تاپیک Xbox 360 داران مشهد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همگی .
من دیروز رفتم بازی Halo 2 رو گرفتم اما کنسول اونو اجرا نکرد :( . درایور من سامسونگ هست و جدیدا هم 360 رو اپدیت کردم اما وقتی که بازی رو میخواد اجرا کنه مینویسه که " شما نمیتونین این بازی رو اجرا کنین . برای اطلاعات بیشتر به سایت Xbox .com مراجعه کنید " به نظر شما مشکل از کجاست ؟ تا حالا کسی از شما تونسته بازی Xbox رو با 360 اجرا کنه ؟ ممنون .

سلام مهدي جان شما براي اينكه بتونيد بازيهاي xbox رو روي 360 بازي كني بايد بري يك فايل 10 مگي رو ازخود سايت xbox دانلود كني بعدش اون فايلرو روي يك سي دي رايت كني كه اگه اونو تو دستگاه بزاري دستگاه شروع به آپديت ميشه كه اين كار براي شناسايي فرمت بازيهاي xbox و كامپايلرهاي اون هست اما اين لينك مستقيم دانلود هست كه آقا طاهر اونو مستقيم گذاشته :

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=381&page=481

سلام به همگی .
دوستان 360 گرون شد . امروز صبح زنگ زدم به مغازه سروش گفتم که قیمت 360 چند شده گفتش که الان ارزونترین مدل پریمیوم 520 تومن هست . برین خوش باشین :biggrin1: ( البته کسانی که 360 دارن ) .

محمد جان اين آپديت جديد ماكروسافت كه خيلي امكانات جديد رو اضافه ميكنه به داشبورت اين آپديت از 7 مي با اتصال 360 به live شروع به آپ ميكنه

اون موقع میشه اونو مثل اون آپدیت های دیگه دانلود کرد و روی سی دی زد یا فقط باید بریم لایو ؟
در مورد گرون شدن 360 یعنی الان PAL اینقدره ؟:eek:

اون موقع میشه اونو مثل اون آپدیت های دیگه دانلود کرد و روی سی دی زد یا فقط باید بریم لایو ؟

محمد جان اون 10 mb كه سعيد گفت مال آپ درايو براي live حتما بايد آنلاين باشي و حدود 27 mb

باید مستقیما از طریق لایو کنسول خودت رو اپدیت کنی .
الان Pal قیمتش حدودای 350 هست . منظور من اینه که الان ارزونترین مدل پریمیوم 520 هست و گرونترینش هم 560 یا 570 .

آخرین ویرایش:
بزاريد يه چيزي بگم:
من هم وقتي ميخواستم بخرم سروش بهم يه قيمت نجومي داد:confused: البته آدماي خوبين ولي نميدونم چرا اينكار روكرد.
محمد جان يادت گفتي وحيد در مورد قيمت كنسول وقتي خواستي ازش بخري گفت گرون شده و........ به من هم همون رو گفت:biggrin1: تو كي خريدي؟

سلام
اقا من امشب اگه خدا بخواد لیست رو میزارم تا دوستان سفارش بدن
اگه خواستید میتونید با شماره 2708558 هم تماس بگیرید
یا به من پی ام بدید
یک کاری کنید که من هم اینقدر هزینه کردم ضرر نکنم
ساعت تماس هم 9 صبح تا 1 ظهر
و5عصر تا 9شب

بزاريد يه چيزي بگم:
من هم وقتي ميخواستم بخرم سروش بهم يه قيمت نجومي داد:confused: البته آدماي خوبين ولي نميدونم چرا اينكار روكرد.

اره میدونم اما این بار داشت با یکی از مغازه ها تو تهران صحبت میکرد و گوشی رو گذاشت رو ایفن . من هم شنیدم که اون تهرانیه گفت قیمت 360 گرون شده تازه اگه پیدا بشه چون میگفت الان 360 تو بازار خیلی کمه .

یک کاری کنید که من هم اینقدر هزینه کردم ضرر نکن
يه مسئله اي هم هست كه شايد خودت هم بهش رسيده باشي:
تو مشهد خيليا 360 دارن ولي تو اين سايت نيستن تو اگه بتوني چندتا آگهي تو سعدي بخصوص طرف پاساژ بهزاد بزني يه مرور كلي مشتري پيدا ميكني

با سلام دوستان
نمی شه به 360 دسته بیشتری نصب کرد ؟؟ :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((
برای مثال 4 نفری بازی کنیم با دیگران .:(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

راستی الان 360 مدل Uc چند است ؟ میگین گران شده ؟:( :( :( :( :( :( :(
یعنی ضرر کردم ! کاشکی همون اول خریده بودم ..:( :( :( :( :( :( :( :( :(

متشکرم :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or