تاپیک Xbox 360 داران گیلان

جناب حسن پور اینجا جاش نیست عزیز اگه میخوای کنسول هاتون رو بفروشین برین تو همین سایت و تو قسمت فروشگاه مجازی عضو شین .اینجا تاپیک مخصوص گیلانی هایی که x360 دارند هست و فروشگاه عصر جديد نیست
اولا که این آقا تو رشته و فقط وسایلاشو تو رشت میفروشه پس الکی نباید بره تو فروشگاه مجازی تایپیک بزنه چون اونجا واسه کسایی که به همجا وسایل میفروشن ولی این آقا فقط تو رشت xbox میفروشه. 2- خوده غلامی هم با اینکه یک کاربر ساده هست و جزو کاربران پرمیم نیست تو این تایپیک قیمت xbox رو اعلام میکنه (زیر پا گذاشتن قوانین سایت)

دوست عزيزم كنسول ايكس باكسو تا جايي كه ميدونم اروند داره ميفروشه وغلامي.
يه فروشگاهي بازشده به اسم عصر حجر ميگن ايكس باكس ميفروشه( يه ايكس باكس تو مغازش ديدم)
غلامي دستگاهاشو باگارانتي 1ساله ميده
به اروندم يه سر بزني بد نيست
عصره جديدم كه سؤتغذيست ولي ازش يه قيمت بگير :-"
شما نباید از فروشگاه غلامی تبلیغ کنی و فروشگاه عصر جدید مسخره کنی مگه اون آقا باید ایکس باکساشو بیاره جلو ویترین تا شما بفهمی بازم ایکس باکس داره (مگه اینکه فامیله غلامی باشی) :-"

شما نباید از فروشگاه غلامی تبلیغ کنی و فروشگاه عصر جدید مسخره کنی مگه اون آقا باید ایکس باکساشو بیاره جلو ویترین تا شما بفهمی بازم ایکس باکس داره (مگه اینکه فامیله غلامی باشی) :-"

دوست عزيزم نه من براي كسي تبليغ ونه مسخره كردم واقعيتو گفتم
باور نداري بيريد داخل مغازهاشونو ببينيد (از پشت ويترينهم نه)
من هر سه جا رفتمو ديدم اونيم كه خوندي نتيجه گيريه من بوده
حالا شما چرا طرف داري ميكني(مگه اینکه فامیلش باشي شايدم خودش باشي با يه IDديگه؟):-"

دوست عزيزم نه من براي كسي تبليغ ونه مسخره كردم واقعيتو گفتم
باور نداري بيريد داخل مغازهاشونو ببينيد (از پشت ويترينهم نه)
من هر سه جا رفتمو ديدم اونيم كه خوندي نتيجه گيريه من بوده
حالا شما چرا طرف داري ميكني(مگه اینکه فامیلش باشي شايدم خودش باشي با يه IDديگه؟):-"
دوست گرامی من موندم مغاره این آقا چه ایرادی داره ؟ تازه من طرفداری نکردم شما گفتی نباید اینجا تبلیغ فروشگاشو بکنه منم گفتم چون ماله رشته فقطم میخواد تو رشت xbox بفروشه نباید بره تو فروشگاه مجازی تبلیغ کنه.بعد گفتم آقای غلامی چون کار بر پرمیوم نیست نباید اینجا قیمت میزد اشتباه گفتم مگه ؟! این یکی از قوانین سایت هست عزیز

از دوستان تقاضا دارم که دیگه در مورد تبلیغ یه فروشگاه یا کوبیدن فروشگاه های دیگه پست نزن
وگرنه با کمال تاسف اینجوری که این تاپیک پپیش میره معلومه که قفل میشه تا الان هم مدیرای انجمن خیلی لطف کردن که قفلش نکردن.

از دوستان تقاضا دارم که دیگه در مورد تبلیغ یه فروشگاه یا کوبیدن فروشگاه های دیگه پست نزن
وگرنه با کمال تاسف اینجوری که این تاپیک پپیش میره معلومه که قفل میشه تا الان هم مدیرای انجمن خیلی لطف کردن که قفلش نکردن.
من از همه دوستان معزرت خاهی میکنم :peace:

همه دوستان خوب هستن؟...
تو این یکی دو روزی که من به تاپیک سر نزدم ظاهرا صحبت های جالبی شده...
من اول از همه شرمنده دوستانی شدم که نسبت به من لطف داشتن و طرف ما رو گرفتن...
و متاسفم واسه افرادی که خیال می کنن با این بدگویی ها و مسخره کردن ها میتونن کار ما رو زیر سوال ببرن...
جواب این افراد سکوته...
زمان مشخص می کنه که کی داره کارشو درست انجام میده...
بازم از همه دوستان ممنونم...
خوش باشید...

آقای غلامی من می خواستم یه ایکس باکس آرکید فالکون بخرم با رجیون pal قیمتش با 1 سال گارانتی چقدره؟ ضمنا دوستان واسه این سوال خواهشا گیر ندن ایشون تبلیغ میکنه فقط یه سواله

آقای غلامی من می خواستم یه ایکس باکس آرکید فالکون بخرم با رجیون pal قیمتش با 1 سال گارانتی چقدره؟ ضمنا دوستان واسه این سوال خواهشا گیر ندن ایشون تبلیغ میکنه فقط یه سواله
جناب کسی گیر نمیده
این کار خلاف قوانین انجمن هست .
اگه سوالی دارین از ایشون در یه pm بهشون بگید.
راستی غلامی کنسول حشم x360 ندارن فقط j دارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or