.:Mojtaba:.
کاربر سایت
جواد از من Region UC كم ميگيره چون مشتريش رو نداره.ولي اگه بازي Region UC خواستي يه زنگ به خودم بزن تا بهت بدم.09173099137جواد بازی UC داره روی چه دیسکی میزنه؟
همون موقع تحویل میده یا...؟!
جواد از من Region UC كم ميگيره چون مشتريش رو نداره.ولي اگه بازي Region UC خواستي يه زنگ به خودم بزن تا بهت بدم.09173099137جواد بازی UC داره روی چه دیسکی میزنه؟
همون موقع تحویل میده یا...؟!
ديگه كسي دنبال كيفيت خيلي بالا نيست كمتر كسي دنبال Verbatim.......آقا مجتبی برات مقدور نیست ورباتیم بزنی برام تا من به طور مستقیم بهت سفارش بدم برام بفرستی
من تازگي دارم رو region U,PAL كار ميكنم به خاطر همين اطلاع زيادي ندارم.....میگم اقا مجتبی تنوع بازیهای یو سی چجوریه؟خوبه؟من بیشتر طرفدار ادونچر و ماشینی و فوتبال هستم نظرت در باره ی این ریجن چیه؟
هيچ كدوم سرعت رايت 2.4 و DVD جديد هم DVDپرتو هست كيفيتشم عاليه.........یعنی چی کسی دونبال کیفیت بازی نیست این دیسک هایی که میزنی شما یا سرعت رایتش بالاست یا کیفیت دیسکش پایین
هيچ كدوم سرعت رايت 2.4 و DVD جديد هم DVDپرتو هست كيفيتشم عاليه.........
فقط چيزي كه هست Verbatim اسم در كرده به خاطر همين قيمتش رو بردن بالا..............
بهتره خون خودتو کثیف نکنی.آقا مجتبی پس اگر خواستی یک سر بیا خونه ما ببین 360 من را به چه گندی کشیده این دیسک ها همش صدای شکستن میاد بعد همون جا برات یک دونه ورباتیم میزارم ببین صداش اگر در اومد با من
الکی نمیخواهد زرنگ بازی در بیاری اینجا یک فروم هست که کسی فکر کنه میتونه زرنگ بازی میتونه در بیاره سریع باید کاسه کوزش را جمع کنه پارگام به همین سرنوشت دچار شد ......./
آدمی که هنوز نمیدونه ورباتیم چی هست نمیاد بگه اسم در کرده
آقا مجتبی پس اگر خواستی یک سر بیا خونه ما ببین 360 من را به چه گندی کشیده این دیسک ها همش صدای شکستن میاد بعد همون جا برات یک دونه ورباتیم میزارم ببین صداش اگر در اومد با من
الکی نمیخواهد زرنگ بازی در بیاری اینجا یک فروم هست که کسی فکر کنه میتونه زرنگ بازی میتونه در بیاره سریع باید کاسه کوزش را جمع کنه پارگام به همین سرنوشت دچار شد ......./
آدمی که هنوز نمیدونه ورباتیم چی هست نمیاد بگه اسم در کرده
اگه تک بخوای با گارانتی 2500.اقا مجتبی شما دیسک خام ( MAX-TEX) رو چند میدی؟
پکهای 5 تائی و 10 تائی منظورم هست!