نه نميشه اين كارو كرد ولي ماكروسافت داره يه سري XBOX 360 توليد ميكنه كه ميشه روي Hard دستگاه بازي رو ريخت و بازي رو اجرا كرد (البته براي اجرا بازي به بازي Orginal نياز داري)سلام به همگی
کسی میدونه می شه بازی های xb360 رو بزنی روی هارد یا نه ؟؟؟
من بازي Call of duty 4,Army of two,Bourne,Ninja Gaiden2رو پيشنهاد ميكنم.اگه اين بازيها رو بازي نكردي بهترين عناويني كه ميتوني بازي كني هميناست.راستی دو تا سوال دیگه هم دارم :smile:
1.می خواستم ببینم از headphone در حالت عادی بازی (غیر از حالت xblive ) نمی شه استفاده کرد ؟ من که هر چقد زور زدم نشد!!
2.من بازی های زیر رو تموم کردم می خوام برم بازی بگیرم چه بازی هایی بهم پیشنهاد می کنید؟
devil may cry 4 , assassins ,bad company ,gta iv ,
civilization revolution رو هم گرفتم ولی چون ورژنای قبلیشو بازی نکردم دقیقا نمی فهمم چی به چی هست !! :confused: راستش حوصله هم ندارم بشینم یادش بگیرم!!!
gears of war رو هم حدودا min 5 بازی کردم خوشم نیومد!
سلام به همگی
کسی میدونه می شه بازی های xb360 رو بزنی روی هارد یا نه ؟؟؟
نه نميشه اين كارو كرد ولي ماكروسافت داره يه سري XBOX 360 توليد ميكنه كه ميشه روي Hard دستگاه بازي رو ريخت و بازي رو اجرا كرد (البته براي اجرا بازي به بازي Orginal نياز داري)
دانش خیلی ادعا داریا یه مغازه فکسنی داری ادعای همه چی داری آدم حسابی این همه سنتر پخش کنسول تو شیراز داریم تو ادعای اولی میکنی بی خیال
دانش خیلی ادعا داریا یه مغازه فکسنی داری ادعای همه چی داری آدم حسابی این همه سنتر پخش کنسول تو شیراز داریم تو ادعای اولی میکنی بی خیال
سلام آقا دانش من میخوام 360 را هم 9V کنم هم لنز را تنظیم کنم البته نه تنظیم حرفی چندتا سیدی دارم که بدون هیچ خطی روش الکی سروصدا میکنه و هی وسط بازی فریز میکنه اگر اونها را تونست بدون گیر کردن اجرا کنه قبول دارم تعمیر شده قیمت هر کدوم را جدا بگو بعد آدرس دقیق مغزت یعنی کجا طبقه چند سمت چپ و راست را بگو من بچه اینجا نیستم خیابوناش را خوب بلد نیستم تازه 3 سال هست اومدم شیراز
این منظورت به من بود؟درضمن 2 دستگاه آرکید رو بیار update فقط 5000 +volt fans 12