Alpha_system
کاربر سایت
دوستان
همدانی من دارم کوچ میکنم شهرتون!:d
یه فروشگاه بازی توپ بهم معرفی کنید که جنس DVD هاش بهترین و مرغوبترین جنس بازار باشه و همچنین کاور هاش! بازی ها رو هم زود بیاره! قیمتشم متناسب باشه:d
سلام
خوش اومدی:d
من مغازه ی پیکسل رو پیشنهاد میکنم ( همون حسن اقا:d بگی همه میشناسن ) ادم با انصافیه کیفیت بازیهاشم خوبه
سر پل یخچال .پاساز مهدیه.طبقه اول.مغازه افشین(قبلا اسمش پیکسل بود)
دوستان
همدانی من دارم کوچ میکنم شهرتون!:d
یه فروشگاه بازی توپ بهم معرفی کنید که جنس DVD هاش بهترین و مرغوبترین جنس بازار باشه و همچنین کاور هاش! بازی ها رو هم زود بیاره! قیمتشم متناسب باشه:d
تو همدان می خوای برادر من؟؟؟؟؟
اگه به همدانه که باید بگم فروشگاه هامون چون بهترینه
فکر پل یخچال هم از سر بیرون کن چون مضخرفه
هامون دقیقا روبه روی پل یخچال قرار داره و در طبقه ی زیرین پاساز ایران هست
البته اگه کم کسری داشتی ما هم هستیم چون ما بازی در حد نونو (با نو فرقی نداره)داریم که بدون قاب به همه ی همدانی های گرامی 1500 تومان و با قاب هم(قاب سبز مثل نسخه های اورجینال)2000تومان حساب میکنیم
اگر خراشی توی بازی هام دیدی 500 کم کن!!!!!!!!!!!
دیدم بابا من هرجی به این لینک بدم و آمار این بنده خدا نمیگیره کفتم به خدا سپردمت موفق باشی..........سلام دوست عزیز مبارکه به سلامتیاقا دمت گرم که بابات زدن این تایپ من چندروزی می شه که xbox360گرفتم من تا قبل از خرید یه بارم بااین کنسول بازی نکرده بودم همش pc و ps2 و کمی هم ps3 حالا چندتا سوال دارم ممنون می شم جواب بدید:
1) هر بازی حدودا" سیو کاملش چقدر فضا می خواد مثلا" بازی RED DEAD
2)چطوری سیو بازی ها رو بریزم تو XBOX
3) من با این همه سال بازی با کنسول از اتاری تا... اولین بار که نتونستم یه بازی رو از منوش بیارم بازی FIFA12 من دوروز خریدم نتونستم وارد بازی بشم:-o
4)من شنیده بودم که با خرید اینکنسول یکماه LIVE رایگان من چطور استفاده کنم
ممنون می شم به این سوالام جواب بدید بازه هم اگر چیزی لازم که بدونم خوشحال می شو بهم بگید
دمتون گرم![]()