تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هیچ مشکلی . راستی چرا این مید نایت کلاب نمی بیاد الان 2 روز هست که ریلیز شده برای ما افت داره بازی و از گیم اسپات دیر تر بازی کنیم اقا مجتبی بجنب راستی من تاپیک مجتبی رو گم کردم لطفا راهنماییم کنید.

هیچ مشکلی . راستی چرا این مید نایت کلاب نمی بیاد الان 2 روز هست که ریلیز شده برای ما افت داره بازی و از گیم اسپات دیر تر بازی کنیم اقا مجتبی بجنب راستی من تاپیک مجتبی رو گم کردم لطفا راهنماییم کنید.
بازی Midnight Club از 5شنبه آماده بود.:love:
الان که با وجود آقا مجتبی از تهران هم جلو زدیم و همه بازیها دو روز زودتر از تهران تو شیراز گیر میاد.دیگه مشکل چیه؟
آقا ما چاکر تموم برو بچ شیرازی هستیم.:love:

اگر انشاء الله دستگاه 3 چراغ شد با 3 بار ضمانت در خدمتیم

آقا ما هر چی تبلیغات بازیهای جدید رو که تو این تاپیک میزنیم مدیران محترم زحمت پاک کردنش رو میکشن.برای اطلاع از بازیهای جدید یا به وبلاگ سر بزنید.
یا یه سر به فروشگاه مجازی بزنید. ;)

آقا ما هر چی تبلیغات بازیهای جدید رو که تو این تاپیک میزنیم مدیران محترم زحمت پاک کردنش رو میکشن.برای اطلاع از بازیهای جدید یا به وبلاگ سر بزنید.
یا یه سر به فروشگاه مجازی بزنید. ;)
اقا مجتبی خیلی چاکریم چطوری من adslم تموم شده حالا باید با این اینترنت خفت بار اطلاعات بگیرم خیلی سخت شده با sms باهات در ارتباطم .الان ی sms میدم

سلام
من همین امروز رفتم مغازه سیروس. 360 perimium که تاریخ تولیدش هم 21/8/2007 بود رو میداد 510000 تومن. به نظر شما چیکار کنم بگیرم یا نه؟
بعدش رفتم ارشیا که یارو خیلی شوت بود. ازش میپرسم درایوش چییه میگه falcone :eek:
جواد هم که میگفت فقط elite بگیر چون فقط elite سه چراغ نمیشه. elite رو میگفت 700 تومان:eek:
ایران سگا هم میگفت permium با هارد 60 وmotherboard jasper رو میداد 560 تومان. حالا من چیکار کنم؟
یه سوال هم داشتم میخواستم ببیم میشه یه xbox ساخت 8/2007 باشه و بردش jasper باشه؟ و اگه بردش jasper بود اونوقت درایوش حتما light on هستش؟ ;)

آخرین ویرایش:
به آخر شماره سریال نگاه کن خودت میفهمی

60 گیگا بایت آخرین تاریخ ساخت رو داره توی شیراز همشونو خودم کپی کردم میدونم چی به چی است

لایتون با هیتاچی عوض شده

به نظره من از همون سیروس بگیری بهتره;)
در کل این 360 هایی که درایوش عوض شده خیلی قابل اطمینان نیست و ممکن دیسک رو نخونه!
آخه میدونی که جنس دسته دو چیه مخصوصا اگر الکتریکی باشه!:-"
من چندتا از دوستام که از درایو دسته 2 استفاده میکردن به همین مشکل دچار شدن
درباره ی حرف های جواد که گفته elite 3 چراغ نمیده :
باید بگم که چرت گفته 3 چراغ دادن هیچ ربطی به مدل دستگاه ربط نداره و به mother board اون بستگی داره
در کل falcon هم 3 چراغ میده ولی نسبت به دیگر نوع های MB کمتر !
واسه اینکه حرف من رو باور کنی یک زنگ به NEXT GEN بزن. اونا بهتر از من واست توضیح میدن!
با تشکر
عرفان:cool:

این آقا درست می گویند

ولی فکر نکنم سیروس mb درست و حسابی داشته باشه

میتوانید تا آمدن جاسپر صبر کنید

http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=669380

البته مشکل دسته دو با داشتن لنز نو hd-63 که من دارم حل میشه

فعلا تمام 360 ها تا حالا 3 چراغ شده اند که ما با ضمانت حلشون کردیم

انشاءالله هر چی گرفتی برات خوب باشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟