تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا من هرچی میگردم مغازه آقای دانش امیری رو پیدا نمیکنم.تعمیرگاه مرکزی مگه اسم مغازشون نیست؟دیروز هرچی گشتم همچین اسمی نبود.وارد پاساژ که شدم(طبقه دوم) رفتم سمت راست ولی نبود؟کنار مغازه رسول یزدانی هست؟لطفا بگید که دستگامو ببرم پیش ایشون.راستی ایشون تو کار تعمیرات هستن؟

آقا من هرچی میگردم مغازه آقای دانش امیری رو پیدا نمیکنم.تعمیرگاه مرکزی مگه اسم مغازشون نیست؟دیروز هرچی گشتم همچین اسمی نبود.وارد پاساژ که شدم(طبقه دوم) رفتم سمت راست ولی نبود؟کنار مغازه رسول یزدانی هست؟لطفا بگید که دستگامو ببرم پیش ایشون.راستی ایشون تو کار تعمیرات هستن؟

ببین وارد پاساژ که میشی دست چپه،مغازه نیست یه راه پله هست که میری بالا اونجا هست.

دوستان اگه کسی جایی رو میشناسه که بازیهای LT 3.0 رو پچ شده برای LT 2.0 داشته باشه یه ندا بده.

کسی تو شیراز جایی رو میشناسه که بازی bf3 رو رایت 100% بفروشه؟بعضی از مغازه ها قبل از lt3 میفروختن ولی حالا دیگه ندارند.اگر کسی میدونه لطفا بگه.

سلام دوستان.ببخشید که off topic میدم.من دنبال یه جا واسه کار کردن میگردم(تعمیر xbox 360 و ps3) اگه کسی جایی رو سراغ داره که به تعمیرکار نیاز دارند به من یه خبر بدید.

سلام آقا هرکسی که کیکنکت دست دو داره من 150 خریدارم البته تعمیری نباشه در ضمن بیشتر هم نمیتونم
راستی نیازی هم به پست های تحلیل گر نیست این وسیله همین قدر دست دوش میارزه اگر کسی خواست بهم پ خ کنه

سلام به همه. بالاخره من هم به جمع xbox slim RGH jtag داران شیراز پیوستم.b-) به همه هم توصیه می کنم اگه live نمیرید حتما jtag کنید.;)
سلام
تو شیراز جایی سراغ دارین که جی تگ کنن ؟
ممنون
من خودم بردم پیش آقا دانش امیری تو پاساژ مهدی. کارشون توی این شیراز خراب شده از همه بهتره.

واسه جی تگ کردن بریم سراغ آقای دانش امیری چقدر هزینه برامون داره؟
کسی یه جا واسه ریختن بازیای PS3 روهارد که هم آرشیوش پر باشه هم گرون نگیره سراغ داره؟

open tray error

دستگاه من ارکید هست و درایوش لایتون ..وقتی دیویدی میذارم داخلش چند لحظه کوتاه درایو کار میکنه و بعد open tray میشه
کسی میدونه مشکلش چیه؟اقا دانش جیتگ جدید رو هم انجام میدن؟هزینش چقدر میشه؟

دستگاه من ارکید هست و درایوش لایتون ..وقتی دیویدی میذارم داخلش چند لحظه کوتاه درایو کار میکنه و بعد open tray میشه
کسی میدونه مشکلش چیه؟اقا دانش جیتگ جدید رو هم انجام میدن؟هزینش چقدر میشه؟
باید لنز درایو کنسولت رو عوض کنی.لنزش خیلی ضعیف شده

دوستان ممنون میشم اگه کسی شماره آقای دانش امیری رو داره بهم بده ایشون خودشون یه بار زحمت کشیدن که متاسفانه من الان که بهشون نیاز دارم پیدا نمیکنم.البته شاید ایشون خودش بیاد و زحمت بکشه مجددا شماره رو بده

با تشکر از همه

دوستان من توي صدف ه راحتي ازي هاي LT3 پچ شده واسه 2 رو گير آوردم و خيلي راحت بازي كردم ،تقريبا همه مغازه هاي صدف كه 360 كار ميكنن دارن ،كسايي كه مثل من فعلا آپديت نميكنن حتما برن و asura wrath &reckoning رو بگيرن و حال كنن.

ببین داداش مغازه سیروسو که رد کردی دست چپتو نگاه کن تو گوشه پاساژ یه راه پلست مغازه اقا دانش اونجاست

اگه دانش داشته باشه از ایشون بگیر صد در صد

بنظرم شما از سیروس اصلا نگیر طرز برخورد جالبی ندارند./ رسول یزدانی برادر جواد تو اون پاساژ بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or