تایید شدن gears of war 3 در live !

• Thread starter Thread starter rod
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

rod

کاربر سایت
bqpe41gy3bz1likti6e5.jpg

خوب امروز در spotlight به صورت رسمی gears of war 3 تایید شد

همچین چیزی غیر ممکنه که نسخه ی سوم یه بازی برای نسل بعد منتشر بشه
GOW III چي بود ! و خيلي از بازي هايه ديگه كه الان حضور ذهن ندارم

GOW III چي بود ! و خيلي از بازي هايه ديگه كه الان حضور ذهن ندارم

GOW2 دیگه آخر نسل PS2 اومد و معلوم بود که خنگ ترین سازنده هم نسخه سه رو نمیساخت ولی الان تا نسل بعد خیلی وقت داریم

GOW2 دیگه آخر نسل PS2 اومد و معلوم بود که خنگ ترین سازنده هم نسخه سه رو نمیساخت ولی الان تا نسل بعد خیلی وقت داریم
تازه سر همون ساخت نسخه دوم GOW واسه PS2 خیلی از طرفداران این بازی و کسایی که PS3 داشتن اعتراض کردن که چرا این نسخه واسه PS3 ساخته نمیشه اونجا بود که سونی گفت: PS2 is still alive

نه که اصلا قرار نیست عرضه بشن!. Resistance 3 بود و نبودش تاثیر انچنانی نباید داشته اون U3م که نگفته انونسه.
انچارتد و رزییستانس و رچت نوبتی ( یه سال درمیون ) عرضه شدن و میشن. بحث اینه که چرا به گیرز و کلا یه سری بازی ها که میرسه همه چیز &*)&%^*% میشه!. مثلا در مورد Fable 3 فرمودند "عنوانی خوب است که 4-5 سال بعد از شماره قبلی عرضه شود".
فریدون تو چرا اصلا منظور رو نمیگیری؟:دی
گیرز 2 نسبت به 1 از نظر کیفیت افت کرده! امتیازاشم اینو نشون میده! اما مثلا آنچارتد 2 از 1 خیلی بهتر شد! اگه نسخه 3ـش هم بیاد همه مطمئن هستن که بهتر نشه بدتر هم نمیشه!
آخه چه دلیلی داره عنوانی که افت داشته و به شماره یکش یه جورایی گند زده شده رو بیان اینجوری خراب کنن!
چون مطمئنم الان میریزید سرم و داستان تعریف میکنید یه نگاه به بخش آنلاین گیرز 1 و 2 بندازید میفهمید که چقدر آنلاین 1 بهتر از 2 هست.

گیرز 2 نسبت به 1 از نظر کیفیت افت کرده! امتیازاشم اینو نشون میده! اما مثلا آنچارتد 2 از 1 خیلی بهتر شد! اگه نسخه 3ـش هم بیاد همه مطمئن هستن که بهتر نشه بدتر هم نمیشه!
آخه چه دلیلی داره عنوانی که افت داشته و به شماره یکش یه جورایی گند زده شده رو بیان اینجوری خراب کنن!
چون مطمئنم الان میریزید سرم و داستان تعریف میکنید یه نگاه به بخش آنلاین گیرز 1 و 2 بندازید میفهمید که چقدر آنلاین 1 بهتر از 2 هست.
من توی پست قبلیم هم اشاره کردم، اگه گیرز 2 یه کم افت داشت چون شتاب زده ساخته شده بود. در ضمن حالا کی گفته که چون شماره ی 2 افت داشت، شماره ی 3 هم به همون سرنوشت دچار میشه؟!:confused:
شماره ی دو سال 2008 اومد، این قراره 2011 بیاد، قطعا اپیک کارش رو خوب بلده...

گیرز 2 نسبت به 1 از نظر کیفیت افت کرده این جمله جک ساله :biggrin1: گیرز 1 یک تحول بزرگ بود و بعد از اون خیلی بازیا از اون تقلید کردن به همین علت گیرز 2 با اینکه از لحاظ گرافیک وگیم پلی پیشرفت عالی نسبت به یک داشته ولی دیگه یک تحول نبود

افت داشته..!؟

خوب دیگه بحث به کل تموم میشه و به این نتیجه رسیدیم که نسخه 2 نسبت به نسخه 1 افت داشته.!

فریدون جان بیا برای لیست آخر سالت سوژه پیدا شد.

فریدون جان بیا برای لیست آخر سالت سوژه پیدا شد.
اولا که امتیاز ها اینو نشون میدن حالا شما چشاتو بستی قصه تعریف میکنی دیگه مشکل از خودته!
دوما فریدون رفیقمه منو سوژه هم بکنه عیبی نداره:دی فقط امانتیش دستش نمیرسه:cheesygri

خُب تقصیر اپیک چیه که شماره اول رو انقدر عالی ساخته بود؟!
یعنی باید نسخه اول رو بد میساخت، که دومی پیشرفت کرده باشه، بعد شما نسخه سوم رو تایید کنید؟!

یعنی باید نسخه اول رو بد میساخت، که دومی پیشرفت کرده باشه،
خدائی خیلی قشنگ گفتی.یعنی بهترین جواب برای کسانی هست که میگن گرز 2 افت داشت.
به قولی یه دوستی این بازی تائید شده و چه خوشمون بیاد چه بدمون بیاد قراره عرضه بشه.البته من مطمئن هستم که شماره سوم هم بازی عالی ایی در میاد و مثل شماره های قبل بهترین گرافیک رو در زمان خودش داره.ولی من عقیدم این هست که اگر صبر میکردن و برای نسل بعد میساختن خیلی خیلی بهتر میشد.:biggrin1:

آقا توروخدا یکی این تاپیک رو قفل کنه. شده قرص اعصاب واسه ما. هی میگم نیام نخونم باز ماوس خود به خود کلیک می کنه.

آقا گیرز خیلی بازی پر تحولیه. هیچ کس شک نکنه. شماره 3 هم بیاد گرافیکش 10 برابر گاو3 می شه با فریم 120 در ثانیه. گیم پلیشم رو هم کلا متحول میکنن که تحول این بازی به طور تمام و کمال به رخ کشیده بشه.

اپیک هم کارشو خوب بلده و UE3 هم خیلی قوییییه و 360 هم اندازه 2 یه کامپیوتر 4 هسته ای با 2 گیگ گرافیک قدرت داره.

خوش به حالتون که می خواید COW 3 بازی کنید :دی

بابك يعني ميگي هر بازي كه نسخه اولش عالي باشه تو نسخه دوم بايد پسرفت كنه؟يا بدون تغيير باشه؟يا نبايد پيشرفت كنه؟
من كه اصلا اين حرفت رو قبول ندارم

ويرايش:
یعنی چون نسخه دوم پسرفت داشته، دیگه حق ندارن سومی رو تو این نسل بسازن؟!:دی
من اصلا در مورد نسخه سوم حرفي نزدم(موفق يا مخالف)
صحبت من سر توجيه شما براي پسرفت نسخه 2 هست.;)

آخرین ویرایش:
Halo هم دقیقا همین شکلی بود. شماره اول و دومش برای Xbox امد اما شمارهب عدیش رفت برای نسل بعد!:دی

بابك يعني ميگي هر بازي كه نسخه اولش عالي باشه تو نسخه دوم بايد پسرفت كنه؟يا بدون تغيير باشه؟يا نبايد پيشرفت كنه؟
من كه اصلا اين حرفت رو قبول ندارم
یعنی چون نسخه دوم پسرفت داشته، دیگه حق ندارن سومی رو تو این نسل بسازن؟!

من صفحات قبل هم گفتم که اصلا برام مهم نیست شماره سوم این نسل بیاد یا نه، ولی این دلیل که "چون نسخه دوم یه کم پسرفت داشته، پس نباید سومی رو بسازن"، حداقل برای من ِبی طرف دلیل زیاد جالبی نیست. باز یه چیز قانع کننده بگید، شاید بقیه هم قبول کردند:دی
آخه من موندم، شما از کجا میدونید نسخه سوم پیشرفت نداره؟! بازم تو صفحه های قبل گفتم، صبر کنید یه تریلر درست و حسابی بیاد، اگه پیشرفت نداشت اولین نفر خودم مخالفتم رو اعلام میکنم:دی
Halo هم دقیقا همین شکلی بود. شماره اول و دومش برای Xbox امد اما شمارهب عدیش رفت برای نسل بعد!:دی
ماکان اگه عمر XBOX هم اندازه 360 بود، نسخه سوم رو همون XBOX میومد!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or