تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خواهش میکنم
اشکالی نداره(طولانی شد)
کینکت اولش به حال احتیاج داره که اولش برای بازی کردن کمی آدم تنبل میشه(من که این جوریم) بعد که بازیو راه میندازه میوفته رو غلتک و میره که عرق از سرو بدنش شر شر بریزه (از نظر من فاز میده کینکت )
کینکت بازی های متنوع و باحالی داره که حتی شما هم وسوسه میکنه که بازی کنید البته به حال هم بستگی داره
ولی به قل خودتون واجب زیاد زیاد نیس مثل هارد
بازی هم آخرین بار که بازی گرفتم متوجه شدم اونجا دیسکاش بی عیبه( کلبه پیچک طبقه بالا پاساژ صدف)
اگه راستشو بخوای تا حالا دیسک به این سالمی نگرفته بودم که از کلبه پیچک گرفتم
فوضولی نشه شما متولد کی هستید
..............
آره کینکت رو به قولا بعدا هم میشه خرید.......
بابت راهنمایی برای خرید دیسک بازی هم ممنون
...
من هم براتون پیام خصوصی میکنم که متولد چه سالی هستم... اینجا قوانین اجازه نمیده اطلاعات رو بدیم و بعدا میان اخطار میدن..........:(

جناب جك87 اگه هنوز كنسول نخريدي فقط اين نكته را مد نظر داشته باش :
پي اس 3 قابليت پخش بلوري سه بعدي را داره ولي ايكس باكس نه . اين خودش كلي فرقه اگه اهل فيلم باشي مخصوصا با كيفيت بالا يا سه بعدي ، پلي استيشن بهتره ( الان يه پخش كننده بلوري سه بعدي حداقل 300 هزار تومان پولشه) . ولي اگه فقط براي بازي ميخواي ايكس باكس بهتره دليلش هم به نظر من فقط داشتن كنترلر يا همون دسته‌ي به مراتب خوش دست تر از ps3

جناب جك87 اگه هنوز كنسول نخريدي فقط اين نكته را مد نظر داشته باش :
پي اس 3 قابليت پخش بلوري سه بعدي را داره ولي ايكس باكس نه . اين خودش كلي فرقه اگه اهل فيلم باشي مخصوصا با كيفيت بالا يا سه بعدي ، پلي استيشن بهتره ( الان يه پخش كننده بلوري سه بعدي حداقل 300 هزار تومان پولشه) . ولي اگه فقط براي بازي ميخواي ايكس باكس بهتره دليلش هم به نظر من فقط داشتن كنترلر يا همون دسته‌ي به مراتب خوش دست تر از ps3
.....
متشکر از راهنمایی خوبتون
.
اره اطلاع دارم ار بلوری بودن پلی 3 ......
ولی پخش کننده ی بلوری دارم و زیاد هم استفاده نمیکنم.........
پلی استیشن مکافاتش هم یه جورایی بیشتره....;)

در ضمن بازيهاي انحصاري فوق العاده‌اي هم مانند آخرين نگهبان و Last Of Us هم براي ps3 در راهند كه ما از محروميم

.......
آره! اتفاقا همین بازیهای انحصاری پلی 3 یکم منو به شک انداخت ولی بازم ایکس باکس رو ترجیح میدم....
.
سپاس

منم یه نکته به اقای jack87 فقط برای اطلاع که تصمیم شما رو یه جورایی تایید میکنه همونطور که میدونید بازی ps3 یک مقدار پر حجم ترند به خاطر گرافیک نه به دلایل دیگه بالا تر است مثلا گاد اغ وار 2 با حجم 40 گیگ شما اگه بخوای کپیش رو بخری ( اصل با بلوری است) پول 10 تا دی وی دی 9 بدی

نمیدونم یه چیزی تو همین مایه ها
میگن برد .مادر برد نشنیدم
تا به حال چند بار بازی نگرفته همون یارو گفته برد 360 تت سالمه
تا به حال خیلی سوال کردم کسی جوابمو نداده

اگر دستگاهت اسلیم باشه آی سی برد DVD ROM دستگاهت باید سوراخ بشود البته اگر winbond باشد
برای همین اکثر مشکلات بازی نگرفتن روی اسلیم از برد درایو است

اگر دستگاهت اسلیم باشه آی سی برد DVD ROM دستگاهت باید سوراخ بشود البته اگر winbond باشد
برای همین اکثر مشکلات بازی نگرفتن روی اسلیم از برد درایو است
دست طلا
میگم اگه winbond باشه آی سی بردشم سوراخ کنی همه بازی ها میگیره؟
چه قدر قیمتش میشه؟
ممنون لطف کردی جوایمو دادی:)

دست طلا
میگم اگه winbond باشه آی سی بردشم سوراخ کنی همه بازی ها میگیره؟
چه قدر قیمتش میشه؟
ممنون لطف کردی جوایمو دادی:)

بردار دستگات رو ببر پیش جناب دانش که هم کارش درسته و خیالت هم تخت از همه قیمتاش پایینتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or