تاپیک Xbox 360 داران مشهد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
:-o:-s
دمت گرم گفتیییییییییییییییییییییییی !
dirt 3
و
pes 2013
رو رو هارد نصب کرده بودمو توی لایو میچرخیدم.
پاک میکنمشون.
راستی فرق اینکه رو هارد نصب باشه یا نه چیه؟
اگه پوینت بخرمو از لایو چیزی بگیرم عیب داره؟

---------- نوشته در 08:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:41 PM ارسال شده بود ----------

از کجا بفهمم دیسک برنر مکسه یا نه ؟
چون از قدیم کلی دیسک دارم که روش نوشتم لایو.
مطمئن نیستم

دوستان هموطن یه مسعله رو بهتون بگم اونایی که نمیخاون برن تو لایو میتونن بازی 97 درصدی بگیرن وقتی خواستن بازی از رو هاد اجار کنن باید قبلش تتا زمانی که وارد منو بازی میشی اهنگ از رو هادر اجرا کنی

:-o:-s
دمت گرم گفتیییییییییییییییییییییییی !
dirt 3
و
pes 2013
رو رو هارد نصب کرده بودمو توی لایو میچرخیدم.
پاک میکنمشون.
راستی فرق اینکه رو هارد نصب باشه یا نه چیه؟
اگه پوینت بخرمو از لایو چیزی بگیرم عیب داره؟

---------- نوشته در 08:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:41 PM ارسال شده بود ----------

از کجا بفهمم دیسک برنر مکسه یا نه ؟
چون از قدیم کلی دیسک دارم که روش نوشتم لایو.
مطمئن نیستم
دیسک های برنرمکس گرون ترن و معمولا خود طرف جداگونه واست رایت میکنه.
اینکه بازی رو هاردت نصب باشه سرعت لود شدن بازی رو خیلی بالاتر میبره. گرافیکشم بهتر میشه.
نه عیبی نداره. :d

دوستان هموطن یه مسعله رو بهتون بگم اونایی که نمیخاون برن تو لایو میتونن بازی 97 درصدی بگیرن وقتی خواستن بازی از رو هاد اجار کنن باید قبلش تتا زمانی که وارد منو بازی میشی اهنگ از رو هادر اجرا کنی

یعنی منکه 2 تا بازی 97 درصدی دارم و فقط میخوام تو لایو بچرخم و نمیخوام بازی کنم اگه نخوام بازی های رو هاردو پاک کنم باید یه اهنگ اجرا کنم و بعد برم تو لایو؟!
میشه بهتر توضیح بدید؟

---------- نوشته در 09:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:10 PM ارسال شده بود ----------

دیسک های برنرمکس گرون ترن و معمولا خود طرف جداگونه واست رایت میکنه.
اینکه بازی رو هاردت نصب باشه سرعت لود شدن بازی رو خیلی بالاتر میبره. گرافیکشم بهتر میشه.
نه عیبی نداره. :d

از کسی گرفتم برا همین نمیدونم و یادمم نیست چون خیلی وقته

یعنی منکه 2 تا بازی 97 درصدی دارم و فقط میخوام تو لایو بچرخم و نمیخوام بازی کنم اگه نخوام بازی های رو هاردو پاک کنم باید یه اهنگ اجرا کنم و بعد برم تو لایو؟!
میشه بهتر توضیح بدید؟
اگه 97% رو هاردتت داری تا حد امکان حتی چرخم نزن تو لایو. ولی اگه همونا رو میخوای بازی کنی بدون این که دستگاه ارور بده یه آهنگ بریز رو هارددت اجرا کن. بعد برو تو بازی. تو منوش که رسیدی آهنگو قطع کن.

میشه بهتر توضیح بدید؟

باین روش نمیشه به لایو رفت و گر نه بن میشید قبل از این که بازی 97 رو اجرا کیند باید اهنگ بزارید برید تو منو بازی اونجا هانگ رو استاپ کنید بعد میتونید بازی های 97 درصدی رو هارد اجرا کنی خودم امتحان کردم دیگه لازم نیست 10 تومان بدبد برنرمکس
-

من منظورمو بد رسوندم فکر کنم.بزارید یه شرح بدم بعد بی زحمت بگید چیکا کنم.ممنون.
دستگاه من اسلیمه و ال تی 3 هست.
2 تا بازی از مغازه خریدم 3 تومنی هم هست.پی اس 2013 و درت 3
اومدم خونه اول بازی کردم و بعد از اینکه یکم بازی کردم و خواستم خاموش کنم دستگاهو یادم اومد اگه روی هارد نصب کنم بهتره.
روی هارد نصب کردم و خاموش کردم.
یعنی بازی قشنگ بازی میشه واسه ی اینکه به درایو فشار نیاد نصبش کردم روی هارد و روشن میکنم اول دیسکو میزارم بعد بازی میکنم.
من هنگام بازی اصلا به اینترنت وصل نیستم.چه برنر مکس باشه چه معمولی های 3 تومنی.
فقط الان سوالم اینه که 2 تا بازی معمولیم روی هارد نصبه و دیسک توی دستگاه نیست میشه توی لایو بچرخم بدون ترس؟؟

---------- نوشته در 09:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:40 PM ارسال شده بود ----------

بازی هام چه نصب باشه چه نباشه اروری برا اجرا نمیده !
این اهنگ واسه چیه؟

من منظورمو بد رسوندم فکر کنم.بزارید یه شرح بدم بعد بی زحمت بگید چیکا کنم.ممنون.
دستگاه من اسلیمه و ال تی 3 هست.
2 تا بازی از مغازه خریدم 3 تومنی هم هست.پی اس 2013 و درت 3
اومدم خونه اول بازی کردم و بعد از اینکه یکم بازی کردم و خواستم خاموش کنم دستگاهو یادم اومد اگه روی هارد نصب کنم بهتره.
روی هارد نصب کردم و خاموش کردم.
یعنی بازی قشنگ بازی میشه واسه ی اینکه به درایو فشار نیاد نصبش کردم روی هارد و روشن میکنم اول دیسکو میزارم بعد بازی میکنم.
من هنگام بازی اصلا به اینترنت وصل نیستم.چه برنر مکس باشه چه معمولی های 3 تومنی.
فقط الان سوالم اینه که 2 تا بازی معمولیم روی هارد نصبه و دیسک توی دستگاه نیست میشه توی لایو بچرخم بدون ترس؟؟

---------- نوشته در 09:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:40 PM ارسال شده بود ----------

بازی هام چه نصب باشه چه نباشه اروری برا اجرا نمیده !
این اهنگ واسه چیه؟
یعنی بازی هاتو بدونه دیسک از رو هارد اجرا میکنه؟

نه.
بدون اینکه نصب کنم اجرا میکنه از رو دیسک.
حالت طبیعیه.
اگه اونطوری باشه که جی تگه
بازی های جدید یه قفل خاص دارند که باعث میشه رایت عادی بازی وقتی رو هارد ریخته میشه بعد از یه مدتی ارور میده.
تو لایو هم وقتی آنلاین میشی مایکروسافت نگاه میکنه که بازی کپی داری داری رو هاردت یا نه. اگه داشته بای بنت میکنه. مگه این که دیسکت رایت برنرمکس باشه.
برای همین رایت برنرمکس انجام میدن که هم بازی رو بشه از رو هارد بدون ارور اجرا کرد هم با خیال راحت تو لایو چرخید و آنلاین بازی کرد.
سعی کن بازی های 97 درصد رو نصب نکنی رو هارد دستگاه. اونوقت راحت میتونی تو لایو بچرخی.

پس الان برا لایو باید بازی های نصبی روی هاردمو پاک کنم دیگه.اره.
سوالام تموم شد
با تشکررررررر سینا جان.
از دوستان کسی مشهد بازی داره برا فروش؟
معمولی باشه

پس الان برا لایو باید بازی های نصبی روی هاردمو پاک کنم دیگه.اره.
سوالام تموم شد
با تشکررررررر سینا جان.
از دوستان کسی مشهد بازی داره برا فروش؟
معمولی باشه
سعدی که بازی ریخته. ولی اگه دورو وره بلوار سجاد هستی ما در خدمتیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or