تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فروش xbox360 Arcade دو ماه کار کرده
مموری هنوز باز نشده
دسته استفاده فقط 1ساعت کار کرده باطریش هنوز روشه (چون از دسته قدیمی داشتم)
دلیل فروش:
خرید دستگاه elit
به بیشترین قمیت پیشنهادی فروخته میشه

2 نوع فریز کردن داریم یکی مربوط به Drive و دیگری مربوط به خود دستگاه هست و اگر دکمه Eject رو فشار بدهید و از حالت فریز بیرون اومد و به MS Dadhbord رفت یعنی اشکال از Drive است .

در مواقعی هم مربوط به کانکشن ( XBox LIVE ) که اون موقع ، با Eject کردن درابو مشکل حل میشه ، ولی درایو مشکلی نداره.

نه میدونی آقا دانش فریز شدن تصویرم چه طوری هست مثلا یک بازی که که به سیستم کامپیوتر نمیخوره بازی کردی اینم همین طور هی هر از مدتی یک ثانیه گیر میکرد خودش ول میکرد که فکر میکنم از لنز باشه درایو هم سامسونگ هست

نه میدونی آقا دانش فریز شدن تصویرم چه طوری هست مثلا یک بازی که که به سیستم کامپیوتر نمیخوره بازی کردی اینم همین طور هی هر از مدتی یک ثانیه گیر میکرد خودش ول میکرد که فکر میکنم از لنز باشه درایو هم سامسونگ هست

آره بیارش تا سرویسش کنم

توی بازی halo3 چه جوری هست

سلام من نمی دونم چی بخرم برای بار اولمه میخواهم

نمیدونم PS3 بخرم یا XBOX 360 ؟ کدومش از نظر کیفیت بهتره ؟

حالا اگر بخواهم XBOX 360 بگیرم دوستان میگند کدام مدلشو بگیرم و این سه چراغ قرمز جریانش چیه اگر سه تاش روشن بشه باید چی کار کنم و چطوری میشه روشن نشه ایا آخرین مدل ایکس باکس 360 توی شیراز منظورم XBox 360 Elite گیر میات ؟؟ و این مدل خوبه؟

در ضمن این جریان کپی خور چیه یعنی اصل نیست ؟

از کجا بفهم اصله دستگاه ؟

سلام من نمی دونم چی بخرم برای بار اولمه میخواهم

نمیدونم PS3 بخرم یا XBOX 360 ؟ کدومش از نظر کیفیت بهتره ؟

حالا اگر بخواهم XBOX 360 بگیرم دوستان میگند کدام مدلشو بگیرم و این سه چراغ قرمز جریانش چیه اگر سه تاش روشن بشه باید چی کار کنم و چطوری میشه روشن نشه ایا آخرین مدل ایکس باکس 360 توی شیراز منظورم XBox 360 Elite گیر میات ؟؟ و این مدل خوبه؟

در ضمن این جریان کپی خور چیه یعنی اصل نیست ؟

از کجا بفهم اصله دستگاه ؟
اگه می خوای 360 بگیری یا elit بگیر یا arcade
اگه خواستی من هر دوشو دارم (در ضمن دستگاه خودم هم هست 2ماه کار کرده arcade می خوام فروشم اگه خواستی شمارم توی پیغام خصوصیت هست)

بازيهاي جديد 360:
viva pinata trouble in paradise :Region: FREE
2615.jpg

FaceBreakers:Region:NTSC.J,NTSC.U,PAL

51QkaFgCZbL._SL500_AA280_.jpg

شماره تماس جهت سفارش:09173099137

بازيهاي جديد 360:
viva pinata trouble in paradise :Region: FREE
2615.jpg

FaceBreakers:Region:NTSC.J,NTSC.U,PAL

51QkaFgCZbL._SL500_AA280_.jpg

شماره تماس جهت سفارش:09173099137
سلام آقا مجتبی میشه روی dvd دیگه تبلیغ نزنی خیلی زایع میشه روی خود باکس شات از داخل مثل سیروس بزن روی خود dvd آدم احساس بدی بهش دست میده :sick:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or