تا حالا پای کدوم صحنه از بازی گریه کردید؟

کسی از مردن لویس در RE4 ناراحت نشد؟:biggrin1:
چرا اتفاقا! :biggrin1: من خیلی ناراحت شدم، ولی دیگه به گریه نکشید! :biggrin1:
گریه که نه!:biggrin1: نمیدونم چرا ولی در کل با شخصیت های این بازی خیلی حال میکردم حتی باس هاش:biggrin1:

آخرین ویرایش:
من مرحله اخر هیتمن 4 ناراحت شدم که زود رفع شد:biggrin1:
ولی تاحالا سر هیچ بازی مثل mgs 4 ناراحت نشدم واقعا خیلی احساساتمو تحریک کرد اون تیکه اخر اگه یادتون باشه یه سری شادی میکردن اما اسنیک با درد و غم و بیماری خودش درگیر بود اما هیچی نمیگفت اونجا داشت گریم در میومد اخه عامل موفقیت و به خوبی و خوشی تموم شدن بازی همین اسنیک بود که اخرش همه به فکر خودشون بودن فقط اسنیک بود و اتاکان که گفت تو همیشه در دل طرفدارانت هستی

درود بر دوستان عزیز
من هم اخر MGS 4 ناراحت شدم و تقریبا داشت گریم در میومد . البته به 2 دلیل : 1 - خود بازی . 2 داشت برامون مهمون میومد و بابام گیر داده بود که پاشم اماده شم . :cheesygri
اما عجیب ترین احساسی که بهم دست می ده زمانیه که the best is yet to come رو گوش میدم واقعا نمی تونم اون احساس رو توصیف کنم ولی فکر میکنم بیشتر به غم میزنه :cheesygri

پاینده باشید دوستان

اول از همه مافیا:((چون نسخه فارسی رو هم بازی کرده بودم قشنگ بازی گوشت شد به تنم:biggrin1:اون لحظه که دیدم paul کشتن واقعا دیوونه شدم.آخر بازی هم که واقعا اشکم در اومد.تنها بازی ایی بود که واقعا لمسش کردم زندگی کردم و اشک ریختم.
البته تو geow 2 هم لحظه ایی که زن dom مرد واقعا نزدیک بود اشکم در بیاد.
یکی هم تو mgs 4 که اون دختر کوچیکه از otacan میپرسه snake کجاست.بعد otacan گریش میگیره خیلی احساسی و زیبا بود.

من آخر bad day la اشک ریختم اونجایی که هلی میاد دوستات سوار میشن اما تو سوار نمیشی و هلی میره وتو میمونی و هزاران زامبی بعد بمبو فعال میکنی و boooooom اونجا فکر کردم مرده :((اما یه دفعه از زیر اوار دستشو میاره بیرون.:cheesygri
اگه کسی این صحنه رو دیده حتما به من بگه.

همه بازي ها يه طرف Shadow of the Colossus يه طرف!
قضيه اسبه كه بي نظيره!
مرگ و تولد دوباره واندا هم فوق العاده احساسيه... اشك ناراحتي و شوق رو با هم جاري ميكنه!
آهنگ زيبا و احساسي بعد از مرگ اسب و جنگ با غول نهايي ميخكوب كننده است!
كلا احساسي ترين بازي عمرم همين بازي بود بعدش سري MGS از 1 تا 3. هنوز 4 رو بازي نكردم ولي تعريفات كه ميگه اينم فوق العاده است!

من تو 2 جا

اولین جا همون جایی که تو RE3 وقتی جیل مسموم میشه به کارلوس میگه که اگه موقع برگشتن دیدی که من زامبی شدم بدون معطلی منو بکش :دی
یه بار هم جایی که Big Boss کار Boss روتموم میکنه. اونجا Boss میگه تو یه سربازی باید ماموریتت رو به پایان برسونی. :دی

کل بازی فارنهایت دپرس کننده بود از نوع بد. مخصوصا آهنگ متن بازی که آدم میخواست همینطوری تو منوی بازی بمونه هق هق گریه کنه :biggrin1: و همینطور تموم شدن بازی انتقام شینوبی سگا در صورتی که دختره آخرش بمیره :((
در نقطه ی مقابل سر هیچ بازی به اندازه ی سم & مکس نخندیده بودم :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or