تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام
از دوستان کسی هست بازیهای جدید xbox360 روی هارد دونه ای 500 بفروشه؟(بیشتر از 500 هزینه نمیکنم)
من کنسولم جیتگ هست و برام نمیصرفه بخوام بازی روی دیسک بخرم و هر کی میفروشه یا علی به من پیغام بده و بازیهای لایو مخصوص جیتگ هم خریدارم.

لیست بازیهایی که میخوام که البته چندتاش هنوز نیومده.

Rage
Dark Souls
Gears of war 3
Nicktoons MLB
The Gunstringer
The History Channel Great Battles Medieval
BodyCount
El Shaddai
Madden NFL 12
Deus Ex Human Revolution
Catherine
NCAA Football 12
Harry Potter Deathly Hollows Part II
Earth Defense Force: Insect Armagedon
Air Conflicts Secret Wars
Le Tour de France 2011
The Orange Box
X-Men Destiny
Warhammer 40000 Space Marine
Divinity II The Dragon Knight Saga
Spiderman Edge of Time
Rise of Nightmares
Fifa 2012
PES 2012
Just Dance 3
NBA 2K12
Tropico 4
The Sims 3 Pets
Ace Combat Assault Horizon
Hulk Hogan's Main Event
Forza Motorsport 4
Batman: Arkham City 3d
Dark Souls
Battlfild 3
PowerUp Heroes
Dance Central 2
Kinect Sports: SEASON TWO
Michael Phelps: Push The Limit
F1 2011
Mayhem 3d
Naghty Bear Gold Edition
Super Street Fighter IV: Arcade Edition
Tales of Vesperia
Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters
Motion Sports Adrenaline
Sonic Generations
Puss In Boots
Dragon Ball Z Ultimate Tenkaichi
NCIS
The Adventures of Tintin: The Game
Rocksmith
Goldeneye 007
Modern Warfare 3
Cabela’s Survival: Shadows of Katmai
Blackwater
Lord of the Rings War in the North
Elder Scrolls V Skyrim
Need For Speed The Run
Jimmie Johnson's Anything with an Engine
Rayman Origins
Ultimate Marvel Vs Capcom 3
Halo Combat Evolved Anniversary
Lego Harry Potter Years 5-7
Assassin's Creed: Revelations
Saints Row The Third
Metal Gear Solid HD Collection
Deepak Chopra - Leela
Otomedius Excellent
SpongeBob Surf & Skate Roadtrip
Your Shape Fitness Evolved 2012
Nickelodeon Dance
Self Defense Training Camp
Who Wants To Be a Millionaire
Rabbids Alive and Kicking
Twister Mania
Family Game Night 4
Generator Rex
NASCAR Unleashed
Modern Warfare 3
Cabela’s Survival: Shadows of Katmai
Blackwater- RF
Lord of the Rings War in the North
WWE 2012
سلام
یجا پیدا کردم میده 700 و یجا که ارشیوش قدیمی هست میده گیگی 40 تومن و واقعا تو شهر گل و بلبل کسی نیست دونه ای 500 بفروشه چون عجله دارم!!!

سلام دوستان
من یک xbox 360 پرمیوم دارم دوستان می دوندن که هارد ایین کنسول 20 گیگ حالا میخواستم هارد انرا ارتقا بدهم تو این فرم که مطا له کردم :-bدیدم میشود از هارد نوتبک هم استفاده کرد حالا دوستان اگر مشود یک جا مطمن برای این کار معرفی کنن در ضمن می خواستم بدونم چقدر هزینه داره ؟

سلام دوستان
من یک xbox 360 پرمیوم دارم دوستان می دوندن که هارد ایین کنسول 20 گیگ حالا میخواستم هارد انرا ارتقا بدهم تو این فرم که مطا له کردم :-bدیدم میشود از هارد نوتبک هم استفاده کرد حالا دوستان اگر مشود یک جا مطمن برای این کار معرفی کنن در ضمن می خواستم بدونم چقدر هزینه داره ؟

هارد نوت بوک رو در صورت هک کردن اونم فقط ظرفیت های خاصی رو میشه ازش استفاده کرد و جناب دانش تو این ظمینه استاد هستن و اگه کنسولت رو هم جیتگ کنی تا هارد 750 گیگ هم میتونی روی کنسول بزاری بدون هیچ مشکلی و هر هاردی هم بزاری مشکلی نداره.

هارد رو فقط باید وسترن دیجیتال بگیری هر ظرفیتی بود اشکال نداره ولی بیشتر از 320 را برای 360 نمیتوانید استفاده بکنید فایل 320gb هم در امضاء من موجود است
- WD Scorpio Series BEVS/BEAS
- WD Scorpio Blue Series BEVS/BEVT/BPVT
- WD Scorpio Black Series BEKT/BJKT
- WD VelociRaptor Series
- WD AV-25 Series BUDT

این هم آموزش تصویری به صورت خیلی ساده و روان
http://digiex.net/guides-reviews/co...b-sata-drive-work-xbox-360-xbox-360-slim.html

بله تشریف بیاورید من تعهد دارم نسبت به کارم حتی لنز درایو هیتاچی شما نیز دارای گارانتی میباشد
در ضمن قیمت آپدیت 360 نیز 1000 تومان پایین اومده به 4000 تومان رسیده البته فقط برای کسانی که قبلا پیش خودم آپدیت کرده بودند
ميشه آدرس مغازتونو لطف كنيد و بگيد؟
در ضمن من يه اسليم دارم. ميتونم پيش شما jtag كنم؟

ميشه آدرس مغازتونو لطف كنيد و بگيد؟
در ضمن من يه اسليم دارم. ميتونم پيش شما jtag كنم؟
آدرس مغازه آقا دانش : خیابان داریوش - پاساژ مهدی - تعمیرگاه مرکزی
تا اونجایی که من میدونم آی سی Jtag واسه اسلیم هنوز دستشون نرسیده بود قرار بود براشون بیارن

سلام دوستان
یک سوال فنی داشتم بهترین جای مناسبی که بازی های PC را می فروشه توشیراز کجاست؟
این کجاش فنیه دوست عزیز؟:))
توی پاساژ مهدی و بازار صدف مغازه های زیادی هست و کیفیت تمامی اونها هم تقریبا در یک حد هست زیاد روی کیفیت بازی زوم نکن من تمامی بازیهامو روی ارزون ترین دیسک ممکن رایت میکنم و بازی میکنم و تا حالا هییییچ مشکلی هم برام پیش نیمده! سعی کن یه بازی بگیری که Full Patch باشه.

آقا لطفا اگه کسی خبر داره lt3 تقریبا کی میاد به ما هم بگه من دستگام هیچ بازی دیگه نمیخونه...ممنون
یکی میگه جمعه باید میومده یکی میگه 3شنبه یکی میگه حالا حالا ها نمیاد شاید تابستون91 بیاد...هر کی میدونه یا سایتی میدونه که زمان انتشارشو میدونه در اختیار ما هم بذاره متشکر میشییم.:-s

سلام دوستان
یک سوال فنی داشتم بهترین جای مناسبی که بازی های PC را می فروشه توشیراز کجاست؟

دوست خوبم برو طبقه ی دوم پاساژ صدف...مغازه ی کلبه ی بازی پیچک...پلاک ۲۸ ...وحید اونجا هست...هم کیفیت عالیه و هم قیمت فوق العاده مناسب...

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

آقا لطفا اگه کسی خبر داره lt3 تقریبا کی میاد به ما هم بگه من دستگام هیچ بازی دیگه نمیخونه...ممنون
یکی میگه جمعه باید میومده یکی میگه 3شنبه یکی میگه حالا حالا ها نمیاد شاید تابستون91 بیاد...هر کی میدونه یا سایتی میدونه که زمان انتشارشو میدونه در اختیار ما هم بذاره متشکر میشییم.:-s

عزیز دل برادر...هیچ تاریخ دقیقی واسه ریلیز وجود نداره...ممکنه همین فردا بیاد..ممکنه هم ۱هفته دیگه...حداکثر که خیلی بخواد زور بزنه ۱ماه دیگه...تابستون ۹۱ و اینا چرته دیگه...میاد...ولی متاسفانه تاریخی واسش اعلام نمیشه...شایدم تا ۴،۵ روز دیگه هم اومد...
هیچی معلوم نیست...

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

دوستان بازی های زیر رو به تازگی سفارش دادم و برام فرستادن اما متاسفانه به علت مشکل آپدیتی که ماکروسافت پنهانی روی دستگاه انجام میده و بازی های XGD3 رو نمیذاره اجرا شند نتونستم روی ایکس باکسم نصبشون کنم و ارور disk is not supported رو داد!
بازی ها با روش Burner Max و رایت 100% رایت شذه اند(مخصوص کسانی که ترس فلگ شدن و ... دارند) خودم روی این قضیه خیلی حساس بودم و برای همین تا حالا یک بازی رایت ناقص(ازینا که توی پاساژ مهدی و صدف ریخته) توی دستگاهم نذاشتم
همه بازی ها دارای چاپ شیک پشت dvd هستند و از dvd مرغوب استفاده شده(دوستانی که اطلاع دارند میدونند که روش Burner max روی هر dvd جواب نمیده و باید جنس دیسک فوق العاده بالا باشه)
بازی ها فقط یک بار توی دستگاه گذاشته شدند!
اما لیست بازی ها
call of duty Mw3
Forza4
Gears of war 3
Battle field 3
قیمت هر دیسک پای خودم 3500 افتاده(به جز پول پستش که با اون 4000 میشه!) و همین 3500 میفروشم البته به استثنای Battle Field که قیمتش توافقی است!
بازی های Forza وBattle field دارای 2 تا دی وی دی هستند.
اگه کسی خواست بهم پیام خصوصی بده
ضمنا تمام دیسک هارو در جلد دی وی دی (کاور معمولی پلاستیکی نه قاب!) تحویل میدم
یا علی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or