تاپیک Xbox 360 داران مشهد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مگه چند تا درام هست؟
-------------------------
دنیای مدل رفتم چون جالبه و هنوزم خوشم میاد ازش ولی متاسفانه چند وقت دیگه مشکل قطعات بر میخوره.
تازه قیمتاشم مثل ایکس باکس اسلیم نیس که 950 یه 250 گیگشو بخری توی دنیای مدل یه بدنه ی خالی هواپیما بنزینی در میاد 1 تومن اونم دیگه اگه مدل پایین بخای دیدم هزینه هاش زیاده و منم که بسیار تنوع طلبم بهتره برگردم به گیم و هر بار خسته شدم از بازی با 4 تومن یه بازی جدید بگیرم:دی

مگه چند تا درام هست؟
دنیای مدل رفتم چون جالبه و هنوزم خوشم میاد ازش ولی متاسفانه چند وقت دیگه مشکل قطعات بر میخوره.
تازه قیمتاشم مثل ایکس باکس اسلیم نیس که 950 یه 250 گیگشو بخری توی دنیای مدل یه بدنه ی خالی هواپیما بنزینی در میاد 1 تومن اونم دیگه اگه مدل پایین بخای دیدم هزینه هاش زیاده و منم که بسیار تنوع طلبم بهتره برگردم به گیم و هر بار خسته شدم از بازی با 4 تومن یه بازی جدید بگیرم:دی
آخه فکر کردم درام گیتار هیرو منظور بود. شرمنده. ولی درام کلا خیلی حال میده.
=========================

حالا آدم با این همه مدلی که میسازه چیکار میکنه؟

نه منم منظورم درام ایکس باکس بود دیگه:دی
===========================
مدل همون هواپیما و هلیکوپتر و ماشین های اسباب بازیه خودمونن ولی پیشرفتش.
مثلا ماشین اسباب بازی سرعتش نهایتا به 10 کیومتر بر ساعت میرسه ولی ماشین مدل هم استقامت بالایی داره همم من یه ماشین داشتم تقریبا 100 تا راه میرفت ! تازه رکورد دار هاش خیلی بالاتر از اینان سرعتاش ولی قیمت همین ماشینی که گفتم 1600 هست به سلامتی:دی
هواپیما هم یدونه داشتم (هنوزم هست ولی میخوام بفروشم) جنس چوب (بالسا) بدنش رو اماده خریدم و اسمبلش کردم و سروو هاشو خریدم و بستم رو بدنه (سروو همون تکان دهنده ی سکان هاست) و موتورشم جداگانه یدونه خریدم در سایز 46 که نیترو متان مصرف میکنه و اببندیش کردم حالا فقط به یه رادیو کنترل خیلی خوب نیاز داره که از 500 تومن به بالا قیمتشه !

آخه فکر کردم درام گیتار هیرو منظور بود. شرمنده. ولی درام کلا خیلی حال میده.
=========================

حالا آدم با این همه مدلی که میسازه چیکار میکنه؟

هیچی دیگه بازی میکنه :d

مگه چند تا درام هست؟

شما احیانا خریدار Savage Xl نیستی ؟ با قیمت خوب ؟;;)

دوستان Halo 4 رو از کجای مشهد تهیه کنم ؟ سعدی نیاورده بود

رادیو کنترل هم خریدم و فروختم و تمام مدل های دیگم رو هم فروختم.
فقط مونده همین هواپیما با موتورو سروو هاش که اگه بره یدونه درام گیتار هیرو میگیرم

---------- نوشته در 03:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:57 PM ارسال شده بود ----------

هیچی دیگه بازی میکنه :d

شما احیانا خریدار Savage Xl نیستی ؟ با قیمت خوب ؟;;)

دوستان Halo 4 رو از کجای مشهد تهیه کنم ؟ سعدی نیاورده بود

شرمندتم اصلا دیگه مدل نمیخوام.
اگه میخواستم savage flux رو نمیفروختم.
بازی رو هم اقای احمد زاده (پاساژ بهزاد طبقه ی پایین مغازه ی پژواک) اما پچ هست و توی لایو هم میتونید برید البته این مزیتشه ولی قیمتش بالاست فکر میکنم

---------- نوشته در 04:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:59 PM ارسال شده بود ----------

اقا پوینت ماکروسافت کسی نداره؟
این عضویت های گلد و سیلور و ... به چه دردی میخوره توی لایو؟
من فری هستم.میشه پوینت رو کدشو وارد کنمو استفاده کنم ازش؟

رادیو کنترل هم خریدم و فروختم و تمام مدل های دیگم رو هم فروختم.
فقط مونده همین هواپیما با موتورو سروو هاش که اگه بره یدونه درام گیتار هیرو میگیرم

---------- نوشته در 03:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:57 PM ارسال شده بود ----------

شرمندتم اصلا دیگه مدل نمیخوام.
اگه میخواستم savage flux رو نمیفروختم.
بازی رو هم اقای احمد زاده (پاساژ بهزاد طبقه ی پایین مغازه ی پژواک) اما پچ هست و توی لایو هم میتونید برید البته این مزیتشه ولی قیمتش بالاست فکر میکنم

---------- نوشته در 04:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:59 PM ارسال شده بود ----------

اقا پوینت ماکروسافت کسی نداره؟
این عضویت های گلد و سیلور و ... به چه دردی میخوره توی لایو؟
من فری هستم.میشه پوینت رو کدشو وارد کنمو استفاده کنم ازش؟
مرسی بابت آدرس. گلد ماله آنلاین بازی کردن هست. مایکروسافت پوینت تو سعدی میفروشه وحید.

دوستان اگه انلاین بازی نکنم و فقط چیزی بخرم و... بازم احتمال بن هست؟
lt 3 هستم.
تا الان 2 بار چرخیدم توی اینترنت با کنسول ولی به محض اینکه بازیرو میزارم مودم رو خاموش میکنم.

دوستان اگه انلاین بازی نکنم و فقط چیزی بخرم و... بازم احتمال بن هست؟
lt 3 هستم.
تا الان 2 بار چرخیدم توی اینترنت با کنسول ولی به محض اینکه بازیرو میزارم مودم رو خاموش میکنم.
نه نترس. فقط بازی رو سیستمت نصب نکن بجز دیسکایه burnermax و بازی آنلاین هم جز با burnermax نکن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or