mash-hashem
کاربر سایت
سلام دوستان.من میخوام xbox360slim4g+kinect بگیرم میخواستم بدونم الان قیمت چقدره و از کجا بگیرم بهتره.ممنون
اگه نمیشه اینجا بنویسید لطفا پ خ کنید.ممنون
اگه نمیشه اینجا بنویسید لطفا پ خ کنید.ممنون
دقت کنید که هرگونه خرید و فروش باید در بازارچه سایت انجام شود. دفعه دیگه شدیدتر برخورد میشه.
اخه مشکل اینه که من بازارچه سایتم پیدا نکردمhoom جان بابا تاپیکو با این حرفت تعطیل کردی.بچه های مشهد همه اهل معامله ان
واسه این که تو بازارچه بتونی تاپیک بزنی باید عضو premium بشی واسه اینم که عضو premium بشی باید $$$$$$$ بدی.اخه مشکل اینه که من بازارچه سایتم پیدا نکردم
واسه این که تو بازارچه بتونی تاپیک بزنی باید عضو premium بشی واسه اینم که عضو premium بشی باید $$$$$$$ بدی.
به نظر من تو بازی سنتر بفروشی بهترهسلام دی وی دی رام ایکس باکسم واکنشی نشون نمیده وقتی بازی میذارم میزنه در حال خوندن و بعدش هیچ اتفاقی نمی افته میخوام بفروشمش، آرکیده و جسپر، 20 تا بازی و کابل hdmi و کابل اتصال به مانیتور هم دارم، مشهد کجا ببرم برا فروش و چند بفروشمش خوبه ؟با تشکر
قبلا همین مشکل پیش اومد مشهد بردم 100 تومن پیاده شدم تا 1 هفته کار کرد باز همین مشکل پیش اومد بعدش فرستادم تهران اونا هم 100 تومن پیادم کردن 4 ماهی کار کرد باز اینطوری شد بفروشم بهتره، خرج الکی میزاره رو دستم
دوستم اسلیم داره بعد از یک سال همین مورد براش پیش اومد برد mb حدود 40 تومن چشمشو عوض کرد الانم 6 ماهه مثل خر کار میکنه:dکلا mb حلال حروم حالیشه ببر پیشش مشکلت حل میشه.سعی کن واسه دستگات یک هاردم بگیری تا بازی ها رو از رو هارد اجرا کنی تا واسه چشمش مشکلی پیش نیاد
قبلا همین مشکل پیش اومد مشهد بردم 100 تومن پیاده شدم تا 1 هفته کار کرد باز همین مشکل پیش اومد بعدش فرستادم تهران اونا هم 100 تومن پیادم کردن 4 ماهی کار کرد باز اینطوری شد بفروشم بهتره، خرج الکی میزاره رو دستم
اشتباه نگفتي؟
عمودي كه بيشتر به لنز فشار مياد!!![]()
کارش درست باشه !