تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
راستی کسی می دونه باتر ی بره گیم پد از کجا گیر بیارم ؟! و چه مارکی ؟! چون شنیدم گیم پد 360 همه rechargeable هارو ساپورت نمی کنه...

چند نوع کیت مختلف شارژ برای کنترلر 360 از طرف خود مایکوسافت عرضه شده! البته یک نوعشون که بخاطر این که اجازه شارژ رو هنگام بازی به شما نمیده زیاد وارد نمیشه ( البته باطری 15 ساعته شارژ می کنه ) یک وع دیگش هم هم می تونی شارژ کنی و هم بازی کنی ، هست که قیمتی حول و حوش 20 - 25 تومن داره.
در ضمن کنترلر 360 باتری های Rechargable رو هم پشتیبانی می کنه...یعنی نه اینکه رسما پشتیابنی کنه ، چون رو خودش نوشته فقط آلکالاین ، ولی خوب ما استفاده می کنیم و جواب هم میده...

چند نوع کیت مختلف شارژ برای کنترلر 360 از طرف خود مایکوسافت عرضه شده! البته یک نوعشون که بخاطر این که اجازه شارژ رو هنگام بازی به شما نمیده زیاد وارد نمیشه ( البته باطری 15 ساعته شارژ می کنه ) یک وع دیگش هم هم می تونی شارژ کنی و هم بازی کنی ، هست که قیمتی حول و حوش 20 - 25 تومن داره.
در ضمن کنترلر 360 باتری های Rechargable رو هم پشتیبانی می کنه...یعنی نه اینکه رسما پشتیابنی کنه ، چون رو خودش نوشته فقط آلکالاین ، ولی خوب ما استفاده می کنیم و جواب هم میده...
اخه جالبه من دیروز پارگام بودم پرسیدم می تونم باتری های نیکل کادمیوم استفاده کنم ؟! گفت نه گیم پد رو خراب میکنه!!! فقط هم یه نوع شارژر داشت که میداد 50 تومن :O

قبلا هم گفتم که این بحث را نکنیم که کی بهتره ولی اینبار برای بار آخر مینویسم
از هرجای شیراز خواستید بخرید به جز پارگام توضیح هم نداره تمام

ای که هر چی فحش عالمه نثار پارگام.حالا میفهمم که چرا این همه پشت سرش حرفه نامرد 360 رو به من داد 520 هزار تومن ما هم دلمون خوش که جنس خوب خریدیم حالا دو روز که لنزش مشکل پیدا کرده زنگ زدم بهش که کنسول رو ببرم درست کنه میگه کسی برنامه براتون زده گفتم آره میگه چون باز شده دیگه ما قبول نمیکنیم(به قرآن اونی که برنامه زد اصلا کنسول رو باز نکرده شاید به من دروغ گفته برنامه زده ولی کنسول باز نشده)منم بهش بدو بیراه گفتم و گفتم فقط بلدید جنس گرون به مردم بندازید.من 1 ماهه برنامه زدم نمیدونم چه ربطی به لنز داره .شرمنده اینقدر تند رفتم در هر صورت الان من دستگاه رو کجا باید ببرم؟الان سیروس لنز عوض میکنه؟آخه میگن تعمیر کارش نیستش البته نکست جن هم میشه ولی تهرون حال ندارم بفرستم.

بازيهاي x360 براي فروش

سلام من بازيهاي

lost planet
the darkness
medal of honor airborne
dirt
gaer of ware
bio shock

دارم براي فروش هر كس ميخاد البته من تو شيراز هستم اين شماره منه زنگ بزنه
تا يه جا قرار بزارم بهش بدم 8348543

موفق باشيد.

salam

از هر جا هم که خریدی بهش بگو باید به طور رایگان آخرین فریمور را بریزه برات نه مثل سیروس که من بهش میگم برام بریز زنگ میزنه به کسی که اینکار ها را براش میکنه (محمد) اونم زود میاد میگه 25 تومن یکی نیست داش ممد مگر سر گردنست 25 تومن حالا اگر توی این سایت نمیومدم نمیدونستم رفته بودم 25 تومن داده بودم
نه بابا من عید خریدم هنوز اطلاعاتش اینقدر نبود هرچی بهش گفتم زنگ زد محمد اونم گفت باید یک سری کار روش بکنم انگار میخواد چیکار کنه میخواد فریمور را عوض کنه دیگه من خودم نمیکنم چون حوصله این جور کار ها را ندارم من فوقش برای اون کار4 تومن بدم اگر چیزی بود که آموزشش نبود میگفتی طرف زحمت کشیده خودش روش ابداع کرده خوب اونم همین آموزش ها را خونده فقط جرات ریسک کرده همچنین چون زیاد psp را کپی کرده بوده دیگه با این کار ها وارد بود

salam kheili zoram omad ke javabet nadam.jenabe godfather bande shoma ro nemishnasam ama kheili dost daram biay maghaze beshinim ba ham harf bezanim.
avalan jaei sare gardane nist Rainbow midone age kesi x360esho az maghaze ma begire har FW ke dost dare majani barash mizarim hamin karo baray PSP va PS3 ham mikonim in yek.sanian kesi ham chizi ebda nakarde shoma ham mitoni risk koni anjam bedi dar zemn man fekr mikonam agha sirous be andazeye kafi to consol savad dare

az hameye dostan mazerat mikham ke fingilish type kardam

ببین عزیز من زورم گرفت یعنی چی مگر غیر اینی هست که من گفتم فقط توی اینجور جاها زود میایید دوتا خالی میندین که مفتی این کار را میکنیم حالا من نمیدونم که سیروس پول میخواسته یا شما فقط این را میدونم من همون موقع که میخواستم 360 را بخرم به سیروس گفتم من تخفیف نمیخوام فقط یک کاری کن که بازی های xbox یک را بخونه که زنگ زد به شما و شما گفتی 25 تومن میگیرم حتی ازت پرسید که این دستگاه روش این فریمور ریخته شده گفتی نه این قدیمی هست من دستگام را اول عید خریدم اون موقع بیشتر از 2 ماه بود که بازی های xbox به سامسونگ ها میخورد پس شما چرا فریمور را قدیمی ریختی خوب معلومه میخواستی یک بار دیگه پول بدیم آپدیت کنیش در حالی که فکر اینجاش را نکردی که یک نفر میفهمه که شما چیکار میکنی و فقط آپدیت هست نه مثل یک بدبختی که اومده بود سروس مگفت 3 ساعت روی دستگاه کار میشه از طرف هم از قول شما جولوی خودم 25 تومن گرفت پس این یعنی چی که میگید ما مفتی میریزم باشه اگر اینطور هست من کنسولم را میارم هر وقت فریم ور جدید اومد عوض کنید تازه من همون موقع خرید هرچی به سیروش گفتم بکاپ فریمور اصلیش را بده اصلا نمیدونست چی هست

اولآ که اون موقع ما FW اورجینال درایو ها رو نداشتیم و برای اپدیت با hexٍE و یه FW اورجینال دیگه کار می کردم اگه اون موقع سیروس یا من اینو گفتیم به خاطر این بوده.در ضمن اگه وسط پر شدن Bank ها درایو بریک می شد اون موقع ما باید پول درایو رو میدادیم (تازه اگر Drive Key رو داشته باشم) به هر حال شاید اگه منم مثل پارگام بهت می گفتم 60 تومن هزینش هست 40 هم میدادی. دوما می تونی از Rainbow سوال کنی که آیا ما از مشتری می پرسیم که مثلا Iextreme می خواد یا یه FW دیگه

بابا پارگام را ول کن من دارم در رابطه با سیروس که در حال حاظر درست ترین فروشندس حرف میزنم ببین شما هرچی هم که الان میکنی به من ربطی نداره من دارم میگم موقعی که من میخواستم بخرم این بود خداییش ماه رمضونی فکر کردی اصلا ارزش داره من دروغ بگم آقا جون من قبول دارم از شیراز میخرید از سیروس بخرید ولی حرفهایی که گفتم را بهش بگید چون همینجوری برای هر مشتری یک چیز میپرونه بستگی به قیافه طرف داره من نمیگم سیروس بده میگم من هر کاریش کردم این کار ها را همه را میخواست با پول بکنه بعدش 40 تومن چیه وظیفه فروشندس وقتی میگه کپی خور یعنی باید اینجوری باشه مثلا شما
ps2 را بدون کپی میفروشید سر هم میگید اینقدر چون 99 درصد کپی میخوان حالا چه عیبی داشت که همون چیزی که من میخواستم روش باشه جهنم من خودم میکنم فقط میخوام بگم من خیلی از شما خرید میکردم و سیدی هم خیلی میخریدم ولی دیگه اینکار را نمیکنم این جور رفتار باعث از دست دادن مشتری میشه تا زرنگی کردن و درضمن اسم پارگام را هم نیار که پدر سوخته ترین هست توی کل ایران زیادی هم به قیافه معصومش نیگاه نکنید از در مغازه که بیرون برید دستگاه را 1.4 قیمت هم ازتون نمیگیره چه برسه درست کنه

salam
jenab godfather man esmeto nemidonam vali be har hal harvaght ke khasti bia man FW driveto bedon hich hazineii avaz mikonam faghat ye chizi khodet midony FW drivet chiye age ham nemidoni moshkeli nist.har vaght khasti biay ghablesh behem bego ta basham bye.

مجله عصر شبکه کجا توی شیراز می فروشن ؟
پی اس پی اسلیم رو کجا دارن ؟

عصر شبکه رو از دکه های خیابان و چهار راه ملاصدرا می تونی تهیه کنی!
PSP Slim هم دیدم سیروس یکی آورده بود ... فقط یدونه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or