بودم .کسی که خواست حرف من را بخونه،این جواب راداد:هنوز وارد نشدی حرف نزن !
ولی من باشناخت یکماهه ای که از گفتگوهای شما داشتم باید میفهمیدم مثل اون نیستی.
خیلی ممنون.

??????
من هم از هفت سالگی شروع کردم(یا هشت)با سگا....بعد هم با پلی استیشن 1 و2 ادامه دادم...
تازه وارد پرحرف هم میخواین من...پست های اولمو ببینین بیشتر از کسی که تاپیک رو زده بود حرف میزدم...!!

از حرف هایی که زدی خیلی خیلی ممنونم:)
دلیل این هم که نوشتم ببخشید زیاد صحبت کردم این بود که یک بار در یک سایت دیگر به همی اندازه یا کمتر حرف زده بودم .کسی که خواست حرف من را بخونه،این جواب راداد:هنوز وارد نشدی حرف نزن !
ولی من باشناخت یکماهه ای که از گفتگوهای شما داشتم باید میفهمیدم مثل اون نیستی.
خیلی ممنون.
خواهش می کنم.
حتما اون دوست عزیز حال مناسبی نداشته وگرنه با یک هموطن و همزبان ات نباید اینگونه برخوردی کرد.
--------------------------------------------------------
دوستان ببخشید که الآن هم آرشیو ام را نمی گذارم.دلیلش اینه که دیشب رفتم سراغ آرشیو بازیهای PSone و PS2 یم دیدم ای بابا رویهم 140 تا بازی می شوند.خلاصه اسمشون را داخل برگه ای یادداشت کردم.فقط مونده که به PC منتقل شون کنم.برای اینکه کسانی که این آرشیو را می بینند راحت باشند سعی می کنم ترتیب الفبای انگلیسی را در نوشتن رعایت کنم.
موفق باشید

من اولین دستگاهم را ده سالگی خریدم اونم به خاطر اینکه دختر خالم داشت!
بقیه را هم برادرم ازم ربود .تنها چیزی که برام ماندهpsp اگر از دست ندم.:(

حامد فقط همین تعداد بازی ps1 داری؟؟ ;)
من دي وي دي متال گير 2 براي پي سي رو ميخوام كسي داره ؟ خودم سي ديش رو دارم و متاسفانه سي دي 1 خرابه ...

سلام.
سامان من سی دیش رو داشتم و احتمالا هم الان دارم(باید بگردم)و ماله DC هست میخوای برات رایت کنم؟؟

سلام ...

حامد جون تو ليستت 3 تا بازي هست من دنبالشون بودم ...
Final Fantasy X
Grandia 3
We Love Katamari
حالا چه جوري بايد مبادله كنيم ؟ من اكثر بازي هاي ps2 و pc و xbox را دارم ... ميخواي 1 قرار بزاريم تو ياهو صحبت كنيم.

من دي وي دي متال گير 2 براي پي سي رو ميخوام كسي داره ؟ خودم سي ديش رو دارم و متاسفانه سي دي 1 خرابه ...
من هم مثل شما و امین جان سی دیش را دارم.اما مشکل من حادتر از شماست !
بازی کامل نصب می شود و حدود 7.8 گیگ فضای خالی می خواهد...این که هیچ ، من حاضرم برای چنین بازی ای یک درایو 15.4 گیگی هم بزارم.:) مشکل من اینجاست که وقتی توی بازی می روم ، اسنیک بدبخت غیب شده و در حالت سوم شخص اصلا دیده نمیشه و در حالت اول شخص هم خبری از دستانش نیست !
اگر از من میشنوی DvD این بازی که فکر کنم DC چهار ماهه زده است را بخر.من که زنگ زدم تهران گفت 3000 تومن.از دات کام هم پرسیدم گفت 3000 تومن.من اینجا DvD های سرزمین را دونه ای 1500 الی 2000 تومن می گیرم و چیزی بهشون نمیگم.نمی دونم چرا این دو تا اینقدر گرون جون هستند...
حالا قرارست یکی از دوستانم در تهران DvD MGS2 را برایم تهیه کند.
----------------------------------------------------------------------------------
حامد فقط همین تعداد بازی ps1 داری؟؟
من بیشتر با بازیهای PS2 حال می کنم.ثانیا من فقط بازیهای کلاسیک PSone را وقتی PS2 گرفتم خریدم ، چون من PSone نداشتم.البته شاید در آینده 20 تا بازی دیگر هم از ps1 بخرم.
البته دینو کرایسیس 2 هم هست که ننوشتمش.

ببخشید من چند مورد به ذهنم رسید که بد نیست بهشون اشاره کنم :
در توپیک تبادل DvD بین اعضای بازی سنتر صحبتی در مورد قیمت گذاری فیلمهای رایت شده نمی شود.چون در آنجا اساس کار بر روی تبادل DvD واقع است اما در اینجا ممکن است یکی از دو طرف مبادله گر بازی ای که طرف مقابل در ازای رایت CD یا DvD خواسته است را نداشته باشد.در این صورت یا باید بازی های رایتی را از طرف خریداری کند یا اینکه اصلا مبادله نکنند.البته در حال عادی انسان سالم کار دوم را انجام نمی دهد و خرید بازی های رایت شده را ترجیح می دهد.
اینجاست که معضل بوجود میاید بر سر قیمت...
البته من همان اول توپیک گفتم که اینجا محل تبادل است نه خرید و فروش...اما می بینید که بعضی اوقات ناچار به اینکار می شویم ، پس بهتر است یک حد تعادلی برای قیمت بازیهای رایت شده بوجود بیاوریم تا کسی نتواند با سوء استفاده از نبود قیمت ، بازی های رایتی را گرون بفروشد.
خب...در اینجا کار دو موسسه در زمینه ی همین خرید و فروش بازیهای آرشیو شده را ذکر می کنم و بعدش براساس قیمت اونها یک حد تعادل برای قیمت بازی ها تعیین می کنم.البته امیدوارم از این کار راضی باشید و با انجام دادن آن موافق ...
Dot Com و DC دو شرکت در زمینه ی توزیع بازیهای کامپیوتری در ایران هستند. Dot Com آرشیو بازیهای PC , PS2 , Xbox و آرشیو نرم افزار دارد اما در طرف مقابل آرشیو DC فقط شامل بازیهای PC می شود.برای مثال خودم را درنظر می گیرم.من که شهرستان هستم هر وقت بخواهم از آرشیو بازیهای PS2 یا Xbox دات کام ، بازیهایی را سفارش بدهم ، ابتدا آرشیوش را بررسی کرده ، چک می کنم بازیهای موردنظرم در آرشیو باشند و سپس به تعداد بازیهایی که می خواهم 1000 تومن و 1000 تومن اضافه برای هزینه ی پست سفارشی به حساب شون ( بصورت تلفنی ) واریز می کنم و عصر همان روز زنگ می زنم و مشخصات خودم را میگم تا برایم اون بازیها را بفرستند.( برای مثال : من 10 تا بازی PS2 می خواهم بخرم ، پس 11000 تومن به حسابشون واریز می کنم.) بازیهایی که برایم فرستاده می شوند بدون Lable و BoxShot هستند و تقریبا با یک DvD تازه رایت شده تفاوتی ندارند اما حسن این بازیها در این است که کاملا سالم و تست شده هستند.البته دات کام بازیهای PC بصورت DvD را 3000 تومن می دهد اما از نرخ CD هایش بی خبرم ولی احتمال می دهم 900 یا 1000 تومن باشند.
در طرف مقابل DC بازیهای PC با لیبل و بسته خودش بصورت DvD را 3000 تومن و بصورت CD را برحسب تعداد سی دی ( یک سیدی = 1000 تومن ) می فرستد.مثلا 3 سی دی 3000 تومن...
البته هر دوی اینها اگر تعداد CD بازی زیاد باشد یک کم کوتاه میایند و مثلا بازی با 6 سی دی را ممکن است 5500 هم بدهند.
حالا به خودمان می رسیم.....
بر فرض مثال حامد جان ( Konami ) بخواهد از من بازی We Love Katamari را بگیرد و اون بازیهایی که من برای مبادله شرط کردم نداشته باشد مجبور می شود رایت این بازی را ازم بخرد.
حالا من چه قیمتی رایت این بازی را بفروشم هم ایشون راضی است و هم خودم و هم خدا :)
بهتر است قیمت ها را جزء به جزء کنیم...
من اگر یک DvD خام 8x مثلا مارک دیتا لایف یا ملودی ( که دات کام بیشتر از این دو تا استفاده می کند ) بخواهم بخرم 450-500 پام در می آید.البته اگر پکیج بگیرم ارزون تر هم درمی آید.هزینه ی برق مصرفی برای 7 دقیقه زمان رایت DvD هم درنظر نگیریم.حساب مبلغ لازم برای پست سفارشی هم مثلا بگوییم 500 تومن...حالا DvD چقدر باشد تا آن شروط سه گانه ی رضایت برقرار باشند؟:D
پیشنهاد من اینست که براساس قیمت دات کام که برای هر DvD هزار تومن است مبلغ رایت DvD بدون لیبل و باکس شات بین 850 تا 950 باشد.چون الان رایت یک سی دی هم از 600 رسیده به 800 تومن...براساس این قضیه اگر مبلغ رایت هر سی دی هم بین 700 تا 750 درنظر بگیریم فکر نکنم خداوند ، عذاب قارون را نصیب ما کند.:cheesygri
البته رایت DvD با لیبل و باکس شات حسابش فرق فوکوله و بستگی به قسمت کاغذ و ... دارد که چون من با یکی از دوستانم رودربایستی دارم می تواند این کار رو برایم انجام بدهد.
خب فعلا این قیمت های موقتی را می گذارم :
رایت DvD بازیهای PC , PS2 , Xbox : بین 850 تا 950 متغیر
رایت CD بازیهای PC , PS2 , Xbox : بین 700 تا 750 متغیر
-------------------------------------------------------------------------------
امروز قرارست 10 تا بازی به دات کام سفارش بدهم.
اسمشون را شب می نویسم ، چون بین چندتاشون شک دارم.;)
آرشیو بازیهای PC هم تا پس فردا میزارم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or