تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
اینجوری نمیتونم بگم
باید ببینم منظورتون از پلم چی هست
باید بیایی ببینی همه نمونه ای موجود است
از 25000 شروع میشه قیمناش به بالا

سلام به دوستان عزیز شیرازی
شب بخیر

5 شنبه دارم از عسلویه میام شیراز که یه Xbox 360 به همراه کینکت بخرم چند تا راهنمایی می خواستم
1) لطفا آدرس چند تا فروشگاه معتبر که هم جنس خوب و هم قیمت مناسب داشته باشن به من بدین (لطفا آدرس دقیق باشه )
2) منظور از XBOX 360 باندل کینکت و Xbox 360 باندل گیرز اف وار چی هست و چه فرقی دارن ؟
3) من می خوام XBox 360 250GB بخرم آیا فرقی بیم مادر بردها یا نوع کپی خور شدن یا درایو ها می کنه یا اینکه نه فقط XBOX 360 250GB کپی خور باشه همین خوبه؟
4) کینکت به همراه کنسول هست یا باید جداگانه بخرمش؟
5) چون هدفم اینه که با کینکت بیشتر بازی کنم بهترین مدلش چیه و چطور متوجه بشم که همین مدلی هست که می خوام ؟
پیشاپیش از توجه شما متشکرم........................
لطفا چند تا بازی قشنگ و هیجانی برای کینکت هم معرفی کنید

دوستان :
تو شیراز جایی سراغ دارین که بازی ایکس باکس
(رایت شده به روش برنر مکس) بفروشه ؟:d

سلام این که سوال نداره تو پاساژ صدف و پاساژ مهدی همه دارن
فروشگاه اینترنتی هم هست توی شیراز سایت سپینود

---------- نوشته در 12:33 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:28 AM ارسال شده بود ----------

سلام به دوستان عزیز شیرازی
شب بخیر

5 شنبه دارم از عسلویه میام شیراز که یه Xbox 360 به همراه کینکت بخرم چند تا راهنمایی می خواستم
1) لطفا آدرس چند تا فروشگاه معتبر که هم جنس خوب و هم قیمت مناسب داشته باشن به من بدین (لطفا آدرس دقیق باشه )
2) منظور از XBOX 360 باندل کینکت و Xbox 360 باندل گیرز اف وار چی هست و چه فرقی دارن ؟
3) من می خوام XBox 360 250GB بخرم آیا فرقی بیم مادر بردها یا نوع کپی خور شدن یا درایو ها می کنه یا اینکه نه فقط XBOX 360 250GB کپی خور باشه همین خوبه؟
4) کینکت به همراه کنسول هست یا باید جداگانه بخرمش؟
5) چون هدفم اینه که با کینکت بیشتر بازی کنم بهترین مدلش چیه و چطور متوجه بشم که همین مدلی هست که می خوام ؟
پیشاپیش از توجه شما متشکرم........................
لطفا چند تا بازی قشنگ و هیجانی برای کینکت هم معرفی کنید
---------------------------------
1.فروشگاه قربانی خیابان داریوش-فروشگاه ارشیا و سیروس پاساژ مهدی
2. بندل گیرز دو تا دسته اورجینال داره با هارد 250 و بندل کینکت یه کینکت همراشه با دوتا بازی اورجینال
3.همون کپیخور باشه با مادر بورد جاسپر کافیه
4. هم همراه کنسول هست و هم جدا میفروشن
5. کینکت فقط یه مدل داره
6. بازی kinect sport 1 , kinect sport 2, big league,starwars,puss in boots

---------- نوشته در 12:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:33 AM ارسال شده بود ----------

شمارش رو بهت می دهم ولی اصلا قابل اعتماد نیست ؛ فقط فروشنده هست (صد کله کلاه و صد کور بی عصا ) 2227807

من اصلا معامله با ایشان رو توصیه نمی کنم
------------------------------
آی بدم میاد کسایی رو که میخوان دیگران رو خراب کنن تا خودشون رو درست کنن !!!
اما اصلی که خرابه دیگه خرابه و درست بشو نیست

---------- نوشته در 12:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:35 AM ارسال شده بود ----------

فروشندگان بازی برنرمکس در شیراز :

فروشگاه ارشیا و سیروس در پاساژ مهدی
فروشگاه کلبه پیچک و تخت جمشید در پاساژ صدف
فروشگاه دنیای بازی در مجتمع زیتون

سلام.اون دوستمون بود که گفتن قراره فروشگاه اینترنتی راه بندازن فکر کنم آقا مجتبی بودن.حالا چی شد راه افتاد؟؟؟؟من چند تا بازی برنر مکس میخوام.لطفا اگر میشه بازی سفارش داد بگید که کلی تو کف بازی موندم.

سلام.اون دوستمون بود که گفتن قراره فروشگاه اینترنتی راه بندازن فکر کنم آقا مجتبی بودن.حالا چی شد راه افتاد؟؟؟؟من چند تا بازی برنر مکس میخوام.لطفا اگر میشه بازی سفارش داد بگید که کلی تو کف بازی موندم.

بله 1هفته س شروع کردیم ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or