تاپیک Xbox 360 داران مشهد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان سلام
می خواستم بدونم اگه دنبال ost های یه بازی به صوت تک تک باشم کدوم سایت برم بهتره؟
یه تاپیک هم قدیما در این مورد بود کسی الان لینکشو داره؟

Sلام بچه ها...توروخدا جوابمو سريع بدين كه خيلي دييونه دارم ميشم...
من تازه اومدم مشهد...
ميخواستم ببينم مشهد ازين face plate يا همون برچسب براي روي كنسول داره ؟؟
خيلي دنبالش دارم ميگردم...اگه كسي جايي سراغ داره بگه برم بخرم...
بعد يه هارد 120 گيگ ميخوام بخرم ..از كجا بخرم كه مطمئن باشه ؟؟؟بعدم يه فروشگاه بگين كه كامل ترين فروشگاه لوازم جانبي xbox تو مشهد باشه..ممنون./...

من تازه اومدم مشهد...
بعد يه هارد 120 گيگ ميخوام بخرم ..از كجا بخرم كه مطمئن باشه ؟؟؟بعدم يه فروشگاه بگين كه كامل ترين فروشگاه لوازم جانبي xbox تو مشهد باشه..ممنون./...
salam mamolan to mashhad samte saadi bayad beri baraye kharid ama man behet tosiye nemikonam
yek site hast be esme www.centralp30.com man hame kharidamo az on mikonam foroshgahe bahalliye .
az nazare asll boodane lavazem janebiam man ghabollesh daram . man nadidam faceplat dashte bashe ama harchi ke ta behall azash khastam ya darkhast dadam baram tahiye karde .
ye sar behesh bezan zarar nadareh

من تازه اومدم مشهد...

سلام یک فروشگاه تو هنرستان 17 هست ... فروشگاه مخزن بازی
یکی بلوارسجاد تو حاشیه بهار 4 متری چهارراه بهار یک پاساژ طبقه پایین زیرپله .. فروشگاه میلاد
وحید نعمتیان و غفوریان هم هست سعدی پاساژ بهزاد زیر پله
البته مراقب باش ... پوستتو نکنن .... ;;)

من تازه اومدم مشهد...
دوست عزیز فیس پلیت رو میتونی از خیابون سعدی تهیه کنی!
ولی واسه هارد اصلا نزدیک اون وحید نعمتیان کلاه بردار و مسعود نشی که واقعا بهت میندازن!
من دقیقا یک هارد 120 ازش گرفتم با اینکه اشکال از هاردش بود نمیدونی چی کلاهی میخواست از ما برداره؟!
دوست عزیز مطمئن ترین آدمی که میتونی واسه ایکس باکس بری پیشش آقایی به نام ممتاز در گیم نت M.B واقع در بلوار خیام هستند!
هارد هم داره!

سلام به دوستان همشهری

من قصد فروش 360ام رو دارم .اگه کسی قصد خرید داره بهم پ.خ کنه
مشخصاتش هم premium 60gb falcon 9/2008
دلیل فروشم اینه که میخوام برم سربازی

درود:

اگه کسی از دوستان می دونه لطفا راهنمایی کنه ...
یک تعمیر کار حرفه ای تو مشهد به من معرفی کنید....
لطفا اگه خودتون امتحان کردید و راضی هستید...
چون برای خرید ایکس باکس هم از همینجا یه آقایی رو تو خیام پیدا کردم که وقتی رفتم پیشش تو مغازش واسه فروش نداشت و وقتی قیمت داد با گرون فروشای سعدی هیچ فرقی نمی کرد و تو خوده سعدی ارزونتر گیر اوردم
حالا بگذریم...
واسه اپگرید و بازی کردن بازی های جدید ایکسو بردم سعدی ولی تعمیر کار که فک کنم فامیلش قربانی هست گفت نمی شه کی کنسولتو پیدا کنم (البته به قوله خودش کِ یو) حالا می خوام ببرم پیش یک حرفه ای که بتونه مشکلشو حل کنه ولی کسی رو نمی شناسم
لطفا راهنمایی کنید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or