تاپیک Xbox 360 داران مشهد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همه.میخوام یه چیز مهم بگم.
بچه ها بیان هماهنگ کنیم کسی چیزی از وحید نخره چون به نظر من کلاهبرداره.رفته بودم ازش بازی 360بخرم یه نوجوونم اومده بود ازش xbox بخره بعد که قیمت از وحید خواست گفت 550!!! فقط خود دستگاه مدل پریمیوم!!
بازه هاشم که دیگه خودتون بهتر میدونین.بچه ها با خرید از اون در واقع دارین اون کارشو تشویق میکنین و همینطور ادامه میده.اینقدر ازش از این کارا دیدم مثلا من بازی های umd دست دومو بش فروختم اونم الان داره به شما با قیمت نو میده!!
از ما گفتن

سلام بچه ها .
من امروز رفتم از وحيد اینارو گرفتم :
Play and charge kit cable for xbox360
HDMI to DVI cable
که باهم شد 45 تومان . يکی 21 و يکی 25 . راستش نميدونستم مورد اولی سيم داره و فکر کردم بيسيمه که آمدم خونه بازش کردم ديدم که بله سيم داره.
حالا پشيمونم . در ضمن کنسولم اليت و اینم سفيده که بهم اصلا نميان. حالا ميخوام يا اینو بفروشم يا با يک سياه بيسيم عوض کنم . کسی نظری چيزی نداره؟

سلام عزيزان.
راستش من يه اليت پال لايتون گرفتم که همونجور که ميدونيد کپی خور نشده.!
حالا يکی دوتا بازی ارجينال ميخوام بگيرم که تا اون موقع بتونم يکجوری سر کنم . اگر انصاف دارين و لطف ميکنين هرکی ميتونه 2 تا بازی مثل فيفا که بشه چند بار بازی کرد و يک بازی اکشن بهم غرض بده ممنون ميشم. اگر خواستين کرايه هم ميدم ، يا اگر خواستين بفروشين اگر قيمت مناسب بود ميخرم.
ممنون ميشم خبرم کنيد. :love:

با سلام
من قوچان زندگی میکنم چون هیچ فروشگاهی اینجا بازی ایکس باکس نداره فقط مغازه وحید رو از مشهد میشناسم و از ایشون خرید میکنم من یک ایکس باکس دی ماه 460 هزار تومن خریدم و هر بازی رو هم 8 یا 9 هزار تومن پول میدم خواستم بدونم خوب میخرم یا نه؟با تشکر:دانیال;)

با سلام
من قوچان زندگی میکنم چون هیچ فروشگاهی اینجا بازی ایکس باکس نداره فقط مغازه وحید رو از مشهد میشناسم و از ایشون خرید میکنم من یک ایکس باکس دی ماه 460 هزار تومن خریدم و هر بازی رو هم 8 یا 9 هزار تومن پول میدم خواستم بدونم خوب میخرم یا نه؟با تشکر:دانیال;)
الان ديگه همه از تهران بازيهاشون رو سفارش ميدن. تو بازارچه مهدی هست که بازيهای بسيار بسيار خوبی ميده با قاب و کاور ميده 5000 تومان
به گفته و نظر تمام مشهدی ها وحيد بی وجدان ترين فروشنده در مشهد هستش. الان بهترين و با کيفيت ترين بازی هارو ميتونی 5000 تومان بگيری

با سلام

:eek::eek::eek:
ببخشید ولی خوب نمی خری بلکه خوب بهت می فروشن.
کاری که وحید نعمتیان میکنه کمتر از جرم یک قاتل نیست !

کمتر از جرم یک قاتل نیست !
:eek::eek::eek::sick:
سلام عزيزان.
راستش من يه اليت پال لايتون گرفتم که همونجور که ميدونيد کپی خور نشده.!
حالا يکی دوتا بازی ارجينال ميخوام بگيرم که تا اون موقع بتونم يکجوری سر کنم . اگر انصاف دارين و لطف ميکنين هرکی ميتونه 2 تا بازی مثل فيفا که بشه چند بار بازی کرد و يک بازی اکشن بهم غرض بده ممنون ميشم. اگر خواستين کرايه هم ميدم ، يا اگر خواستين بفروشين اگر قيمت مناسب بود ميخرم.
ممنون ميشم خبرم کنيد. :love:
!!!!!!!!!!!!!!!

ببخشید شاید این جا جای این نباشه که این مطلب رو بنویسم:blushing: ولی کسی تو مشهد هست که model pack ها و چیز های مخصوص نرم افزار fps creator x9 رو داشته باشه.:praying:من و پسر خالم داریم روی یک بازی کار می کنیم که اگه شما کمکمون کنید واقعا بازی خوبی از آب در میاد. حالا وقتی یکم از بازیمون ساخته شد دموی قابل بازی یک مرحله رو برای دانلود می گذاریم:shrewd:.در ضمن این بازی صدا گذاری هم شده(شکلک گویندش پسر خالمه):laughing:

فقط نگین چرا تو قسمت نرم افزار fps creator ننوشتم چون اونجارو هیچوقت کسی نمی بینه.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or