تاپیک Xbox 360 داران مشهد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همشهریهای گرامی شما که راهنمایی نکردین منم رفتم یک slim gears of war 3 pack گرفتم.هههههههههههههی:(

---------- نوشته در 01:43 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:57 AM ارسال شده بود ----------

راستی راهی هست که بشه سیو بازی رو دانلود کردو بعدش بریزیش رو دستگاه

مبارک باشه دوست من اما ممکن بود کمترم گیر بیاری
سلام دوستان
من می خوام پک گیرز بگیرم ...زنگ زدم تهران گفتن بازی ارجینال نداره...یا بازی گرون تره!
الان قیمت چند هست با بازی و بدون بازی؟

سلام دوستان
من می خوام پک گیرز بگیرم ...زنگ زدم تهران گفتن بازی ارجینال نداره...یا بازی گرون تره!
الان قیمت چند هست با بازی و بدون بازی؟
شایان جان بدون بازی نمیدونم اما 800000با گارانتی 1 ساله تعویض و 775000 گارانتی 6 ماه تعمیر

شایان جان بدون بازی نمیدونم اما 800000با گارانتی 1 ساله تعویض و 775000 گارانتی 6 ماه تعمیر
اقابی شما قیمتت خیلی خوبه...از توپ خونه تهران هم مناسب تر هست.
واقعیت اینه که مرددم چون که زیاده قیمت.دنبال این نیستم ارزون شه ها گور بابای این..... که مردم رو مسخره کردن...من هر موقع بخوام سریع خرید می کنم.ولی الان چون اینو بگیرم دیگه پس اندازی ندارم باز میگم یکم بیشتر تامل کنم به بی پولی نخورم....
در هر صورت حتما مزاحم میشیم...
شما مغازه دارین یا سرپایی کار می کنید؟ محل کارتون بیشتر کدوم وراست؟
فعلا یا علی

ممنون شما لطف داری

واقعیت اینه که مرددم چون که زیاده قیمت.دنبال این نیستم ارزون شه ها گور بابای این..... که مردم رو مسخره کردن...من هر موقع بخوام سریع خرید می کنم.ولی الان چون اینو بگیرم دیگه پس اندازی ندارم باز میگم یکم بیشتر تامل کنم به بی پولی نخورم....
فعلا یا علی

---------- نوشته در 10:22 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:19 AM ارسال شده بود ----------

من مغازم حد فاصل کلاهدوز و دبستان رزاقی پشت ایستگاه مترو هستش اگه کار ی از دست من بر اومد در خدمتت هستم

فعلا یا علی

متاسفانه چون من خودم پکج موجود ندارم از قیمتش اطلاعی ندارم.
از ایران به مراتب لرزون تر هست اما وفت خرید به region و مدل درایو دقت کنید که در اینده برای کپیخور و آپدیت به مشکل نخورید
بعد پکش ایکسباکس با کینکت چند هست؟
راستی شما از قیمتای قطر اطلاع ندارید؟

متاسفانه چون من خودم پکج موجود ندارم از قیمتش اطلاعی ندارم.
از ایران به مراتب لرزون تر هست اما وفت خرید به region و مدل درایو دقت کنید که در اینده برای کپیخور و آپدیت به مشکل نخورید

ریجینش که پال هست دیگه

Sent from my GT-S5670 using Tapatalk

سلام :دی اقا جایی تو مشهد میشناسید که ال تی بریزم؟:دی جاش درست باشه ها نزنه کنسول رو خراب کنه!:|
بعد یه جا دیگه هم میشناسید که بتونم بازی با قیمت کمتر سفارش بدم برام بزنه؟:دی بی زحکت ادرس و تلفنش رو بنویسید:دی

من در خدمتت هستم .
احمداباد حدفاصل کلاهدوز و دبستان رزاقی پشت ایستگاه مترو
سلام :دی اقا جایی تو مشهد میشناسید که ال تی بریزم؟:دی جاش درست باشه ها نزنه کنسول رو خراب کنه!:|
بعد یه جا دیگه هم میشناسید که بتونم بازی با قیمت کمتر سفارش بدم برام بزنه؟:دی بی زحکت ادرس و تلفنش رو بنویسید:دی

سلام من یه سوالی داشتم . من یه کابل شارژ دسته گرفتم . نزدیک به 10 ساعت زدم به xbox چراغشم سبز هست . ولی چراغش زرد نمی شه. دسته هم اصلا شارژ نمی شه

ببخشید این سوال میکنم اما باتری مخصوص شارژر سیمی تهیه کردی ؟؟؟

سلام من یه سوالی داشتم . من یه کابل شارژ دسته گرفتم . نزدیک به 10 ساعت زدم به xbox چراغشم سبز هست . ولی چراغش زرد نمی شه. دسته هم اصلا شارژ نمی شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or