تاپیک Xbox 360 داران مشهد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بچه ها کسی یک فروشنده منصف میشناسه که دیسک های گیم ایکس باکس برنر مکس به قیمت عادلانه بفروشه من اخیرا با قیمت های عجیب مواجه هستم بچه ها یک خبری بدن ادرسشو >؟؟؟؟؟؟و اینکه شماها چند میخرید برنر مکسو>>>؟؟؟؟؟؟

مجید عزیز متاسفانه الان قیمت dvd خام هیلی مسخره شده برای همین قیمت بازی عجیب شده وقتی virbatin dvd شده 7000 و dvd معمولی شده 2200 چه توقعی از فروشنده داری؟؟؟
سلام بچه ها کسی یک فروشنده منصف میشناسه که دیسک های گیم ایکس باکس برنر مکس به قیمت عادلانه بفروشه من اخیرا با قیمت های عجیب مواجه هستم بچه ها یک خبری بدن ادرسشو >؟؟؟؟؟؟و اینکه شماها چند میخرید برنر مکسو>>>؟؟؟؟؟؟

مجید عزیز متاسفانه الان قیمت dvd خام هیلی مسخره شده برای همین قیمت بازی عجیب شده وقتی virbatin dvd شده 7000 و dvd معمولی شده 2200 چه توقعی از فروشنده داری؟؟؟

خوب این حرفت درسته که قیمتها بالا رفته اما فروشنده ها بعضی هاشون سو استفاده میکنند دی وی دی مثلا 500 گرون میشه طرف 1500 میکشه روی جنسش!!!!!؟؟؟؟؟:((

نه متاسفانه بهت گفتم من خودم اول مهر dvd 9 GB مهمولی خریدم 1000 و virbatinam 5000 اما الان باید بخرم 2200 و 7000 حالا تو اگه جای من فروشنده بودب چیکار میکریدی چند میفروختی ؟؟؟؟
خوب این حرفت درسته که قیمتها بالا رفته اما فروشنده ها بعضی هاشون سو استفاده میکنند دی وی دی مثلا 500 گرون میشه طرف 1500 میکشه روی جنسش!!!!!؟؟؟؟؟:((

بچه ها خبر جدید امروز رفته بودم سعدی که چنتا بازی بگیرم دیدم اکثر مفازه های فروشنده بازی یا پلمپ شدن یا هیچی بازی ندارن بعد علت پرسیدم فرمودند از تعزیرات امدن گیر دادن که این بازی ها هالوگرام نداره پس غیر قانونی هستند و باید جمع بشن خلاصه حسابی دارن به مردم حال مبدن واقعا دمشو:-&ن گرم !!؟؟؟؟)x

بچه ها خبر جدید امروز رفته بودم سعدی که چنتا بازی بگیرم دیدم اکثر مفازه های فروشنده بازی یا پلمپ شدن یا هیچی بازی ندارن بعد علت پرسیدم فرمودند از تعزیرات امدن گیر دادن که این بازی ها هالوگرام نداره پس غیر قانونی هستند و باید جمع بشن خلاصه حسابی دارن به مردم حال مبدن واقعا دمشو:-&ن گرم !!؟؟؟؟)x
صحت داره...
امروز رفته بودم سعدي اكثر مغاذه هارو رو گشتم واسه بازي ولي خبري نبود...:(
فقط يكي بود بازي هاش رو تو كارتون قايم كرده بود...:d:>
pes 13 رو گرفتم 6 تومن....)x
نامرد fifa 13 رو 15 ميگفت:-o
عجب بازار سياهي درست شده:|

مهدی جان متاسفانه یکم بچه های سعدی کم لطف شدن اما افزایش قیمت یکم مربوط بخ گرون شدن dvd خام میشه .
الان بازی های معمولی 4000 و برنر مکس 10000 هستش اگه بالاتر بدن کم لطفی کردن
صحت داره...
امروز رفته بودم سعدي اكثر مغاذه هارو رو گشتم واسه بازي ولي خبري نبود...:(
فقط يكي بود بازي هاش رو تو كارتون قايم كرده بود...:d:>
pes 13 رو گرفتم 6 تومن....)x
نامرد fifa 13 رو 15 ميگفت:-o
عجب بازار سياهي درست شده:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or