تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میتونم منظورت رو از تکرار پست من بپرسم؟اینجوری میخواین پست هاتون رو زیاد کنین؟یا میخواین منو مسخره کنین؟اگه جواب نمیدونین چرا همچین حرکتی میکنین؟

نه-اگر به یک صفحه قبل مراجعه کنی خودم هم این سوال کرده بودم ولی کسی جواب من را هم نداده بود :blushing::blushing::blushing::blushing:-

بله ورباتیم 5500 برای ما خیلی میصرفه هم دستگاه خراب نمیشه هم قیمت مناسب هست ولی برای این جناب قشنگ که فکر میکنه زرنگ هست نمیصرفه میدونید چرا چون اگر ورباتیم بیاره نمیتونه سودی را که روی این دیسکهای مسخره که شرط میبندم بیشتر از دونه ای 1500 تومن نمیخره ببره پس نخرید ازشون از تهران بخرید فعلا تا یکم پول که کم شد میفهمه این جور کارا از دور افتاده ملت خر نیستن

بله ورباتیم 5500 برای ما خیلی میصرفه هم دستگاه خراب نمیشه هم قیمت مناسب هست ولی برای این جناب قشنگ که فکر میکنه زرنگ هست نمیصرفه میدونید چرا چون اگر ورباتیم بیاره نمیتونه سودی را که روی این دیسکهای مسخره که شرط میبندم بیشتر از دونه ای 1500 تومن نمیخره ببره پس نخرید ازشون از تهران بخرید فعلا تا یکم پول که کم شد میفهمه این جور کارا از دور افتاده ملت خر نیستن
شما با همه دعوا داری.چرا یه کم دندون رو جیگرت نمی زاری.............
اینقدر زود قضاوت نکن.ما که نیومدیم اینجا دعوا کنم.

DVD Verbatim Printable آماده است.

همونطور که به بچه ها قول داده بودیم DVD Verbatim رو برای کسایی که مشتاق Verbatim هستن آماده کردیم..........;)
در ضمن بازی BATTLEFIELD:BAD Company هم Region Jو Region UCش آماده است.
12722.jpg

دوستانی که مایل به خرید بازی هستندبرای سفارش با شماره 09173099137 تماس بگیرند.;)
قیمت بازیها روی DVD ورباتیم 5500 و روی DVD معمولی 4500.

آخرین ویرایش:
همونطور که به بچه ها قول داده بودیم DVD Verbatim رو برای کسایی که مشتاق Verbatim هستن آماده کردیم..........;)
در ضمن بازی BATTLEFIELD:BAD Company هم Region Jو Region UCش آماده است.
12722.jpg

دوستانی که مایل به خرید بازی هستندبرای سفارش با شماره 09173099137 تماس بگیرند.;)
قیمت بازیها روی DVD ورباتیم 5500 و روی DVD معمولی 4500.
سلام مجتبی جان میشه ادرستونو بدید.؟
سفارش چند روزه دستمون میرسونی؟خدایش سیروس امروز بازی ها تو تهران می یومد فرداش ما بازی میکردم.

سلام مجتبی جان میشه ادرستونو بدید.؟
سفارش چند روزه دستمون میرسونی؟خدایش سیروس امروز بازی ها تو تهران می یومد فرداش ما بازی میکردم.
صبح سفارش بدی بعد از ظهر دستته (فوقش 1روزه).
تماس بگیر تا آدرسو بهت بدم.09173099137

اقا مجتبی این فروشگاه هومان در چه حاله؟همونی که توی صدف هست.در ضمن برای استفاده از کابل hdmi to dvi باید ادم یدونه کابل hdmi av بگیره برای صدا نمیدونی کجا گیر میاد؟در ضمن بازیهاتون رو با چه سرعتی میزنین؟چاپ و قاب دارن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or