تاپیک xbox 360 داران کرد زبان

سلام به همه بر بچ کرد >:d<

من یه مشکل در مورد flash memory داشتم .

الان یه مدت هر flash memory رو به دستگاه میزنم بعد این که دستگاه و خاموش و روشن میکنم تموم اطلاعاتش میپره به نظر شما علت چیه ؟؟

سلام

سلام به همه دوستان کرد زبان منم بچه سنندجم تو کار کپی خور کردن کنسول های xboxوps3هستم هردوتاکنسول هم دارم وهردوتاشو م کپی خور کردم lt 2رو هم ریختم هرکسی برا دستگاهای فت مشکلی چیزی داشت درخدمتیم اسیلم رو تازه شروع کردم فعلا تازه کارم درزمینه اسلیم :d
فعلا یاحق دوستان

---------- نوشته در 03:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:57 PM ارسال شده بود ----------

سلام به همه بر بچ کرد >:d<

من یه مشکل در مورد flash memory داشتم .

الان یه مدت هر flash memory رو به دستگاه میزنم بعد این که دستگاه و خاموش و روشن میکنم تموم اطلاعاتش میپره به نظر شما علت چیه ؟؟
سلام دوست عزیز اول ازاینکه فلش مموریت نباید از8 گیگ کمتر باشه بعدش بعد از اخرین آپدیت داشبورد باید فلشتو به دستگاه بشناسونی بعدنباید دیگه فلشتو از دستگاه جدا کنی اگه فلشتو جداکنی وبه کامپیوتر بزنی دیگه باید فرمتش کنی وکنسول نمیشناستش

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام . من درایوم هیتاچی 79 فت است
از حدود 3 سال پیش که گرفتم یک بار توپخونه تهران فریمور ریختم.
و حدود 9 ماه مشکلی نداشتم زیاد بازی نمی گرفتم ولی بعد از آپدیت روی بازی کرایسیس 2
دیگه دستگاهم کپی خورش پرید حدود 2 ماهه هیچ بازی رو نمیاره .پاساژ آینه برای ریختن lt1.91هیتاچی
نتونست کی را هم بدست بیاره چون درایو هیتاچی فرق داره منتظرم lt 2برای هیتاچی فت بیاد
ولی میخواستم بدونم این آموزشهایی که(متاسفانه درایوهای مختلف به جز هیتاچی فت)
برای درایو هیتاچی فت چه فرقی داره می شه سوزنی کی را در اورد . متشکرم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یاحق

سلام به همه دوستان کرد زبان منم بچه سنندجم تو کار کپی خور کردن کنسول های xboxوps3هستم هردوتاکنسول هم دارم وهردوتاشو م کپی خور کردم lt 2رو هم ریختم هرکسی برا دستگاهای فت مشکلی چیزی داشت درخدمتیم اسیلم رو تازه شروع کردم فعلا تازه کارم درزمینه اسلیم :d
فعلا یاحق دوستان

---------- نوشته در 03:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:57 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوست عزیز اول ازاینکه فلش مموریت نباید از8 گیگ کمتر باشه بعدش بعد از اخرین آپدیت داشبورد باید فلشتو به دستگاه بشناسونی بعدنباید دیگه فلشتو از دستگاه جدا کنی اگه فلشتو جداکنی وبه کامپیوتر بزنی دیگه باید فرمتش کنی وکنسول نمیشناستش
سلام دوست عزیز
خیلی خوش اومدی ، خب خودتو هم بهمون معرفی کن دیگه:d
در مورد فلش مموری هم فرمایش شما کاملا" صحیح میباشد...البته بعضی از فلش ها که فرمت fat32 دارن مشکلی نیست اگه از دستگاه جدا بشن(اطلاعات نمیپره)این در صورتیه که فرمت فلش ntfs باشه که بعد از اتصال به ایکس باکس 360 فرمت اون به فت تغیر پیدا کرده در نتیجه اطلاعات پاک میشن.

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام . من درایوم هیتاچی 79 فت است
از حدود 3 سال پیش که گرفتم یک بار توپخونه تهران فریمور ریختم.
و حدود 9 ماه مشکلی نداشتم زیاد بازی نمی گرفتم ولی بعد از آپدیت روی بازی کرایسیس 2
دیگه دستگاهم کپی خورش پرید حدود 2 ماهه هیچ بازی رو نمیاره .پاساژ آینه برای ریختن lt1.91هیتاچی
نتونست کی را هم بدست بیاره چون درایو هیتاچی فرق داره منتظرم lt 2برای هیتاچی فت بیاد
ولی میخواستم بدونم این آموزشهایی که(متاسفانه درایوهای مختلف به جز هیتاچی فت)
برای درایو هیتاچی فت چه فرقی داره می شه سوزنی کی را در اورد . متشکرم
اقا طاهر گل ،فکر کنم تنها چاره شما صبر کردنه.....البته میتونی درایو باز کنی ببینی برد درایو هیتاچی با لایت ان یکیه یا فرق میکنه.اگه یکی باشه احتمالا" بشه به روش لایت ان دی وی دی رو استخراج کرد.
ولی اپدیت فرق میکنه.

سلام دوست عزیز
در مورد فلش مموری هم فرمایش شما کاملا" صحیح میباشد...البته بعضی از فلش ها که فرمت fat32 دارن مشکلی نیست اگه از دستگاه جدا بشن(اطلاعات نمیپره)این در صورتیه که فرمت فلش ntfs باشه که بعد از اتصال به ایکس باکس 360 فرمت اون به فت تغیر پیدا کرده در نتیجه اطلاعات پاک میشن.

سلام عزیز من محسن هستم بچه سنندج همین:d

سلام دوست عزیز

سلام عزیز من محسن هستم بچه سنندج همین:d
خوشحال شدم محسن جان
امیدوارم موفق باشی.

سلام منم بچه ی سقزم ممنون از تاپیکی که زدید.
imgres

آخرین ویرایش:
زنده باد هرچی کرد وکردستانیه

در اول باید از صاحب اصلی تاپیک آقا آریا به خاطر راه اندازی این تاپیک تشکر به عمل آیید .

اما موضوعی که میخواستم به اون شاره کنم به همه اعضای این تاپیک مربوطه که حد المقدور سوالامونو از هم به پرسیم تا انشا اله به کمک شما کارا ترین و پر بیننده ترین تاپیک را به کمک هم بسزیم.

(به امید موفقیت تمام کرد ها و ...)

بچه هاسلام
کسی از شماها کد یارمز مربوط به کال اف دیوتی7 یا پنچ رو برای زامبی برای کنسول xboxیاps3نداره اگه کسی دارده تو تاپیک بذاره واقعا ممنون میشم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or