تاپیک Xbox 360 داران گیلان

سلام.بلاخره اين Lite on هم كپيخور شد.ديشب اوليش رو كپي زدم.اگه كسي xbox360 خام داره بياره واسش كپي خور كنيم.
اركيد pal با دريو lite on كپيخور شده رو هم بهتون 330 ميدم.(البته قيمتا يه كم كشيده بالا)

هزینه کپی خور لایت آن رو چند میگیرید ؟

می خواستم خدمت دوستان عزیز عرض کنم که هیچ وقت نمیشه انتظار داشت که محصولاتی که تو رشت فروخته میشه مثلا به قیمت تهران باشه...
مثلا شما گوشی موبایل رو هم حتما چند هزار تومنی گرون تر از تهران می خرید...
در ضمن دوستانی مثل آقا پیام مطمئنا قیمت خیلی مناسبی میفروشن ولی در کل خرید اینترنتی با خرید به صورت مستقیم از فروشگاه فرق می کنه...
و وقتی شما از یه فروشگاه خرید می کنید می تونید برای هر مشکل کوچیک یا هر نوع خدماتی به همون فروشگاه مراجعه کنید...
می خیلی دوشت دارم کنسول به قیمتی دست دوستان برسه که با خرید اینترنتی تفاوت زیادی نداشته باشه...
من خودم مثلا قیمت بازی های PC رو تقریبا نصف فروشگاههای دیگه میدم...
بازیهای XBOX360 رو هم 5500 تومن میدم...
ولی پایین تر اومدن قیمت ها مستلزم حمایت دوستان از فروشگاه و بالعکس هست...
و امیدوارم دوستان به تاثیر افتتاح فروشگاه من بروی قیمت های قبل توجه داشته باشند...
اومیدوارم به زودی بتونم رضایت خاطر دوستان گیمر رو فراهم کنم...
هر نوع انتقاد دوستانه رو هم با کمال میل گوش میدم...
به امید روزی که همه بتونیم کنسول مورد علاقمون رو با قیمت مناسب تهیه کنیم...​

اینجا فرشگاه غلامی نیست

35000تومن.
جناب غلامی اینجا جاش نیست عزیز اگه میخوای کنسول هاتون رو بفروشین برین تو همین سایت و تو قسمت فروشگاه مجازی عضو شین .اینجا تاپیک مخصوص گیلانی هایی که x360 دارند هست و فروشگاه غلامی نیست :p
البته چندین بار هم متذکر شده بودم مثل اینکه حرف.........
مدیران سایت هم پست های شما را پاک کردنند ولی شما باز هم از اینجور پست های تبلیغاتی دادید

جناب غلامی اینجا جاش نیست عزیز اگه میخوای کنسول هاتون رو بفروشین برین تو همین سایت و تو قسمت فروشگاه مجازی عضو شین .اینجا تاپیک مخصوص گیلانی هایی که x360 دارند هست و فروشگاه غلامی نیست :p
البته چندین بار هم متذکر شده بودم مثل اینکه حرف.........
مدیران سایت هم پست های شما را پاک کردنند ولی شما باز هم از اینجور پست های تبلیغاتی دادید

دوست گرامي ما نياز به تبليغ نداريم.فقط به سوالاتيكه پرسيده بودن جواب دادم.جاي تبليغات رو بيلبورد هاي تبليغاتيه...

درسته فالکنم 3 چراغه میشه ولی هر 100 تا یکی اگه شما یه فن هم بخری براش و تو محفضه بسته نذاری میشه گفت اصلن 3 چراغ نمیشه با احتمال 3 چراغ شدن به %1 میرسه

سلام.بلاخره اين Lite on هم كپيخور شد.ديشب اوليش رو كپي زدم.اگه كسي xbox360 خام داره بياره واسش كپي خور كنيم.
اركيد pal با دريو lite on كپيخور شده رو هم بهتون 330 ميدم.(البته قيمتا يه كم كشيده بالا)
من يه ايكس باكس با درايو لايتون كه رجيون j باشه ميخام چيكار بايد بكنم
شماره تلفني ادرس ايميلي چيزي بزار بتونم باهات تماس بگيرم
به ما هك ايكس باكسو ياد ميدي هرچي هزينش باشه پرداخت ميكنم

من يه ايكس باكس با درايو لايتون كه رجيون j باشه ميخام چيكار بايد بكنم
شماره تلفني ادرس ايميلي چيزي بزار بتونم باهات تماس بگيرم
به ما هك ايكس باكسو ياد ميدي هرچي هزينش باشه پرداخت ميكنم
درایو لایتون همه ریجنش pal بعد هم این آقا واسه مغازه غلامی عمرا به تو هک یاد بده از ما گفتن

درایو لایتون همه ریجنش pal بعد هم این آقا واسه مغازه غلامی عمرا به تو هک یاد بده از ما گفتن
واقعا؟:eek:
اين اطلاعات دست اولو از كجا اوردي درايو چه ربطي به رجيون كنسول داره؟
دوستم ديروز يه ايكس باكس اركيد گرفته با درايو لايتون رجيون J

خوب یه ذره نامفهوم نوشتید
معلوم نیست شما میخواین یه x360 سه چراغه بخرین
یا میخواین یه x360 سه چراغه رو بفروشین و یکی دیگه بخرین
شایدم اصلا xbox360 نمیخواین و میخواین xbox بخرین

چه کاریه دوست من خوب شما اگه میخواید یاد بگیرید میتونید از انجمن زیر به راحتی و به طور رایگان یاد بگیرید و اگه سوالی هم داشتید از بچه های اونجا بپرسید
اینم لینک:
http://bazicenter.com/forums/forumdisplay.php?f=91
از بابت رهنماييت دستت درد نكنه ولي اونجا خودشون فريز كردن:cheesygri

از بابت رهنماييت دستت درد نكنه ولي اونجا خودشون فريز كردن:cheesygri

تو اين پست هاي اموزشي يه چيزايي گفتن.ولي الكي پيچوندنش.ظاهرا به مشكل هم خوردن.حالا اگه جدي جدي خودت ميخواي كنسولت رو هك كني يه ميل بزن بهم تا تكست اموزشي و فايل هاي لازم رو واست بفرستم.درضمن به همين سادگيا هم كه فكرش رو ميكني نيست.مرحله اولش رو با هر كامپيوتري ميشه انجام داد.ولي مرحله فلاش كردن يه كامپيوتر با mainboard خاص ميخواد...حالا اگه واقعا مصمم هستي بسم اله...
dinocrisis_ps2@yahoo.com

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or