سلام به بر و بچ همدانی.ما که یه ایکس باکس قدیمی واسه بازی بیشتر نداریم و دلمون به پنج شنبه ها که با بر و بچ فوتبال میزنیم خوشه.راستی دیروز رفتم پیش آقا فرهاد(هامون)راجع به قیمت 360 پرسیدم.پایین ترین مدلشو(بدون هارد با رم 256)قیمت داد 340.شاید ما هم به جمع 360 دار ها پیوستیم! تو همدان بجز هامون فکر نکنم کس دیگه ای تو کار کنسول 360 باشه و خداییش کارشون درسته.
سلام به برو بچ مشتی همدان ......من دارم این هفته کلاسارو میمالم میام !!!!!! فقط به عشقه Resident evil 5 که از 5 اسفند کلاسارو تطیل کردم.... هامون با کیفیت مشتی میزنه
سلام من خودم 360 ندارم.ولي تا تابستون يكي ميخرم.الان مجبورم كلي راه برم تا تو كلوپ بازي كنم.آخه به ندرت كلوپ هاي همدان 360 دارن.
من به كلوپ شوك كه چهار راه عماره ميرم.كلوپ خيلي خوبيه.
بالاخره Resident Evil 5 رو تموم كردم...
:laughing: :laughing: :cheesygri :cheesygri
عجب بازي خفني بود. از لحاظ گرافيك و گيم پلي از بهترينهاي 360 به شمار مياد.به همه پيشنهاد ميكنم كه از دستش ندين.
آقا نزارین تاپیک بخابه من که همدون نیستم بیشتر هوای این تاپیکودارم
من دنبال PSP کارکرده میگردم کسی سراغ داشت بگه ... راستی هامون دست 2 نداره یه آمار بگیرین اگه تونستین ممنون
سلام به برو بچ همدانی 360 دارا اقا اینجا که سوتو کوره پس این همه 360 دار همدانی کجان.دوستان اگه مایلید اعلام کنید بازی تبادول کنیم پایه باشید جم شیم کاپ pes2009 بزنیم لینک بریم خلاصه حال کنیم از بچه ها کی shift va mini ninja ro داره یه ندا بده