تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا مجتبی این فروشگاه هومان در چه حاله؟همونی که توی صدف هست.در ضمن برای استفاده از کابل hdmi to dvi باید ادم یدونه کابل hdmi av بگیره برای صدا نمیدونی کجا گیر میاد؟در ضمن بازیهاتون رو با چه سرعتی میزنین؟چاپ و قاب دارن؟
فروشگاه هومان که خیلی وقته دیگه باهاش کار نمی کنم اطلاعی ندارم ولی کار اصلیش فروش کنسول نیست.
بازیها با سرعت 2 رایت میشه و چاپ(هم روی DVDوهم روی جلد) و قاب هم داره.

آخرین عناوین بازی

آخرین بازیها:
Civilization Revolution FREE Region
sid_meiers_civilization_revolution_frontcover_small_UypWDvY3ArE3MJn.jpg

Unreal Tournament 3 FREE region
unreal360.jpg

www.ShirazXbox360.blogfa.com

تو شيراز فعلاً بهتر از سيروس و جواد براي خريد لوازم جانبي پيدا نميشه.هر دوتاشونم بازي رو يه قيمت ميدن ولي كيفيتاش فرق ميكنه.
(البته نا گفته نمونه كه اگه كيفيت خوب ميخواين بهتره از مجتبي Verbatim بگيريد من كه خيلي با verbatim حال كردم.)

آخرین ویرایش:
سلام خوب منو هم به 360 داراتون اضافه کنید من از لارستان هستم میدونید که کجاست:blushing:
بعدشم میخاستم بدونم این عینک هست میزینن به چشم اسمشو نمیدونم میخوره به 360 میخوره تصویر از تو عینکه گیر هم میاد تو شیراز؟ بعدشم قیمتش چنده؟ ممنون میشم یکی جواب منو بده:love::love:

دوستان این سیروس و جواد هم که پال هاشون ته کشیده دیروز رفتم مغازشون پال خیلی کم داشتن مجبور شدم یورو 2008 بردارم گفتن فردا بیا جدید میاریم سیروس که گفت دیسک هاش ژاپنیه و خیلی خوبه جواد هم که گفت دیسک هاش خوبه

تو شيراز فعلاً بهتر از سيروس و جواد براي خريد لوازم جانبي پيدا نميشه.هر دوتاشونم بازي رو يه قيمت ميدن ولي كيفيتاش فرق ميكنه.
(البته نا گفته نمونه كه اگه كيفيت خوب ميخواين بهتره از مجتبي Verbatim بگيريد من كه خيلي با verbatim حال كردم.)

مغازه اقا مجتبی کجاست /شماره تلفنی نداره؟

دوستان این سیروس و جواد هم که پال هاشون ته کشیده دیروز رفتم مغازشون پال خیلی کم داشتن مجبور شدم یورو 2008 بردارم گفتن فردا بیا جدید میاریم سیروس که گفت دیسک هاش ژاپنیه و خیلی خوبه جواد هم که گفت دیسک هاش خوبه
منظور از ژاپن چیه؟امید وارم سیروس حرفه خندار نگفته باشه
اسمه خنده آوردم یه چیزه جالب بگم (چند ماه پیش جواد گفت خوده شرکت Sony دیگه PSP کپی خور می کنه و می فروشه)
مغازه اقا مجتبی کجاست /شماره تلفنی نداره؟
مغازه نداره ولی شمارش 09173099137

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or