تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دانش خیلی ادعا داریا یه مغازه فکسنی داری ادعای همه چی داری آدم حسابی این همه سنتر پخش کنسول تو شیراز داریم تو ادعای اولی میکنی بی خیال

راستی دو تا سوال دیگه هم دارم :smile:
1.می خواستم ببینم از headphone در حالت عادی بازی (غیر از حالت xblive ) نمی شه استفاده کرد ؟ من که هر چقد زور زدم نشد!!:(
2.من بازی های زیر رو تموم کردم می خوام برم بازی بگیرم چه بازی هایی بهم پیشنهاد می کنید؟
devil may cry 4 , assassins ,bad company ,gta iv ,
civilization revolution رو هم گرفتم ولی چون ورژنای قبلیشو بازی نکردم دقیقا نمی فهمم چی به چی هست !! :confused: راستش حوصله هم ندارم بشینم یادش بگیرم!!!
gears of war رو هم حدودا min 5 بازی کردم خوشم نیومد!

سلام به همگی
کسی میدونه می شه بازی های xb360 رو بزنی روی هارد یا نه ؟؟؟
نه نميشه اين كارو كرد ولي ماكروسافت داره يه سري XBOX 360 توليد ميكنه كه ميشه روي Hard دستگاه بازي رو ريخت و بازي رو اجرا كرد (البته براي اجرا بازي به بازي Orginal نياز داري:()

راستی دو تا سوال دیگه هم دارم :smile:
1.می خواستم ببینم از headphone در حالت عادی بازی (غیر از حالت xblive ) نمی شه استفاده کرد ؟ من که هر چقد زور زدم نشد!!:(
2.من بازی های زیر رو تموم کردم می خوام برم بازی بگیرم چه بازی هایی بهم پیشنهاد می کنید؟
devil may cry 4 , assassins ,bad company ,gta iv ,
civilization revolution رو هم گرفتم ولی چون ورژنای قبلیشو بازی نکردم دقیقا نمی فهمم چی به چی هست !! :confused: راستش حوصله هم ندارم بشینم یادش بگیرم!!!
gears of war رو هم حدودا min 5 بازی کردم خوشم نیومد!
من بازي Call of duty 4,Army of two,Bourne,Ninja Gaiden2رو پيشنهاد ميكنم.اگه اين بازيها رو بازي نكردي بهترين عناويني كه ميتوني بازي كني هميناست.;)

سلام به همگی
کسی میدونه می شه بازی های xb360 رو بزنی روی هارد یا نه ؟؟؟

نه نميشه اين كارو كرد ولي ماكروسافت داره يه سري XBOX 360 توليد ميكنه كه ميشه روي Hard دستگاه بازي رو ريخت و بازي رو اجرا كرد (البته براي اجرا بازي به بازي Orginal نياز داري)

فعلا نه ولی بزودی چرا میشه!
آقا مجتبی هم مثل اینکه قضیه رو اشتباه گرفتن! یه توضیح مختصر می دم.

قراره که پاییز امسال ( احتمالا November ) مثل هر سال ، یک آپدیت برای X360 بیاد! در این آپدیت جدید قابلیت کپی بازی ها در هارد هم وجود داره! ربطی هم نداره که کنسول شما در چه تاریخی ساخته شده!
عرضه کنسول های جدید با هارد 60GB هم 90% بخاطر همین قضیه است! نه اینکه کنسول های جدید این قابلیت رو دارن ولی بقیشون نه...

کی بود dead Rising Pal می خواست من دارمش
headphone فقط واسه live به خودت سختی نده که کاره دیگه انجام نمیده ولی اگه مثل من توی خونتون 2 تا xbox باشه می تونی باهم بازی کنید و از این هم استفاده کنی
دانش جان آقا یکم زیاد نمی گیری واسه IX1.4 ؟20 تومن خیلی خودم دستگامو باز کنم ریسک کنم بهتره

آقا بازی جدید چی توی بازار شیراز هست لیست بزارید اون قضیه هارد هم اطلاعات غلط نزارید نمیدونید rainbow جان کاملا درست میگن یکی دو ماه دیگر میاد اون آپدیت که اصلا کلا ظاهر داشبودرش هم تغییر میکنه اینجا جاش نیست دوستان یکم زحمت بدن به دستاشون بگردن توی سایت را ;)

دو عنوان جديد بازيهاي 360:

Tales of vesperia Region:NTSC.J,NTSC.US

24wrnk2.jpg

Mercenaries 2: World in Flames Region:NTSC.J,NTSC.US

932882_75359_front.jpg

بازيها بر روي DVD Verbatim فقط 5000 تومان (با چاپ و قاب و كاور)
بازيها بر روي DVD معمولي فقط 4000 تومان (با چاپ و قاب و كاور)
;)

دانش خیلی ادعا داریا یه مغازه فکسنی داری ادعای همه چی داری آدم حسابی این همه سنتر پخش کنسول تو شیراز داریم تو ادعای اولی میکنی بی خیال

اولا من هیچگونه ادعایی ندارم من پخش کننده کنسول در شیراز نیستم فقط تعمیرات انجام میدهم ولی تنها کسی که در شیراز xbox and xbox360 تعمیر میکنه من هستم

خبر کپی کردن game در این سایت است http://www.xbox360fanboy.com/2008/08/09/video-fall-update-game-installation-process/

زیاد به خودتان خستگی ندهید اگر شد اولین نفر من هستم که میفهمم

درضمن 2 دستگاه آرکید رو بیار update فقط 5000 +volt fans 12

سلام آقا دانش من میخوام 360 را هم 9V کنم هم لنز را تنظیم کنم البته نه تنظیم حرفی چندتا سیدی دارم که بدون هیچ خطی روش الکی سروصدا میکنه و هی وسط بازی فریز میکنه اگر اونها را تونست بدون گیر کردن اجرا کنه قبول دارم تعمیر شده قیمت هر کدوم را جدا بگو بعد آدرس دقیق مغزت یعنی کجا طبقه چند سمت چپ و راست را بگو من بچه اینجا نیستم خیابوناش را خوب بلد نیستم تازه 3 سال هست اومدم شیراز

سلام آقا دانش من میخوام 360 را هم 9V کنم هم لنز را تنظیم کنم البته نه تنظیم حرفی چندتا سیدی دارم که بدون هیچ خطی روش الکی سروصدا میکنه و هی وسط بازی فریز میکنه اگر اونها را تونست بدون گیر کردن اجرا کنه قبول دارم تعمیر شده قیمت هر کدوم را جدا بگو بعد آدرس دقیق مغزت یعنی کجا طبقه چند سمت چپ و راست را بگو من بچه اینجا نیستم خیابوناش را خوب بلد نیستم تازه 3 سال هست اومدم شیراز

معمولا 9 ولت دور فن را پایین میاره و لنز رو هم تنظیم نمیکنیم بلکه سرویس می کنیم. اکر Drive شما Hitachi-LG باشه خیلی بهتر است . 2 نوع فریز کردن داریم یکی مربوط به Drive و دیگری مربوط به خود دستگاه هست و اگر دکمه Eject رو فشار بدهید و از حالت فریز بیرون اومد و به MS Dadhbord رفت یعنی اشکال از Drive است .
ولی اگر به همان حالت فریز باقی ماند مشکل از 3 چراغ قرمز یا تک چراغ قرمز شدن دستگاه است. اول باید دستگاه رو ببینم بعد قیمت میدهم.
آدرس:شــــــــــــیراز-خیابان داریـــــــــــوش-بــیـن پاســـــــــــــــاژ دشتــــــــــی و صوت و تصویــــر-پاســــــاژ پردیــــــــس-طبقـــــــــه دوم-انتهــــــــــــــای راهـــــــــــــرو سمـــــــــــت راســــــــت- روبـــروی مرکز خدمات کامپیــوتری تاپ سیستـــــــــــــم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or