hamhami_333
کاربر سایت
رفتم میگه میتونیم رایت کنیم اما نمیکنیم ممکنه سورس بازیهامون خراب شهبرو عطاری اینارو پیدا کن:d
یه سر برو m.b همونی که تو ملک اباده احتمالا داشته باشه

رفتم میگه میتونیم رایت کنیم اما نمیکنیم ممکنه سورس بازیهامون خراب شهبرو عطاری اینارو پیدا کن:d
یه سر برو m.b همونی که تو ملک اباده احتمالا داشته باشه

خواهش میکنمسلام ممنونم
لطفا از نوع سخت افزاریش بهم بگید دستگاه های خوبی هستند
و اینکه تفاوت قیمتش با 4 گیگ اسلیم زیاد نیست در صورتی که 4 گیگ اسلیم نو هست
در کل 4 گیگ اسلیم بهتر هست. یا بهتر بگیرم .یا همین دستگاه
لطفا در مورد سه چراغه شدن یا نشدن این دستگاه بهم بگید و...
ممنونم
خواهش میکنم
نوع سخت افزار یکی هست.برای JTAG کردن یک ای سی به برد وصل میکنن و چند جور کار روش انجام میدن تا بشه بازیهای کپی رو اجرا کرد.
هزینه JTAG هم 120ت هست و slim 4gig(در صورتی که حدس من درست باشه)590ت.اگر مدل دستگاه رو بگی بهتر میشه.
3چراغ هم که تو سری جدید slim 4gig & 250gig خیلی کم شده یا بهتره بگم اصلا نیست.ربطی هم به JTAG شدن یا نشدن نداره.
چطوري همشهري!!:dسلام ممنونم تصمیم ر و عوض کردم به slim 250 اگر ممکنه یک جای معرفی کنید که قیمت مناسب داشته باشه به غیر از اقای ممتاز .چون قیمت هاش انچنان تفاوتی نداره . نصبت به بعضی از فروشگاه ها گیرون تر هم میگه اگر جای رو هم معرفی کنید که دست دوم داشته باشه ممنونم سعدی یا هر جای دیگه ممنونم همشهری

من خیلی در جریان اینکه قیمت رو چند میده نیستم ولی فکر کنم 10-20 ت نسبت به تهران بیشتر باشه ولی ارزش داره از اقای ممتاز بگیری اینم بگم تبلیغ ایشون هیچ سودی برای من نداره.(من زمانی که تازه برد فالکون اومده بود رفتم سعدی و اولین xbox رو خریدم ولی بعد از 11 ماه سوخت چون درایو عوض شده بود و کلا باهاش بازی کرده بودن و از لحاظ فروش بازی هم که هیچ دیسک مالزی با منت میدادن 5000 ت ایکسترم هم چون اشنا بودیم حساب میکردن 20تا 50 ت:d)سلام ممنونم تصمیم ر و عوض کردم به slim 250
اگر ممکنه یک جای معرفی کنید که قیمت مناسب داشته باشه
به غیر از اقای ممتاز .چون قیمت هاش انچنان تفاوتی نداره . نصبت به بعضی از فروشگاه ها گیرون تر هم میگه
اگر جای رو هم معرفی کنید که دست دوم داشته باشه ممنونم
سعدی یا هر جای دیگه
ممنونم همشهری
به نظر من اگه میتونی برو تهران بخر !:dسلام ممنونم
خرد مند کسی است که از تجربه دیگران استفاده کند
من تصمیم داشتم از مشهد سگا خرید کنم
اما یک سری هم به اقای ممتاز میزنم . تا هر چه خدا بخواد
خرد مند کسی است که از تجربه دیگران استفاده کند
من تصمیم داشتم از مشهد سگا خرید کنم
اما یک سری هم به اقای ممتاز میزنم . تا هر چه خدا بخواد