تاپیک Xbox 360 داران گیلان

سلام.دوستمون راجع به Lite on پرسيدن...
ببينيد ما اينجا xbox خام داريم كه درايوش Lite on هست و توليد برج 6 به اينوره.اين درايو ها كپيخور نميشن.براي كپي خور كردنش نياز به يه درايو BenQ يا Hitachi يا Samsung هست.حالا يه بنده خدايي كه كنسولش سه چراغ شده و از تعميرش نا اميد شده (خدا بهش صبر بده:p) اگه درايوش سالمه ميتونه درايوش رو بياره كه اونو با يه دستگاهي كه درايوش Lite on هست رو match كنيم...اينطوري يه دستگاه نو بدون درايو و دسته و مموري واسش ارزونتر تموم ميشه...يه سال ضمانت هم به همراشه...در ضمن مدارهاي فالكون هم سه چراغ ميشه.ولي درصد خرابيش خيلي كمتره.

سلام دوستان من یک سالی هست این سایت رو می شناسم ولی تا حالا پیام نداده بودم. اگه من رو قابل بدونید منم از امروز به جمع شما بپیوندم

coop یا مولتی ؟
اصلا coop کال 4 کجاشه؟
cod:waw رو بصورت coop بازی کردی؟ خیلی باحاله​

اگه bf:bad company رو آنلاین بازی نکردی توصیه میکنم حتما بازی کنی زمین تا آسمون با سینگلش فرق داره!​

در کل بازیش اصلا مهم نیست فقظ آنلاین باشه​

راستی ساعاتی که میتونی بازی کنی رو هم بگو تا باهم تنطیم کنیم​

مولتی

cod4 اصلا کوآپ نداره .ولی همین مولتی پلیرش صد تا می ارزه به کوآپ :laughing:​

چرا بازی کردم ولی من از چیزش بدام اومد 1:اصلا از گیم پلی خوشم نمیاد 2:تا بر میگردی پشت سرت رو نگاه کنی سریع هد شات میشی :-"
ولی از یه چیزش خیلی خوشم اومد اینکه وقتی داری مولتی پلیرش رو بازی میکنی انگار تو یه جنگ تمام عیار وایستادی و اینش خیلی حال میده ولی در کل cod4 رو به bad company ترجیح میدم

من معمولا بیشتر اوقات هستم ولی بیشتر از ساعت 2 ظهر تا 8 و از 12شب تا 4 صبح در کل اگه بچه ها باشن بیشتر هم میمونم و اگه نه زیاد نمیمونم​

راستی من دنبال یکی میگردم که باهاش gow2 رو روی کو آپ تمومش کنیم تو هستی ؟؟

سلام
ما هم هستیم البته هنوز آنلاین نشدم با دستگاه یه هفته ای میشه ;) فکر کنم شما هم رشت باشی خوبه :cheesygri
سلام
خوش آمدین :love:
خوبین؟
x360 رو گرفتین مبارک تون باشه ;)
آره سینا جون یکی از بچه های گل همشهری هستن و تو رشت اقامت دارن:love:

آره سینا جون یکی از بچه های گل همشهری هستن و تو رشت اقامت دارن
مخلصم:دی
منم 360دارم ولی حیف که بن شده:(
فقط میتونم تو Psnبازی کنم:cheesygri
در کل من معتقدم Cod4از WAWبهتر بود مراحل داستانیش ولی WAWرو مولتی پلیر اش رو تابحال امتحان نکردم تا بتونم نظر بدم البته WAWهم خوب بود ولی چون برگشت به جنگ جهانی زیاد نچسبید ولی انصافا بازی خوبی بود و Tryarchبازی شاخی رو ساخت:laughing::دی

اتفاقا منم دنبال یه نفر بودم که گیرز2 رو روی coop بزنیم و اگه پایه باشی من که از خدامه! حالش هم بیشتره!!!
راستی یه سوال
شما از کجا گلد میخری؟
عالی شد پس امروز ساعت چهارو نیم میام .شما هم بیا
من از علی گرفتم که تو لایو هست بیا بهت معرفیتش میکنم .من 1 ساله رو پیشش گرفتم 55 تومن البته فروشنده نیست از دوستاش تو دبی میگیره

آقا سینا شما پروفایلت بن شده یا دستگاهت؟ اصلا امکانش هست که فقط پروفایل بن بشه؟
فکر نکنم پروفایل بن بشه اگه پروفایل بن میشد که کی دیگه میساختم و بازی میکردم:دی
دستگاهم بن شده

سلام دوستان من قصد دارم یه سایت مخصوص فروش بازی بزنم مخصوص رشت با قیمت های مناسب ارزان تر از همجا.همه بازی ها هم حد اکثر 24 ساعت بعد در سایت موجود می باشد.همه بازی ها هم حد اکثر 2 ساعت بعد از سفارش به مشتری تحویل داده می شود. اگر نظر بدید ممنون میشم.

منظورت فروشگاه مجازیه؟
اینجوری که خیلی باحاله
چند تا سوال:
چجوری میخوای به ملت معرفیش کنی؟ (تبلیغات)
پول بازیو چطور میگیری؟

دارم واسه تبلیغ برنامه ریزی می کنم پوله بازیم وقتی بازی رو به مشتری تحویل دادم میگیرم

پ

سلام
خوش آمدین :love:
خوبین؟
x360 رو گرفتین مبارک تون باشه ;)
آره سینا جون یکی از بچه های گل همشهری هستن و تو رشت اقامت دارن:love:

سلام نه عزیز :cheesygri PS3 واسه همینم این پست آقا سینا رو نقل قول دادم .
ولی به دنبال یه 360 سالم فالکون هستم . ببینم چه میشه کرد
اهم اهم
بنیانگذار تاپیک اومد
بچه ها کیا اینجا Ps3دارند که تو PSNبتونیم با هم بازی کنیم.؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or