تاپیک Xbox 360 داران مشهد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان.من میخوام xbox360slim4g+kinect بگیرم میخواستم بدونم الان قیمت چقدره و از کجا بگیرم بهتره.ممنون
اگه نمیشه اینجا بنویسید لطفا پ خ کنید.ممنون

دی وی دی رام ایکس باکسم خراب شد

سلام دی وی دی رام ایکس باکسم واکنشی نشون نمیده وقتی بازی میذارم میزنه در حال خوندن و بعدش هیچ اتفاقی نمی افته میخوام بفروشمش، آرکیده و جسپر، 20 تا بازی و کابل hdmi و کابل اتصال به مانیتور هم دارم، مشهد کجا ببرم برا فروش و چند بفروشمش خوبه ؟با تشکر

سلام دی وی دی رام ایکس باکسم واکنشی نشون نمیده وقتی بازی میذارم میزنه در حال خوندن و بعدش هیچ اتفاقی نمی افته میخوام بفروشمش، آرکیده و جسپر، 20 تا بازی و کابل hdmi و کابل اتصال به مانیتور هم دارم، مشهد کجا ببرم برا فروش و چند بفروشمش خوبه ؟با تشکر
به نظر من تو بازی سنتر بفروشی بهتره

دوست عزیز برو لنز دستگاهتو عوض کن احتیاجی به فروختنش نیست.چون با این وضعیت بخوای بفروشی مفت میخرن.واسه تعمیرشم به نظر من ببر mb تو ملک اباد

قبلا همین مشکل پیش اومد مشهد بردم 100 تومن پیاده شدم تا 1 هفته کار کرد باز همین مشکل پیش اومد بعدش فرستادم تهران اونا هم 100 تومن پیادم کردن 4 ماهی کار کرد باز اینطوری شد بفروشم بهتره، خرج الکی میزاره رو دستم

قبلا همین مشکل پیش اومد مشهد بردم 100 تومن پیاده شدم تا 1 هفته کار کرد باز همین مشکل پیش اومد بعدش فرستادم تهران اونا هم 100 تومن پیادم کردن 4 ماهی کار کرد باز اینطوری شد بفروشم بهتره، خرج الکی میزاره رو دستم

دوستم اسلیم داره بعد از یک سال همین مورد براش پیش اومد برد mb حدود 40 تومن چشمشو عوض کرد الانم 6 ماهه مثل خر کار میکنه:dکلا mb حلال حروم حالیشه ببر پیشش مشکلت حل میشه.سعی کن واسه دستگات یک هاردم بگیری تا بازی ها رو از رو هارد اجرا کنی تا واسه چشمش مشکلی پیش نیاد

یک سوال برای من پیش اومد بقیه تو مشهد حروم خورن ؟؟؟؟؟

دوستم اسلیم داره بعد از یک سال همین مورد براش پیش اومد برد mb حدود 40 تومن چشمشو عوض کرد الانم 6 ماهه مثل خر کار میکنه:dکلا mb حلال حروم حالیشه ببر پیشش مشکلت حل میشه.سعی کن واسه دستگات یک هاردم بگیری تا بازی ها رو از رو هارد اجرا کنی تا واسه چشمش مشکلی پیش نیاد

---------- نوشته در 10:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:55 AM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز چندتا سوال .
1: معمولا دستگاه عمودی میزاری یا افقی ((سعی کن عمودی بزاری چون به لنز دستگاه فشار کمتری میاد ))
2: سعی کن بازی هارو روی کنسول نصب کنی تا لنز نیاز کمتری به خوندن دیسکت بازی داشته باشه .
3:اگر از نظر هزینه روت فشار نمیاد دستگاه رو RGH کن تا از نظر لنز دیگه راحت بشی

نه مهدی جان اشتباه نگفتم دوست من.
شما زمانی که دستگاه افقی باشه یا به حالت خوابیده رمانی که لنز برای خوندن به بالا و پایین میره امکان داره که بادیسکت درگیر بشه و هم دیسکت هم لنز اسیب ببینن اما زمانی که به طور عمودی یا ایستاده قرار داشته باشه احتمال این مشکل به کرات کمتره
اشتباه نگفتي؟:-/
عمودي كه بيشتر به لنز فشار مياد!!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or