با سلام
من قوچان زندگی میکنم چون هیچ فروشگاهی اینجا بازی ایکس باکس نداره فقط مغازه وحید رو از مشهد میشناسم و از ایشون خرید میکنم من یک ایکس باکس دی ماه 460 هزار تومن خریدم و هر بازی رو هم 8 یا 9 هزار تومن پول میدم خواستم بدونم خوب میخرم یا نه؟با تشکر:دانیال![]()
با سلام
من قوچان زندگی میکنم چون هیچ فروشگاهی اینجا بازی ایکس باکس نداره فقط مغازه وحید رو از مشهد میشناسم و از ایشون خرید میکنم من یک ایکس باکس دی ماه 460 هزار تومن خریدم و هر بازی رو هم 8 یا 9 هزار تومن پول میدم خواستم بدونم خوب میخرم یا نه؟با تشکر:دانیال![]()

کمتر از جرم یک قاتل نیست !

!!!!!!!!!!!!!!!سلام عزيزان.
راستش من يه اليت پال لايتون گرفتم که همونجور که ميدونيد کپی خور نشده.!
حالا يکی دوتا بازی ارجينال ميخوام بگيرم که تا اون موقع بتونم يکجوری سر کنم . اگر انصاف دارين و لطف ميکنين هرکی ميتونه 2 تا بازی مثل فيفا که بشه چند بار بازی کرد و يک بازی اکشن بهم غرض بده ممنون ميشم. اگر خواستين کرايه هم ميدم ، يا اگر خواستين بفروشين اگر قيمت مناسب بود ميخرم.
ممنون ميشم خبرم کنيد.![]()
raying:من و پسر خالم داریم روی یک بازی کار می کنیم که اگه شما کمکمون کنید واقعا بازی خوبی از آب در میاد. حالا وقتی یکم از بازیمون ساخته شد دموی قابل بازی یک مرحله رو برای دانلود می گذاریم:shrewd:.در ضمن این بازی صدا گذاری هم شده(شکلک گویندش پسر خالمه):laughing: