تاپیک Xbox 360 داران گیلان

تو لاهیجان تا یه مدت پیش هر بازی 360 رو حتی روی دیسک مالزی 8000 تومن به ملت فرو میکردن !
ولی الان یه خورده بهتر شده ! تا جایی که یکی از همون گرون فروشها الان داره رو دیسک aone هر بازی رو 5 تومن حساب میکنه !
خودتون هم که از کیفیت aone اطلاع دارید ! بهتر نیست خودتون کپی رو شروع کنید تا واستون ارزونتر بیفته ؟

کیفیت T-Gate هم خیلی خوبه ! قیمت خامش هم 1300-1400 تومن و پرینتیبلش هم 1600-1700 تومن هست ... با پرینت و قاب و کاور و چاپ رو دیسک هر بازی حداکثر واستون 2700-2700 در میاد ! بهتر نیست ؟

(این فقط یه نظر بود :دی)

کاملا صحبتت درسته کلا فروش اینترنتی ارزونتر باید باشه عرفش همینه برای جلب مشتری به هر حال باتوجه به بازار رشت و جایی که در اون جا کار میکنیم قیمت رو تعیین میکنیم البته اینو بگم من از قیمت بازی ها یی که دادم نسبتا راضی هستم گفتم نسبتا کلا دوست دارم از اینی که دادم کمی پایین تر باشه ولی فروش کنسول قیمتی که دادم خودمم راضی نیستم البته با توجه به خریدی که کردم قیمت دادم شاید روزی بتونم همه رو راضی کنم که صد در صد نمیشه البته اگه 80 درصد به خواستم برسم کافیه به هر حال نظرات شما هست که باید اشکا لات کار رو بر طرف کرد باز هم ممنون .
موفق باشید
کاملا حرف شما رو درک می کنم.. شما از دوبی نمیاری از یه جایی تو بازار می خری و یه سودی هم می کنی.. این برا کسایی که تو رشت هستن و از خرید اینترنتی بی خبرن خیلی خوبه چون از دست یه سری از گرون فروشا در امانن... اما قضیه فروش تو اینترنت کاملا فرق می کنه... اینجا حق انتخاب خیلی بیشتره..;)
موفق باشی

این رو هم اضافه کنید که بازی هایی که اینترنتی سفارش میدید ممکنه دیر برسند سالم نباشند ویا وقتی میرسند خونه نباشید (اونوقت ممکنه بازی رو برگردونن) یا حتی اگه دیسکش خراب باشه یا ریجنش اشتباهی باشه دیگه باید قید پولتون رو بزنید ولی اگه بازی رو از یه فروشگاه بگیری اینقر دردسر نداری
و این رو هم درنظر داشته باشید که تهران با شهرستانها خیلی فرق داره رشت که (مثلا) یه شهر بزرگه تا حالا فقط یه فروشگاه داشت که مخصوص بازی بود ولی توی تهران فروشگاهها به خاطر جذب مشتری بیشتر بازی ها رو ارزون میکنند که باعث میشه مشتری هاشون چند برابر و درآمدشون زیادتر بشه
درضمن تمام دوستان من هم که x360 دارند تا حالا از همین مغازه های گرون فروش با قیمت هفت هشت هزار تومن میگرفتند و وقتی بهشون گفتم که این فروشگاه قراره باز بشه کلی استقبال کردند
فکر نکنم یکی دو روز ارزش صبر کردن رو نداشته باشه... فرق زیادی هم با هزینه پست داخل گیلان نداره..
ضمنا اگه دیسک خراب هم باشه پس می گیرن. و اینکه اگه تعداد بالاتر هم بگیرین ارزون تر از این هم میدن... اگه پس نگیرن خودشونو خراب می کنن و کسی هم بهشون اعتماد نمی کنه.;)
بازم یادآور میشم.. اینجا اینترنته.. یه بازار بزرگ.. حق انتخاب خیلی بالاست.. شما اگه می خواین جنساتونو اینترنتی بفروشین باید با رقابت پیش برین.. اما برای شخصی که اینترنتی خرید نمی کنه و اصلا از خرید اینترنتی آگاه نیست اون حسابش جداست و شما می تونی به همون قیمت 6 تومن هم بهش بدی.. موردی هم نداره اما نه اینجا.

تو لاهیجان تا یه مدت پیش هر بازی 360 رو حتی روی دیسک مالزی 8000 تومن به ملت فرو میکردن !
ولی الان یه خورده بهتر شده ! تا جایی که یکی از همون گرون فروشها الان داره رو دیسک aone هر بازی رو 5 تومن حساب میکنه !
خودتون هم که از کیفیت aone اطلاع دارید ! بهتر نیست خودتون کپی رو شروع کنید تا واستون ارزونتر بیفته ؟

کیفیت T-Gate هم خیلی خوبه ! قیمت خامش هم 1300-1400 تومن و پرینتیبلش هم 1600-1700 تومن هست ... با پرینت و قاب و کاور و چاپ رو دیسک هر بازی حداکثر واستون 2700-2700 در میاد ! بهتر نیست ؟

(این فقط یه نظر بود:biggrin1: )
نظر خوبی بود.;)
ملاحظه کردین که قیمت دیسک خام چنده ؟

دوستان حالا که یه همچین فروشگاهی باز شده ما نباید اینقدر سعی در تخریب اون داشته باشیم بلکه باید کاری کنیم که مثل فروشگاههای بزرگ دراین زمینه پیشرفت کنه
شاید بعضی شما بعضی از این فروشگاهها رو دیده باشین که از شهرستانها به تمام ایران بازی میفرستند (مثل شیراز اصفهان مشهد و...)چرا استان گیلان نباید اونقدر پیشرفت کنه؟
درضمن باید بگم من اصلا گیلانی نیستم و هیچ نسبتی هم با فروشنده عصر جدید ندارم
منم منظورم همینه... همونطور که می دونین رقابت بدجوری سنگینه.. اگه می خواین همراه بازار باشین باید قیمتاتون با قیمت های بازار اینترنتی یکسان و یا کمتر از این مقدار باشه و الا به پیشرفت نمی رسیم..

با سلام از نظرات و انتقادات شما ممنونم واقعا خود من اصلا دوست ندارم گرون بفروشم ينو از ته قلب ميگم تا جايي كه راه داشته باشه ارزون ميدم قيمت بازي هاي 360 از اين به بعد 5500 تومان فكر كنم يكم بهتر شد مطمئن باشيد ما تازه شروع كرديم روي روال كار بيفتيم از اين هم بهتر ميديم اينو قول ميدم فقط كمي صبر كنيد همين .
موفق باشيد .

در باره T gate جالبه روي دستگاه من و پسر عموم مشكل داره مال من samsung هستش و مال پسر عموم ben q به همين خاطر ميترسم روش بزنم و شرمنده شما ها بشم منتظر نظرتون هستم .

fable 2 خیلی قشنگه...بازیش جذابیت خاصی داره...فکر نمیکنی که رفتی تو یک دنیای دیگه خیلی خوبه...اخه من بازی هایی مثل سایلنت هیل رو وقتی بازی میکنم میرم کاملا تو جو بازی...بعد از هر حرکت کوچکی که دور و برم صورت میگیره 2 تا سکته ی خفیف میزنم...:cheesygri
منتظر گیتار جدید هستم که بگیرم...پرنس هم خوبه...کال او هم اگه مثل برادر این آرمز باشه جوش که شاهکار میشه...نید فور اسپید هم ببینیم چه کرده...
ببخشید اگه سرتون رو درد آوردم:blushing:

سلام
من هم تو اين 1 ماه اصلا بازي نخريدم يعني خريدم ولي اون قديميا رو جديدا فقط 5 تا الان دارم 15 تا ميگيرم.. بهترين بازي که تو اين ماه بازي کردم brothers in arms بوده و از بازيهاي ديگه زياد خوشم نيومد.... بيشتر با بازيهاي قديمي حال ميکنم تا جديدا ... اين ماه هم دارم بازي هاي خوبي ميگيرم اميد وارم ازشون خوشم بياد

سلام به دوستان گیلانی
از اینکه با شما آشنا شدم خوشبختم
من یه 360 سه چراغ خریدم و درستش کردم:biggrin1:
راستی ace combat6 چطوره؟
m_nazary2001@yahoo.com
سلام
خوش اومدی
ace combat 6 در نو خودش بهترین هست که هواپیمایی هست من یه بار تا آخراش رفتم خیلی حال داد

سلام دوستان.منم بچه رشت هستم
من 6ماه پيش از غلامي يه elite خريدم كه 2هفته پيش 3چراغ شد.بردم دستگاه رو اونجا و اونا دستگاه رو با يه دستگاه نو واسم عوض كردن.اگه دستگاهت رو از اونجا گرفتي واست عوضش ميكنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or