he_ghm
کاربر سایت
البته اینم بگم هیچ چیز تو لایو معلوم نیست. حتی ممکنه با رعایت نکات امنیتی بن شی. راستی تو پ خ برات فرستادمماله سيروس و اسپينوود رو چك كردم كامل بود،البته طبقه آموزش ها
البته اینم بگم هیچ چیز تو لایو معلوم نیست. حتی ممکنه با رعایت نکات امنیتی بن شی. راستی تو پ خ برات فرستادمماله سيروس و اسپينوود رو چك كردم كامل بود،البته طبقه آموزش ها
مرسي رسيد،ايشالا كه هيچكس نشهالبته اینم بگم هیچ چیز تو لایو معلوم نیست. حتی ممکنه با رعایت نکات امنیتی بن شی. راستی تو پ خ برات فرستادم
ایشالا که کسی نشه. تجربه شده خیلی وحشتناکه:d راستی همین حدودا انگاری قراره بن ویو بیاد اگر اشتباه نکنم.مرسي رسيد،ايشالا كه هيچكس نشه
امروز كل داريوش رو زير پا گذاشتم pes 2012 نسخه ي انگليسي هيچكس نداشت.كسي جايي سراغ نداره داشته باشه؟
فک کنم A-oneدوستان یک چیز جالب امروز صبح رفتم مغازه سیروس وبازی های FIFA 12وSpiderman: Edge of Timeو
Gears Of War 3 را خریدم حالا که نگاه میکنم روی بازی فیفا و مردعنکبوتی ارم شرکت سپینود بود می خواستم بدونم این سرکت ازچه dvd استفاده میکنه؟
نه اینقدر ها هم بد نیست که تو اینترنت میخونید.خیلی از این آدم ها که بدشو میگن خودشون مغازه دارن.آخر ما نفهميديم سيروس قابل اعتماده يا نه؟من كه ازش اسليم گرفتم فعلا كه راضي هستم
امروز كل داريوش رو زير پا گذاشتم pes 2012 نسخه ي انگليسي هيچكس نداشت.كسي جايي سراغ نداره داشته باشه؟
yani alan mitonim dastgaho jtag konimسلام
برای اون دسته از عزیزانی که 360 اسلیم دارند lt+2.0 توی این هفته ریلیز میشود
![]()
آی سی که تمامی دستگاه ها رو جیتگ میکرد به شیراز هم رسیده
برای اون دسته از عزیزانی که میگفتند هنوز لودر براش نیومده
![]()
این loader اومده
واقعا؟كي؟شانسه ماستا ،پس فعلا بيخيال شيم،البته من هنوز نمي دونم lt 1.9 هستم يا نه،ولي بعضيا تو سايت ميگن اگه فيفا 12 اجرا بشه يعني هستيراستی همین حدودا انگاری قراره بن ویو بیاد اگر اشتباه نکنم.
آره عزیزم نه که پیچ های x360 از پلاتینیوم هستش سیروس می بره بازار سیاه می فروشتشونها؟:-o برای منم 6 تا پیچ بزرگشو نداشت از سیروس هم گرفتم. گفتم شاید بنده خدا یادش رفته ببنده پس بگو از روی عمد ور میداره. ای آدم...)x
---------- نوشته در 02:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:50 PM ارسال شده بود ----------
ما باید از کجا میدونستیم که این کارو می کنه؟
---------- نوشته در 03:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:52 PM ارسال شده بود ----------
دوستان اگه میشه قیمت ایکس باکس اسلیم و ارکد رو تو شیراز بگید؟ برای یکی از دوستام میخوام. خیلی وقته از قیمتیشون خبر ندارم.ممنونo:-)

خب شما لطف کن بازیاتو از جایی بگیر که کنسولتو میگیری یا رومیه روم یا زنگیه زنگ . دوستان شما لطف کنید مثله بعضی ها نشید که نمک سیروس رو می خورن بعد نمکدون می شکنن میرن توی یه پاساژ تازه تاسیس!!!!! بعد هم تا می تونن بد گویی می کنن. ملاک فقط براتون کیفیت دستگاه و dvd نباشه شخصیت فروشنده هم براتون مهم باشه چون ادم با شخصیت برای مشتریش احترام قایل هست اما.... بگذزیمسلام بروبچ ....
آقا driver , warhammer, xmen عصر فروشگاه سیروس ...امروز ظهر آمارشو گرفتم ....
برین حالشو ببرین
چه میکنه این سیروس به خاطر همیناست که باحاله
---------- نوشته در 03:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:39 PM ارسال شده بود ----------
والا ما که فقط ازش بازی میگیریم
وقتی میگم بچه هستی لطفا ناراحت نشو خب از طرز صحبت کردنت می فهمم که بچه هستی :-*. من از اقای دانش امیری ایراد نگرفتم پس جمع نبندbaby اصلا کی می تونه جسارت کنه واز کاره ایشون ایراد بگیره)x اما از طرف دوم بگذرییم:-bاوالا کوچولو .بچه مچه خودتی .دوما همین احمد یا دانش جلو خودت اپدیت میکنن پس نمیتونی ایراد ازشون بگیری من فقط میدونم پیچ دستگاه من و دوستمو نبست این اقا پیمان جونتون که حتی زنگ زدیم سیروس .گفت ببخشید .من کاری ندارم ولی دوستان گفتن از ما بود بدید جایی که جلو خودتن این کارو کنن دانش (داریوش) احمد (زیتون).
بعد از همه ی اینها این شخصیت اقا پیمان رو می رسونه که بابت اشتباهش عذرخواهی می کنه. شما نمی خواهد دوستان رو راهنمایی کنید که جیکار کنند دوستان همه ماشاالله عاقل و با شعور هستند کسی از شما پرسیده که اظهارنظر می کنی یا تبلیغ!!!! که کجا lt بریزند؟ ما مثله شما و دوستتون نیستیم که که کنسوله 300 400 تومانیمون به جونمون بند باشه که بابت 6 تا پیچ که نداره اسمون رو به زمین برسونیم شما فکر کنم اگه ماشینتو ببری تعمیرگاه 4 روزهم طول بکشه تا خود 4 روز بالا سرش وا میستی که پیچاشو نبره:d خب قیمتش ملیونیهb-) یا نوت بوکتو با خودت پست می کنی به نمایندگی
وسلام. ما منتظر دومیش هستیم

کوچولو ما همیشه عادت داشتیم هر کی ازمون دزدی میکنه جوابشو بدیم و نذاریم بقیه هم فریب این دزدا رو بخورن کسی که این پیچارو برد اشته فرقی با دزد نداره هر چقدر هم بی ارزش باشه ولی باز دزدی کردهl-)آره عزیزم نه که پیچ های x360 از پلاتینیوم هستش سیروس می بره بازار سیاه می فروشتشون
---------- نوشته در 06:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:03 PM ارسال شده بود ----------
خب شما لطف کن بازیاتو از جایی بگیر که کنسولتو میگیری یا رومیه روم یا زنگیه زنگ . دوستان شما لطف کنید مثله بعضی ها نشید که نمک سیروس رو می خورن بعد نمکدون می شکنن میرن توی یه پاساژ تازه تاسیس!!!!! بعد هم تا می تونن بد گویی می کنن. ملاک فقط براتون کیفیت دستگاه و dvd نباشه شخصیت فروشنده هم براتون مهم باشه چون ادم با شخصیت برای مشتریش احترام قایل هست اما.... بگذزیم
---------- نوشته در 06:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:25 PM ارسال شده بود ----------
وقتی میگم بچه هستی لطفا ناراحت نشو خب از طرز صحبت کردنت می فهمم که بچه هستی :-*. من از اقای دانش امیری ایراد نگرفتم پس جمع نبندbaby اصلا کی می تونه جسارت کنه واز کاره ایشون ایراد بگیره)x اما از طرف دوم بگذرییم:-bبعد از همه ی اینها این شخصیت اقا پیمان رو می رسونه که بابت اشتباهش عذرخواهی می کنه. شما نمی خواهد دوستان رو راهنمایی کنید که جیکار کنند دوستان همه ماشاالله عاقل و با شعور هستند کسی از شما پرسیده که اظهارنظر می کنی یا تبلیغ!!!! که کجا lt بریزند؟ ما مثله شما و دوستتون نیستیم که که کنسوله 300 400 تومانیمون به جونمون بند باشه که بابت 6 تا پیچ که نداره اسمون رو به زمین برسونیم شما فکر کنم اگه ماشینتو ببری تعمیرگاه 4 روزهم طول بکشه تا خود 4 روز بالا سرش وا میستی که پیچاشو نبره:d خب قیمتش ملیونیهb-) یا نوت بوکتو با خودت پست می کنی به نمایندگی
---------- نوشته در 07:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:57 PM ارسال شده بود ----------
بچه ها یه سوال که جاش اینجا نیست اما ببخشید بین شما کی dsi یا 3ds داره؟ بازم معذرت می خوام
---------- نوشته در 07:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:27 PM ارسال شده بود ----------
خزیدار بازی اورجینال x360 و DS
. حالا خدایی یه سوال پیچارو کجا می فروشین ؟ نکنه ماکرو سافت پیچارو میخره میزاره رو دستگاهای جدیدش؟ 
عزیز دزدی دزدی هست می خواد 30 میلیون باشه میخواد یه پیچ. من تو پستای قبلیم هم گفتم خداییش تا قبل از اینکه این موضوع رو بفهمم همش از اونجا خرید میکردم.آره عزیزم نه که پیچ های x360 از پلاتینیوم هستش سیروس می بره بازار سیاه می فروشتشون
---------- نوشته در 06:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:03 PM ارسال شده بود ----------
خب شما لطف کن بازیاتو از جایی بگیر که کنسولتو میگیری یا رومیه روم یا زنگیه زنگ . دوستان شما لطف کنید مثله بعضی ها نشید که نمک سیروس رو می خورن بعد نمکدون می شکنن میرن توی یه پاساژ تازه تاسیس!!!!! بعد هم تا می تونن بد گویی می کنن. ملاک فقط براتون کیفیت دستگاه و dvd نباشه شخصیت فروشنده هم براتون مهم باشه چون ادم با شخصیت برای مشتریش احترام قایل هست اما.... بگذزیم
---------- نوشته در 06:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:25 PM ارسال شده بود ----------
وقتی میگم بچه هستی لطفا ناراحت نشو خب از طرز صحبت کردنت می فهمم که بچه هستی :-*. من از اقای دانش امیری ایراد نگرفتم پس جمع نبندbaby اصلا کی می تونه جسارت کنه واز کاره ایشون ایراد بگیره)x اما از طرف دوم بگذرییم:-bبعد از همه ی اینها این شخصیت اقا پیمان رو می رسونه که بابت اشتباهش عذرخواهی می کنه. شما نمی خواهد دوستان رو راهنمایی کنید که جیکار کنند دوستان همه ماشاالله عاقل و با شعور هستند کسی از شما پرسیده که اظهارنظر می کنی یا تبلیغ!!!! که کجا lt بریزند؟ ما مثله شما و دوستتون نیستیم که که کنسوله 300 400 تومانیمون به جونمون بند باشه که بابت 6 تا پیچ که نداره اسمون رو به زمین برسونیم شما فکر کنم اگه ماشینتو ببری تعمیرگاه 4 روزهم طول بکشه تا خود 4 روز بالا سرش وا میستی که پیچاشو نبره:d خب قیمتش ملیونیهb-) یا نوت بوکتو با خودت پست می کنی به نمایندگی
---------- نوشته در 07:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:57 PM ارسال شده بود ----------
بچه ها یه سوال که جاش اینجا نیست اما ببخشید بین شما کی dsi یا 3ds داره؟ بازم معذرت می خوام
---------- نوشته در 07:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:27 PM ارسال شده بود ----------
خزیدار بازی اورجینال x360 و DS
دوستان اين ديسك هاي سپينود آخر خوبن يا بد؟تو سايتش كه نوشته از dvd هاي جنس خوب استفاده كرده.
---------- نوشته در 03:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:02 PM ارسال شده بود ----------
واقعا؟كي؟شانسه ماستا ،پس فعلا بيخيال شيم،البته من هنوز نمي دونم lt 1.9 هستم يا نه،ولي بعضيا تو سايت ميگن اگه فيفا 12 اجرا بشه يعني هستي
آخه من 1 ماه پيش كنسولوگرفتم