تاپیک Xbox 360 داران مشهد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها منم يک عدد بازی Fractureبا قاب و کاور بدون چاپ روی ديسک ، نوع ديسک : HPاصل . ( خداييش برای من از Aone & Verbatimهم بهتره )دارم . مفت ميدم هرکی خواست پيغام بده.
در ضمن 3 عدد بازی Play boxدارم در حد آکبند به شرح زير : (اینارم مفت ميدم هرکی خواست پيغام بده)
COD4
GTA
Crash of the titans
+
2 عدد بازی محصول شرکت نکست جن با قاب و کاور بدون چاپ روی ديسک به شرح زير ( اینا هم مفت هرکی خواست پيغام بده )
PGR4نوع ديسک Fuji
Conanنوع ديسک Aone
+

1 عدد بازی ارجينال ( Orginal) با قاب و کاور و چاپ روی ديسک ، در حد آکبند ، بدون دفترچه ، به فروش ميرسد ( این يکی مفت نيست ، قيمت توافقی )
LOST PLANET Extreme Condition : colonies edition

منم بازی های :

بازی های play box :

mass efect
pgr 4
grid
devil may cry
jericho
pes 2008
viva pinata : party animal

بازی های t-gate از فروشگاه آقای ممتاز :

bio shock

بازی های t-gate از فروشگاه360 d-c و game tak تو قسمت فروشگاه مجازی :

star wars
brother in arms
face breaker
silent hill : home coming
bad company
assasins creed

من این بازی ها رو یا با بازی طاق می زنم یا دونه ای 2000 تومان می فروشم:biggrin1: حالا اگه از دو تا بازی بیشتر خواستید دونه ای 1800 تومان می شه و اگه از چهار تا یا به بالا خواستید دونه ای 1500 می شه. فقط به مشهد بازی می دم من هم تو راهنمایی هستم ، هم تو سناباد ، هم تو ششصد دستگاه ، هم تو سعدی ، هم تو فروشگاه m.b . می تونیم این جا ها با هم قرار بگذاریم.در ضمن هر کی که بازی های جدید رو تو همین حدودا می فروشه خریدارم :cool:

سلام به شما و همه ی گیمر های عزیز همشهری . دوست عزیزم من به خاطر شما روی یکی از دستگاه هام NXE رو نصب کردم و Fable 2 رو روش Install کردم و بعد از نصب هم بدون هیچ مشکلی اجرا شد . شما بعد از اینکه بازی رو نصب کردید ، حلقه رو از داخل درایوتون خارج و دستگاه رو خاموش کنید . بعد دوباره دستگاه رو روشن کنید ، از قسمت Game library بازی رو از روی هارد اجرا کنید ( هنوز حلقه داخل دستگاه نیست ) بعد وقتی دستگاه به شما فرمان Please insert game disk رو داد بازی رو داخل دستگاه بگذارید . انشا ء الله که اجرا میشه .
موفق باشید .

سلام به شما و همه ی گیمر های عزیز همشهری . دوست عزیزم من به خاطر شما روی یکی از دستگاه هام NXE رو نصب کردم و Fable 2 رو روش Install کردم و بعد از نصب هم بدون هیچ مشکلی اجرا شد . شما بعد از اینکه بازی رو نصب کردید ، حلقه رو از داخل درایوتون خارج و دستگاه رو خاموش کنید . بعد دوباره دستگاه رو روشن کنید ، از قسمت Game library بازی رو از روی هارد اجرا کنید ( هنوز حلقه داخل دستگاه نیست ) بعد وقتی دستگاه به شما فرمان Please insert game disk رو داد بازی رو داخل دستگاه بگذارید . انشا ء الله که اجرا میشه .
موفق باشید .
خيلي ممنون اقا ممتاز الان اين روش رو امتحان كرم درست شد واقعا ممنونم من قبلا وقتي بازي رو نصب مي كردم دستگاه رو خاموش نمي كردم وبازي رو اجرا مي كردم براي همين بازي اجرا نمي شد .

همینطور یه جایه مطمئن برا کپی خور کردن رو میشه معرفی کنید.
مشهد رو کلا بيخييال شو.
در تهران فروشگاه های زيادی هستن که خدمات کنسول ارائه ميدن که يکی از معتبرهاش فروشگاه نکست جن هست.
بقيه فروشگاه ها عبارتند از : پيکسل ، Westgame، شادی ، يگانه ، و ....

اقا ممتاز دستتون درد نکنه :love:.هم کیفیت کارتون عالیه هم زود دانلود می کنید.به همه بچه ها توصیه می کنم که بازی هاشون رو از آقا قاسم بگیرن که واقعا زحمت می کشن.ولی خدایی این بازی cod 5 چه بازیه توپی هست ها از هر لحاظ عالیه.:biggrin1:

ببخشید که دو تا پست پشت سر هم دادم .می خواستم بدونم کسی تو مشهد هست که بازی guitar hero . james band . farcry 2 . fallout 3 . fable 2 رو برای فروش در حد دو تومن داشته باشه ؟:biggrin1:

سلام دوستان
smack down 2009
james bond
pes 2009 pal
sillent hill
dead space j,uc
همگی کاملا نو با کاور و چاپ رو dvd
قیمت هر بازی 3000 تومن

آخرین ویرایش:
سلام من برگشتم. مثل اينكه كسي با ما حال نميكنه.من ليست بازيهام مينويسم هركي خواست بخره مفت ميدم.4 عدد نكسجن :{ninja gaiden} {DMC4 } {the godfather } {condemned 2 و 10 پلي باكس:bourn cocpraysy_burnout paradise_kane & lynch_GTA IV_call of duty 4_ guitar hero 3_winning eleven_don king_assassins creed_DMC4 هر كسي خواست با 09151247422 تماس بگيره.{منم مفت ميدم};)JUST KEEP IT ...........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or