تاپیک Xbox 360 داران مشهد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بلاخره منم امروز از مشهد کینکت گرفتم:dمبارکم باشه:d175 تومن از مشهد سعدی پاساژ بهزاد مغازه ی اقای مقدم.خیلی باحاله اینو تو پنج ساعت فهمیدم .اما یه چیزی من وقتی وصلش کردم به ایکس باکس بازی ارجینال خودش رو گذاشتم حدود 2ساعت بازی کردم ;بعد از ظهر که دوباره روشن کردم بازی کینکت اسپورت رو گذاشتم (کپی هستش) بعدش نوشت پلی دی وی دی من همونو انتخاب کردم یه صفحه باز شد روش نوشته بود ایکس باکس 360 (مثل موقعی که میخوای ایکس باکس رو روشن کنی) هر بازی کپی کینکت توش میزارم همینو مینویسه ولی بازی ایکس باکس کپی رو میزارم جواب میده.از چی هستش در ضمن شماره داشبوردم اینه:
2.0.12625.0
اگه میدونید پ.خ بدید لطفا.

فهمیدم

:>:>ممنون از این همه جواب ولی خودم فهمیدم.امروز قبل از اینکه بازی کینکتو بزارم داخل ایکس باکس دی وی دی اکتیویشن رو گذاشتم بعدش جواب داد.

فیس پلیت

سلام بروبکس کسی رو نمیشناسید تو مشهد فیس پلیت (اسکین) برای ایکس باکس فت داشته باشه ؟؟؟؟ای بابا نا سلامتی شما مشهدی هستیننننننننننننننن.......... جنب و جوش راه بندازین

سلام من تو سعدی دیدم یک چرخ بزی پیدا میکنی البته هواست باشه ها سعدی دزد بازاره

---------- نوشته در 01:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:03 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها یک شماره تلفن از خودتون بزارین با هم در تماس باشیم و اطلاعات خودمونو با رد وبدل کنیم موافقین؟

سلام من تو سعدی دیدم یک چرخ بزی پیدا میکنی البته هواست باشه ها سعدی دزد بازاره

---------- نوشته در 01:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:03 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها یک شماره تلفن از خودتون بزارین با هم در تماس باشیم و اطلاعات خودمونو با رد وبدل کنیم موافقین؟
سلام میدونم تو سعدی داره ومیدونم وحید هم داره فقط یه چیزه دیگرو هم میدونم که اونم اینه : وحید دز....ه.یکی دیگرو نمیشناسی؟
برای اون نظره دیگتم هستم اونم از نوع اس ام اسی شمارم :09155133191 عرفان شجاعی.13 سالمه:((:((کوچولوئم نه؟:((:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or