تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
07112244671
و سایتشون www.javadshop.ir
اقا دانش شما مشکل e74 رو به خوبی میتونین تعمیر کنین؟
دستگه من هیچیش نبود بعد از 2ماه اومدم روشن کنم اینطور شده بود فکر کنم از خمیر سلیکنش باشه
چون دستگاه هیچیش نبود!!
یه بارم درست شد با 74 شد!

شماره ای هم که گذاشتین اشتباه بود

قبل از اینکه اینطوری بشود رنگ ها قاطی کرد بعد اینطوری شد ؟
بدترین ایراد همین است بیارش ردیفش میکنم
شماره هم ویرایش شد

موقعی باز درست شد یکسری خطهای افقی که تصویر رو به هم میزدند اومد. ریست کردم درست شد. 1روز کار کرد باز خراب شد
بیارم شیراز پیش جواد درستش میکنی
فکر کنم شما رو دیدم
هزینش رو بم پی ام کن با تخفیف :دی

آقا یه جا تو شیراز که بهترین قیمت رو برا آرکید جاسپر بگه رو معرفی کنید. بیشتر 270 هم پول نمیدم. آدرس رو دقیق بدید لطفا. من از کل شیراز یه ولیعصر رو بلدم!
از دانش عزیز هم ممنون به خاطر جوابش.

با سلام
من ps3 دارم ولی از اونجا که قیمت بازی هاش سرسام اوره میخوام یه 360 وردارم و ps3 رو بذارم واسه بازی های انحصاریش من هیچی از مدلای 360 نمیدونم میخواستم بدونم فرق مدلاش چیه و قیمتهاش چنده؟
ممنون.

ای خدا از دسته کاسب های شیراز، هیچ کدوم بازی هاشون (Stealth patch) نیست بعد فقط بلدن زیراب زنی اون یکی کنن از سیروس و جواد و ... گرفته تا اون جوجه هاش هیچ کدوم بازی هاشون Stealth patch نیست از یکی از فروشنده ها که بازی میده مغازه دار می پرسیم چرا بازیات اینجوره؟نظر میده میگه آخه واسه لایو فرقی نمی کنه.:mad:

ای خدا از دسته کاسب های شیراز، هیچ کدوم بازی هاشون (Stealth patch) نیست بعد فقط بلدن زیراب زنی اون یکی کنن از سیروس و جواد و ... گرفته تا اون جوجه هاش هیچ کدوم بازی هاشون Stealth patch نیست از یکی از فروشنده ها که بازی میده مغازه دار می پرسیم چرا بازیات اینجوره؟نظر میده میگه آخه واسه لایو فرقی نمی کنه.:mad:
فرزاد خان بذار ما راه بندازیم کارمونو برای تو یکی Stealth Patch میکنم شور نزن ;)

دوستانی که بازی stealth شده میخوان فقط با من تماس بگیرید D:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or