تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هيچي كارمون در اومد حالا اگه يكي هم بياره ميخواد قيمت خون باباش بده.مسخره كردن خودشون رو ايناهم لقشون از تهران ميگيريم اين يكي رو
يكي نيست اينارو تفهيم كنه بابا فقط مپ ايران هست.يعني تو حالت ماموريتي نميخواد به ايران حمله كنين وطن پرستاي محترم:d

آخرین ویرایش:
هيچي كارمون در اومد حالا اگه يكي هم بياره ميخواد قيمت خون باباش بده.مسخره كردن خودشون رو ايناهم لقشون از تهران ميگيريم اين يكي رو
يكي نيست اينارو تفهيم كنه بابا فقط مپ ايران هست.يعني تو حالت ماموريتي نميخواد به ايران حمله كنين وطن پرستاي محترم:d

من با این حرفت کاملا موافقم نهایتش پولش میرود تو جیب کاسب های تهران + اداره پست بهتر از این که حسرت به دل بموننین بتل فیلد نتونیم بازی کنیم
[h=1][/h]

میدونین دوستان آخه بحث این حرفا نیست ...
اینجوری که من از مغازه دارها سوال کردم گفتن که بهشون خبر دادن هیچ شخصی یا شرکتی حق پخش بازی بتل 3 رو نداره ...
حالا ببینیم چی میشه من که خودم تو کفشم ....البته اگه همین مپ رو نداشت بهتر بود ....
اما مطمئن باشین همه میارن ....>:)

---------- نوشته 17-10-2011 در 12:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 16-10-2011 در 11:58 PM ارسال شده بود ----------

یه چیز دیگه تحریم فقط از روی حس وطن پرستیه وگرنه تاثیری روی فروش نداره چون ما نسخه کپی میخریم ....
توی نظر سنجی که تو فرومها دادن بیشترین افراد گفتن که بازی میکنن و تعدا زیادی هم گفتن که تحریمش میکنن ....
حالا اینکه چرا فروشگاهها نمیارن و یا دانلودرها دانلود نمیکنن فقط دلیلش میتونه منع پخشش باشه نه چیز دیگه ای
-----------------------
مطمئن باشین اگر ممنوعیت پخش نداشته باشه بر و بچ سریع میارن تو بازار این بازی رو

اول که توهین نکن چون خودت و خانوادت هم جزئی از همین مردم هستین !!!!
دوم هم که هر کی دوست داره بازی میکنه هر کسی هم دوست نداره بازی نمیکنه ....

بابا بی خیال حوصله دارید شماها هم...همه یازی میکنن حتی اونایی که به اااارررررقققق ملیشون لطمه وارد میشه...چون بازی از لحاظ گرافیکی و فنی خداست...جزء بهترین بازیها محسوب میشه...حالا این بچه ها که این همه صبر کردن تا یه بازی تووپ بعد از این همه مدت عرضه بشه مگه میشه بازی رو نخرن...کاری به ایران هم نداشته باشن به خاطر نقاط قوت بازی هم که شده میخرن بتلفیلد 3 رو...

اگر هم دیدین خیلی اذیت می کنه اون مراحل تو ایران رو ...حتما اون مراحل رو چشم بسته بازی کنید شاید فرجی شد اون مراحل رو با موفقیت به پایان رسوندید...خدا پشت و پناهتون باشه...

اگر کسی گیرش اومد و جایی سراغ داشت بگه ما هم بگیریم ....
ماشالا سایتهای تهرانی هم که میگن ما نمیاریم ....
عجب اوضاعی شده

---------- نوشته در 02:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:14 PM ارسال شده بود ----------

توی توکیو گیم شو دموهای جدید بتل هست ...
چکار کردن لامصبا تو این بازی آخر گرافیکه

دوستان به جز پاساژ مهدی و خیابون داریوش کجا دیگه کنسول فروشی هست؟ اگه جایی رو سراغ دارید که کینکت رو با قیمت مناسب بده لطفاً معرفی کنید. توی داریوش یکی دو نفر بیشتر نداشتن که اونا هم میدن 200. نمیدونم چرا اینقدر کینکت کم شده توی بازار!

شما (همه ی شما همشهریی های عزیز) چرا اینجوری قشقرق! به پا میکنید ؟!
اگه به موقش نبود تو بازار و دستتون .. به من PM بدید . :>

شما اگر داشتی همینجا اعلام کن سفارش بدیم برامون بفرست

---------- نوشته در 11:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:55 AM ارسال شده بود ----------

دوستان به جز پاساژ مهدی و خیابون داریوش کجا دیگه کنسول فروشی هست؟ اگه جایی رو سراغ دارید که کینکت رو با قیمت مناسب بده لطفاً معرفی کنید. توی داریوش یکی دو نفر بیشتر نداشتن که اونا هم میدن 200. نمیدونم چرا اینقدر کینکت کم شده توی بازار!

کلا قیمتش همینه 200 ..... اما کم شده تو بازار هر کسی هم داره رو کنسول میفروشه

سلام
توی پک های forza 4 مادربورد 360 تغییر کرده و احتمال اینکه این مدل مادربوردها جیتگ نشوند زیاد است
چیپست HANA دیگه وجود نداره
1319013218-slimnewmobo2.png

کینکت هم تهران 170 هست یکم صبر بکنید قیمت در شیراز پایین می آید

سلام به همه من پیمان هستم قبل از هر چیز در مورد پیچ ها باید بگم این پیچ ها همش کف مغازه طبقه دوم هست و چون وقت تمیز کردن هم نداریم و مشتریان روزی 10 تا 50 ایکس باکس برای آپدیت میارن و همه هم بلیط هواپیما دارن برای نیم ساعت بعد و باید سریع دستگاهو تحویل بدیم و باز بسته کردن همین پیچها وقت زیادی را میگیره بعد از باز شدن کف مغازه ریخته میشه( طبقه بالا) البته تو پاساژ مهدی هیچ دستگاهی پیچ نداره و این را به سیروس ربط ندید اکثرا دستگاه اسلیم تبدیل تهران هستن پس اگه پیچ نبوده از همان تهران نبوده بعد اون دوست عزیزی که تهمت دزدی به بنده زدن که پیچ میدزدم باید بگم شما اگه بیکارید تشریف بیارید این پیچ ها رو جارو کنید و در بستنش کمک کنید یا ببرید بازار شیطون بفروشید...

همین چند روز پیش دوستی مادربرد دستگاهش رو عوض کرده بودن تو پاساژ زیتون... اگه لازم شد اسم این مشتری را هم میگم... جالبه برام که این دزدی ها رو جلوی خود مشتری هم انجام میدن چون به گفته دوستان در مقابل مشتری آپدیت میزندند بیشتر شعبده بازی هست تا دزدی

به هر حال هر کی فکر میکنه پیچ کونسولش توسط بنده دزدیده شده و ذوب شده و به شمش های 1 کیلویی در آمده و براش نبود این پیچ ها مشکل داره بنده ضمن عذر خواهی قول میدم در اولین فرصت که سرم خلوت تر شد پیچ دستگاهشون رو ببندم و یک عذر خواهی رسمی و حضوری هم انجام بدم
باور کنید اگر خود شما مشتریان کمی تحمل داشتید و صبر داشتید الان در مورد پیج صحبت نمیکردیم

در ضمن حرف هایی هم که در مورد سیروس زده میشه به نظرم خیلی مسخره و بی پایه اساس و بیشتر از سر عقده زده شده

با تشکر پیمان
-------------------------------------------

راستی x360key و ای سی های jtag هم رسید.
--------------------------------------------
با عرض سلام خدمت همه دوستان، در مورد صحبت آقا پیمان مبنی بر تعویض مادر بورد در پاساژ زیتون بگم که من سینا هستم و با احمد رضا اونجا کار میکنم و این جریان هم به صورت اتفاقی پیش اومد و دستگاه مشکل درایو داشت که من تعویض کردم و صاحب دستگاه هم قبول کرده بود که دستگاشون مورد داشته ولی به من گفتن که براشون مقدور نیست پول بدن که من هم دستگاه که ارکید هم بود به حالت قبل برگردوندم ولی متاسفانه با یه دستگاه ایلایت عوض شد که بعد از اینکه متوجه شدم به ایشون گفتم ولی ایشون که فهمیده بودن دستگاه ایلایت بهتر هست به زور خواستن همین دستگاه رو واسشون درست کنیم که بعد از چند روز مادربورد خودشون که با کارتن دستگاه هم چک شد و سریال هم درست بود عوض شد، و من هم یه درایو نو که آقای دانش هم در جریان موضوع هستن که ضرر من هم شد گذاشتم رو دستگاه و دادم به ایشون.من به این کار ندارم که احمدرضا با سیروس یا پیمان مشکل داره ولی از پیمان توقع نداشتم که به من تهمت دزدی بزنه، ناسلامتی ما دوست چند ساله هستیم،کسی خل نیست دستگاه ارکید بگیره ایلایت بده و اینو همه میدونن، رفاقتا این رووزا بوو 888 میده دیگه، من واقعا متاسفم که همیشه میخوایم همدیگرو خراب کنیم واسه 5 تومان اپدیت من معتقدم مشتری حق انتخاب داره که هرجا دوست داره بره و این حرفایی هم که پشت سر احمد رضاست همگی بی پایست، به امید روزی که دیگه غیبت نکنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or