این... یعنی چی؟:cheesygriسلام .
در حال حاضر چه بازی های تو این شیراز ..... هست؟
بازی Midnight Club از 5شنبه آماده بود.هیچ مشکلی . راستی چرا این مید نایت کلاب نمی بیاد الان 2 روز هست که ریلیز شده برای ما افت داره بازی و از گیم اسپات دیر تر بازی کنیم اقا مجتبی بجنب راستی من تاپیک مجتبی رو گم کردم لطفا راهنماییم کنید.

آقا ما چاکر تموم برو بچ شیرازی هستیم.الان که با وجود آقا مجتبی از تهران هم جلو زدیم و همه بازیها دو روز زودتر از تهران تو شیراز گیر میاد.دیگه مشکل چیه؟

هیچ مشکلی . راستی چرا این مید نایت کلاب نمی بیاد الان 2 روز هست که ریلیز شده برای ما افت داره بازی و از گیم اسپات دیر تر بازی کنیم اقا مجتبی بجنب راستی من تاپیک مجتبی رو گم کردم لطفا راهنماییم کنید.
آقا ما هر چی تبلیغات بازیهای جدید رو که تو این تاپیک میزنیم مدیران محترم زحمت پاک کردنش رو میکشن.برای اطلاع از بازیهای جدید یا به وبلاگ سر بزنید.هیچ مشکلی . راستی چرا این مید نایت کلاب نمی بیاد الان 2 روز هست که ریلیز شده برای ما افت داره بازی و از گیم اسپات دیر تر بازی کنیم اقا مجتبی بجنب راستی من تاپیک مجتبی رو گم کردم لطفا راهنماییم کنید.

اقا مجتبی خیلی چاکریم چطوری من adslم تموم شده حالا باید با این اینترنت خفت بار اطلاعات بگیرم خیلی سخت شده با sms باهات در ارتباطم .الان ی sms میدمآقا ما هر چی تبلیغات بازیهای جدید رو که تو این تاپیک میزنیم مدیران محترم زحمت پاک کردنش رو میکشن.برای اطلاع از بازیهای جدید یا به وبلاگ سر بزنید.
یا یه سر به فروشگاه مجازی بزنید.![]()