تا حالا پای کدوم صحنه از بازی گریه کردید؟

منم گریه نکردم ولی تو بعضی صحنه-ها خیلی ناراحت شدم
1- صحنه-ی کشته شدن THE BOSS توسط BIG BOSS در MGS3 واقعا ناراحت کننده بود . طراحی مرحله نقش مهمی تو انتقال این حس داشت و اینکه تو صفحه فقط یک دکمه نمایش داده میشه که با فشردنش . . . :(
2- صحنه-ی آخر shodow of clusos که واقعا زیبا کار شده بود . یار و یاورمون تو بازی برای نجات ما خودش رو فدا میکنه
3- سوختن صورت اسنیک تو MGS4
4- صحنه-ای که ویتو و جو تامی رو کشتن

من کلا هیچ وقت تا حالا پای هیچ صحنه ای از بازیها گریه نکردم، به جز تو مکس پین 2 که از اول تا آخرش واسه سوانوشته مکس ناراحت بودم که گذشته غمگینی داشته.

آخر بازی Crisis Core: Final Fantasy VII PSP که شخصیت اصلی بازس (اسمش یادم رفت متاسفانه!!) وقتی مرد بدجور موند رو دمم !!!

یعنی با این شخصیت انقدر حال کرده بودم که 1 ساعت بعد بازی بکل دپرس شده بودم !!!!

گریه نکردم اما وقتی Kratos شمشیر زئوس رو کرد توی شیکمش خیلی ناراحت شدم.
وقتی جان مارستون رو کشتنم خیلی ناراحت شدم.
اعضای نوبل تیم هم که میمردن خیلی ناراحت کننده بود.

آخر بازی Crisis Core: Final Fantasy VII PSP که شخصیت اصلی بازی (اسمش یادم رفت متاسفانه!!) وقتی مرد بدجور موند رو دمم !!!

Zack
واقعا صحنه تاثیرگذاری بود, منم همچین حسی داشتم

این سکانس بهمراه سکانس مرگ اریس , صحنه جدایی یونا و تیداس , مرگ لیرام و ... جزء غم انگیزترین صحنه ها بود برام

یه صحنه بود تو مافیا 2...اسم طرف یادم رفت: جو و ویتو رفتن تو پارک همون اسمش یادم رفت رو ببینن

6-7 تا چینی نامرد با ساتور پاره پارش کردن...واقعا ناراحت کننده بود(نامردا چند نفر به یه نفر)

SOC اون صحنه که Agro واندر رو میندازه جلو و خودش سقوط میکنه بعد واندر میاد صداش میکنه و اون آهنگ فوق العاده زیبا پخش میشه ، نه تنها گریه کردم بلکه مو به تنم سیخ شد!(البته بار اول)
بعدیش توی Valkyria Chronicles اونجا که Isara داره با Rosie صحبت میکنه و ازش میخواد براش آهنگ بخونه ، که یهو یه درکمال ناباوری یه تیر بش میخوره و میمیره ، بعدش میرن سر قبرش احترام میزارن و Rosie یه آهنگ غم انگیز بالای قبرش میخونه واقعا غم انگیز بود!
بعدیش هم صحنه معروف جدایی Yuna و Tidusــه که واقعا عالی کار شده بود ، هیچوقت فراموشش نمیکنم.
دیگریش پایان Mafia II بود که جو و ویتو رو از هم جدا کردند ، گریه نکردم ولی خیلی غمگین شدم!
مرگ Aerith هم خیلی تکون دهنده بود!
فعلا همینا.

اصولا تا حالا هیچ بازی‌ای انجام ندادم که بخوام باهاش عزاداری کنم. البته بعضی عناوین که فعلا اسمشون تو ذهنم نیست در این مورد زیاد بوده اما چیزی فراتر از تحت تاثیر قرار گرفتن نیست! تنها صحنه‌ای که به ذهنم می‌رسه، انجام Fatality بروی Scorpion کاراکتر مشهور UMK3 بود (مخصوصا در Stage خانگی او یعنی Scorpion Layer)! =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or