کوچولو انگار تو درست بشو نیستی .میریم زیتون تا کور شه اون که نمیتونه ببینه . XBOX پوکیدتم به درد خودت میخوره نمی خواد از ای بذلو بخششا کنی وکسی هم که باید شرمنده باشه تو هستی کوچولو .کاش که این همه سنگشو به سینه میزدی ازش یاد میگرفتی معذرت خواهی کنی .انقدر هم جو اینجا رو خراب نکن من که میدونم از کجا داری میسوزی .دیگه جوابته نمیدم تا بیشتر بسوزیبا اینجور تهمت زدنت و استفاده از کلمه دزد نسبت به اقا پیمان که اونای که باید بشناسنش میشناسن که چه ادم امانت داریه معلوم شد از چه شخصیت اجتماعی برخورداری . در مورد معذرت خواهی هم ادم نمی تونه هر حرفی بزنه بعد هم بگه معذرت میخوام. الان با این کارت پیمان میتونه ادعای اعادیه حیثیت بکنه. پس از این به بعد حرف دهنتو بفهم. از اینها گذشته ندید بدید بازی بسه دیگه بابا بیا من یه x360 بهت بدم دست از سر پیمان و سیروس بر دار>:d< حق شما همینه که از زیتون خرید کنید
بازم این شخصیت اقا پیمان رو می رسونه که با این تهمت ها ازتون معذرت خواهی میکنهo:-)
---------- نوشته در 01:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:36 AM ارسال شده بود ----------
چه قدر شرمندگی بده. خدایا هیچ کسو شرمنده نکن:d واسه همه معلوم شد کی چرت و پرت می گه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
---------- نوشته در 02:05 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:54 AM ارسال شده بود ----------
چه طوری پیمان جون ؟ خون خودتو کثیف نکن ارزشش رو نداره. اینا باید برن زیتون تا واسشون درس عبرت شه.
راستی هنوز کلاس lead میری؟
---------- نوشته در 02:06 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:05 AM ارسال شده بود ----------
چه قدر شرمندگی بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
---------- نوشته در 02:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:06 AM ارسال شده بود ----------
خریدار بازی اورجینال x360
جو اینجا رو تو و امثال تو بابت 6 تا پیچ خراب میکنند. در ضمن تو شروع کردی تو هم باید معذرت خواهی کنی.کوچولو انگار تو درست بشو نیستی .میریم زیتون تا کور شه اون که نمیتونه ببینه . XBOX پوکیدتم به درد خودت میخوره نمی خواد از ای بذلو بخششا کنی وکسی هم که باید شرمنده باشه تو هستی کوچولو .کاش که این همه سنگشو به سینه میزدی ازش یاد میگرفتی معذرت خواهی کنی .انقدر هم جو اینجا رو خراب نکن من که میدونم از کجا داری میسوزی .دیگه جوابته نمیدم تا بیشتر بسوزی
بنده خدا اول درست پست من رو بخون بعد حرف بزن من گفتم مشتری ها وقتی بهشون میگی مثلا 1 ساعت دیگه الکی میگه بلیط هواپیما دارم از این حرفا و فرصت نمیده... بعدش خیلی از کنسولها وقتی زیر دست منم میاد پیچ روش نیستاقا پیمان گندش درامد نه؟:d
من برا اپتدیت قبلی که امدم پیشت وقت داشتی سرتم خلوت بود بازم پیچارو نبستی مرد حسابی حتی پیچای خود درایو
دو حالت داره دوست من یا ... نمیشه ببندی یا می خوای برا دفه بعدی راحت باشی الکی بهانه نیار(مشتریات بلیت هواپیما دارن)
بري چهارتو پيچ عجب الم شنگه ي راه انداختنا .......:dبنده خدا اول درست پست من رو بخون بعد حرف بزن من گفتم مشتری ها وقتی بهشون میگی مثلا 1 ساعت دیگه الکی میگه بلیط هواپیما دارم از این حرفا و فرصت نمیده... بعدش خیلی از کنسولها وقتی زیر دست منم میاد پیچ روش نیست
هر کی هم خودش شعورش میرسه دستگاهش رو کجا ببره یا از کجا بخره اگه هم نداشته باشه بعد از یه مدتی خود به خود پیدا میکنه ناظر این این تاپیک بهتره مراقب پست های که اینجا زده میشه بهتره بیشتر توجه کنه چون یک بار دیگه بی دلیل مدرک حرفی علیه من یا فروشگاه بی پایه اساس زده بشه از سایت به مراجع قضایی شکایت خواهم کرد.

خیلی خوب گرفته تو اصفهان هم همین قیمت حدودا 7 تومن! من تعجب می کنم چرا جاهای دیگه و شهر های دیگه حتی تا 30 تومن هم تو فروم دیدم واسه ال تی 2 پرداخت کردن!20 تومن هم قیمت با انصاف هاشون هست...دوستان که می خوان خودشون کپی خور کنن فقط حواسشون باشه کی دستگاه رو پاک نکنن!آقا دانش دستت درد نكنه
جهت اطلاع همشهريان : ديشب دستگاه را بردم پيش دانش آپديت lt+2 بعلاوه گرد گيري و تميز كردن لنز و مادربورد و خلاصه يه نيمچه سرويس كلا فقط 5 هزار تومان . خيلي ممنون
ایشون جلوی خود مشتری آپدیت و سرویس میکنند؟آقا دانش دستت درد نكنه
جهت اطلاع همشهريان : ديشب دستگاه را بردم پيش دانش آپديت lt+2 بعلاوه گرد گيري و تميز كردن لنز و مادربورد و خلاصه يه نيمچه سرويس كلا فقط 5 هزار تومان . خيلي ممنون
جلوي خودت كاراي دستگاه رو انجام ميده.ایشون جلوی خود مشتری آپدیت و سرویس میکنند؟
میشه آدرسشون را لطف کنید.
ممنون.
اقا pes12 english و forza4 هنوز نیومده؟سلام دوستان ....
امروز ظهر rage سه دی وی دی رو خریدم ...
پاساژ صدف