تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم امروز اونجا بودم میگفت نمیارم بقیه هم همینو گفتن در مورد بتل فیلد ....من خودم هم از چشمم افتاد این بتل فیلد ...باید حمله کنیم به خاک خودمون

واقعا حرف خنده داری هست.
حالا بازی ها تو خیلی از کشورهای دیگه هم اتفاق میوفته.
اونا هم میان بازی رو تحریم میکنن.
بابا دست بردارید از این بچه بازی ها.
سیروس نیاره که نیاره.
دانلودر زیاد هست. کسسی نمیخواد منت سیروس رو بکشه.

هيچي كارمون در اومد حالا اگه يكي هم بياره ميخواد قيمت خون باباش بده.مسخره كردن خودشون رو ايناهم لقشون از تهران ميگيريم اين يكي رو
يكي نيست اينارو تفهيم كنه بابا فقط مپ ايران هست.يعني تو حالت ماموريتي نميخواد به ايران حمله كنين وطن پرستاي محترم:d

آخرین ویرایش:
هيچي كارمون در اومد حالا اگه يكي هم بياره ميخواد قيمت خون باباش بده.مسخره كردن خودشون رو ايناهم لقشون از تهران ميگيريم اين يكي رو
يكي نيست اينارو تفهيم كنه بابا فقط مپ ايران هست.يعني تو حالت ماموريتي نميخواد به ايران حمله كنين وطن پرستاي محترم:d

من با این حرفت کاملا موافقم نهایتش پولش میرود تو جیب کاسب های تهران + اداره پست بهتر از این که حسرت به دل بموننین بتل فیلد نتونیم بازی کنیم
[h=1][/h]

میدونین دوستان آخه بحث این حرفا نیست ...
اینجوری که من از مغازه دارها سوال کردم گفتن که بهشون خبر دادن هیچ شخصی یا شرکتی حق پخش بازی بتل 3 رو نداره ...
حالا ببینیم چی میشه من که خودم تو کفشم ....البته اگه همین مپ رو نداشت بهتر بود ....
اما مطمئن باشین همه میارن ....>:)

---------- نوشته 17-10-2011 در 12:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 16-10-2011 در 11:58 PM ارسال شده بود ----------

یه چیز دیگه تحریم فقط از روی حس وطن پرستیه وگرنه تاثیری روی فروش نداره چون ما نسخه کپی میخریم ....
توی نظر سنجی که تو فرومها دادن بیشترین افراد گفتن که بازی میکنن و تعدا زیادی هم گفتن که تحریمش میکنن ....
حالا اینکه چرا فروشگاهها نمیارن و یا دانلودرها دانلود نمیکنن فقط دلیلش میتونه منع پخشش باشه نه چیز دیگه ای
-----------------------
مطمئن باشین اگر ممنوعیت پخش نداشته باشه بر و بچ سریع میارن تو بازار این بازی رو

اول که توهین نکن چون خودت و خانوادت هم جزئی از همین مردم هستین !!!!
دوم هم که هر کی دوست داره بازی میکنه هر کسی هم دوست نداره بازی نمیکنه ....

بابا بی خیال حوصله دارید شماها هم...همه یازی میکنن حتی اونایی که به اااارررررقققق ملیشون لطمه وارد میشه...چون بازی از لحاظ گرافیکی و فنی خداست...جزء بهترین بازیها محسوب میشه...حالا این بچه ها که این همه صبر کردن تا یه بازی تووپ بعد از این همه مدت عرضه بشه مگه میشه بازی رو نخرن...کاری به ایران هم نداشته باشن به خاطر نقاط قوت بازی هم که شده میخرن بتلفیلد 3 رو...

اگر هم دیدین خیلی اذیت می کنه اون مراحل تو ایران رو ...حتما اون مراحل رو چشم بسته بازی کنید شاید فرجی شد اون مراحل رو با موفقیت به پایان رسوندید...خدا پشت و پناهتون باشه...

اگر کسی گیرش اومد و جایی سراغ داشت بگه ما هم بگیریم ....
ماشالا سایتهای تهرانی هم که میگن ما نمیاریم ....
عجب اوضاعی شده

---------- نوشته در 02:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:14 PM ارسال شده بود ----------

توی توکیو گیم شو دموهای جدید بتل هست ...
چکار کردن لامصبا تو این بازی آخر گرافیکه

دوستان به جز پاساژ مهدی و خیابون داریوش کجا دیگه کنسول فروشی هست؟ اگه جایی رو سراغ دارید که کینکت رو با قیمت مناسب بده لطفاً معرفی کنید. توی داریوش یکی دو نفر بیشتر نداشتن که اونا هم میدن 200. نمیدونم چرا اینقدر کینکت کم شده توی بازار!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or